mai 12, 2021

CRUCEA LUI ZAMOLXE, Initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Crucea lui Zamolxe

Crucea lui Zamolxe

Este o legatura simbolica sacra cu divinitatea. Crucea are 4 brate egale, iar in centru se afla Floarea vietii. Acest simbol apare pe templele zamolxiene, sanctuare, altare, inclusiv pe poarta sanctuarului de la Sarmisegetuza. Acest simbol reprezinta matricea vietii, planul divin, sanatatea perfecta.

Acest simbol are legatura directa cu fiinta neamului nostru, ca singura urmasa a primei credinte monoteiste si a acelor fiinte de lumina care au creat-o, au practicat-o si au daruit-o spre folos tuturor popoarelor.

Universul este alcatuit dintr-o matrice energetica comuna, care sta la baza lumii noastre fizice, iar credinta este un limbaj care ii „vorbeste” acestei matrici.

Crucea se foloseste impreuna cu silabele AM-RA, care vin de la Amos si Ra, ambele sunt numele Zeului Soare si au o vechime imemoriala, in asa fel incat in ele s-au acumulat puteri foarte mari, care pot conduce practicantul de la constiinta la supraconstiinta.

Crucea lui Zamolxis este cel mai inalt, mai vechi si cel mai pur simbol de inalta vibratie. Crucea cu bratele egale, impreuna cu simbolul „Floarea Vietii”, reprezinta simbolul lui Zamolxis, ca zeitate solara (ca fiu al Luminii) de unde si venea.

 

 

Costul acordajului Crucea lui Zamolxe  este de 156 Lei

Acordajul se primeste in Chi Ball la distanta

PLUS - puteti transmite aceasta energie minunata si altora!

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!