iulie 24, 2019

Arhanghelul Mihail, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Arhanghelul Mihail,  este cel mai cunoscut si cel mai popular Arhanghel, fiind capetenia Arhanghelilor. Arhanghelul Mihail a fost primul Inger care a ingenunchiat in fata omului cand acesta a fost creat din porunca lui Dumnezeu si a ramas pazitorul lui Adam pana la sfarsitul zilelor sale. Este Ingerul care a executat porunca divina prin care Adam si Eva au fost alungati din Paradis, dar a ramas alaturi de ei sa ii vegheze cu multa iubire si rabdare, ajutandu-l pe Adam sa se acomodeze conditiilor vitrege ale vietii muritoare, invatandu-l sa supravietuiasca si aratandu-i tainele pamantului.

Arh. Mihail este mijlocitorul tuturor si deschizatorul drumurilor in orice domeniu. Arhanghelul Mihail face parte din clasa serafimilor, este liderul virtutilor si al incepatorilor si conducatorul celei de-a opta cete, cea a Arhanghelilor. Arhanghelul Mihail este mentionat ca Inger al caintei, milei si dreptatii, Inger al distrugerii si indurarii in numele lui Dumnezeu, este aparator al Luminii si bunatatii.

Sabia lui Mihail este focul purificator al adevărului care invinge fortele raului, care transforma energiile negative in energii pure, divine, aducatoare de viata. Lama si garda sabiei se imbina in forma de cruce, semn al infaptuirilor sale consacrate Sfintei Treimi.

INGERI DIN SUBORDINE: Ingeri ai constiintei, adevarului, discernamantului, credintei, curajului, libertatii si respectului.

VINDECA: teama, nervozitatea si purifica energiile.

Sfantul Arhanghel Mihail ne calauzeste, ajuta neconditionat pe toti aceia care sunt pierduti sau impotmoliti, elibereaza energiile negative indiferent de sursa lor sau locul lor. Este un Inger al progresului, al dreptatii, al cunoasterii si cel care ne ajuta sa indeplinim misiunile noastre in viata pamanteasca, ne ajuta sa dobandim rabdare in asteptarea voii Divine si a indeplinirii ei.

Arhanghelul Mihai, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Costul initierii pe energia Arhanghelului Mihail  este de 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii pe energia Arhanghelului Mihai, se primeste manualul si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru Arh. Mihail

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!