septembrie 9, 2016

Ama Deus, initiere shamanica oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Ama Deus este un sistem terapeutic puternic, de tip şamanic, bazat pe Energie al indienilor Guarani din Brazilia care practica acest sistem de 6000 de ani. In credinta si viziunea, nu exista cuvantul “boala”,  pentru ca ei apreciaza ca tot ceea ce ne inconjoara este o expresie a Spiritului.

Ce este AMA DEUS?

Sistemul se bazeaza pe trecerea energiei printr-un canal creat intre om şi Dumnzezeu. Ama Deus a fost introdus in occident in 1998 de faimosul vindecator brazilian Alberto Aguas.  La inceput sa tina seminarii in SUA si de unde s-a raspandit in Canada si Europa. Sistemul este structurat pe 3 nivele: baza, intermediar, maestru

Diverse forte exterioare pot conduce la dezechilibre energetice, iar atunci cand acestea sunt inlaturate, efectul va fi vizibil pe corpul fizic, echilibrul va fi restabilit si vindecarea obtinuta. Pentru a realiza aceasta vindecare, indienii Guarani aplicau cunostintele de natura energetica la care aveau acces... stiind ca Forta sau Puterea provine de la o singura Sursa.

Ama Deus

Legenda despre Ama Deus

Legenda povesteste ca, in urma cu circa 6000 de ani, indienii Guarani din padurile tropicale braziliene au fost vizitati de niste uriasi, pe care ei i-au denumit “fiinte inalte”. Acesti vizitatori stelari venisera din cer in nave imense, coborasera pe Pamant. In timpul sederii lor s-au plimbat cu bastinasii si i-au invatat despre arta vindecarii.

Istoria sistemului AMA DEUS

Cand misionarii crestini au sosit in jungla braziliana, pe la 1700, indigenii au incorporat doctrinele crestine, facandu-le parte integranta a culturii lor despre vindecare. Ama Deus a devenit atunci numele nou al acelor invataturi stravechi.

Ama Deus a ajuns pentru prima data în Statele Unite în 1998, cand faimosul vindecator brazilian Alberto Aguas a tinut primele seminarii de informare si initiere. Apoi, sistemul s-a raspandit in Canada si Europa. Se spune chiar ca, si in timpul vietii lui Alberto, indienii au fost vizitati de catre invatatorii lor stelari.

Alberto Aguas

Alberto Aguas provenea dintr-o familie de medici brazilieni care asigurau sanatatea tribului Guarani, atunci cand necesitatile o impuneau. Indienii Guarani aveau propriile lor vindecatori - shamanii.

Familia Aguas ajunsese sa ii cunoasca bine, iar intre medici si shamani s-a dezvoltat treptat un respect reciproc, care avea sa dureze timp indelungat. Shamanii si-au revelat cateva din secretele lor, iar Alberto Aguas a fost depozitarul acestor cunostinte si modalitati de vindecare, utilizand ceea ce primise in dar de-a lungul intregii vieti.

Deoarece indienii erau pregatiti timp de ani de zile in aceasta arta de vindecare, se pare ca doar o parte a invataturilor lor se regasesc in acest sistem.

Copiii erau pregatiti de la varsta frageda de 6 ani sa efectueze chirurgia psihica. Prin intrarea intr-o stare de transa, ei simteau cum energia lui Dumnezeu creste in interiorul fiintei lor. Deveneau capabili sa deschida cutia toracica a unei persoane cu degetele, sa realizeze operatia fara ajutorul vreunui bisturiu si, apoi, sa inchida pieptul cu usurinta.

Odata ajunsi adulti, doar cei care simteau o chemare puternica pentru a fi vindecatori continuau in aceasta practica a chirurgiei psihice.

Alberto a afirmat ca doar o singura data in viata sa a fost rugat si a fost ghidat sa efectueze sacra tehnica unui prieten.  A ramas uimit ca, dupa atatia ani in care nu folosise acest instrument invatat in copilarie, operatia a decurs perfect.

Alberto Aguas a continuat sa practice si sa traiasca acest adevar de-a lungul vietii sale. Scopul lui era reflectat in afirmatia sa conform careia “in tot ceea ce voi face, voi cauta sa aduc vindecarea”.

Practicile de vindecare ale indienilor Guarani sunt simple, desi extrem de comprehensive si avand mereu posibilitatea de dezvoltare.

Pasarea sacra Irapuru

Pasarea sacra Irapuru din jungla amazoniana este un animal sacru, dar si un ghid spiritual. Ea  aduce o mare influenta acestei metode chiar si in zilele noastre.

Simplitatea este cheia vindecarii shamanice. Sistemul este folosit de cateva mii de ani si de-a lungul timpului si-a dovedit eficacitatea de nenumarate ori.

Ce este Ama Deus?

Ama Deus poate fi descris ca un sistem de vindecare shamanic, de natura energetica, ce utilizeaza Dragostea lui Dumnezeu.

Sistemul AMA DEUS

Sistemul are o serie de 25 de simboluri, ca vehicule pentru energie. Simbolurile sunt multidimensionale, in ceea ce priveste natura lor. Nu au un nume predefinit si nu au o anumita culoare.  Ele fiind elaborate pentru actiuni mult mai specializate decat simbolurile utilizate in Reiki.

Majoritatea tehnicilor Ama Deus sunt vizualizate cu ajutorul ochiului al treilea, cel al mintii, dar se lucreaza si prin intermediul mainilor.

Sistemul Ama Deus se bazeaza pe vehicularea energiei printr-un canal afectiv creat intre om si Divin, o poarta deschisa iubirii divine, prin intermediul chakrei inimii. Acest canal este activat cu ajutorul unei mantre specifice rostite de trei ori, printr-o tehnica respiratorie imbinata cu o puternica vizualizare.

Tehnica de baza este extrem de simpla, se poate invata intr-o singura zi.  Necesita o practica indelungata pentru a atinge niveluri ce pentru unii dintre noi pot parea adevarate miracole.

Scopul sistemului shamanic AMA DEUS

Toate traditiile reale de vindecare au ca scop final crearea unei stari a fiintei in care omul se uneste si devine una cu Divinitatea.

Shamanii stiau ca salvarea sufletului reprezinta prioritatea principala a muncii lor.

Nu exista restrictii in utilizarea energiei Ama Deus, pentru ca, prin practicarea zilnica a Dragostei Divine. Dumnezeu nu a spus “nu faceti acest lucru” sau “nu aratati acest lucru altcuiva”, dar a specificat in mod clar ca Iubirea este Marele Sau Dar catre omenire.

Dragostea este legea dupa care s-a desfasurat si a aparut intreaga creatie. Universul a fost creat de Dragostea lui Dumnezeu, iar toate lucrurile care ne inconjoara reprezinta o fateta a sa.

Beneficiile vindecarii cu energia Ama Deus

 • ajutarea unei persoane care sufera profund sa aleaga daca sa trăiasca sau nu,
 • acordarea de sprijin pentru sufletele celor decedati sa se reintoarca in lumina,
 • tratamentul plantelor si al animalelor,
 • tratamentul de autovindecare,
 • ajutarea copiilor nenascuti pentru o mai bună ancorare in corpul fizic,
 • primirea unui dar spiritual de ziua de nastere,
 • aplanarea conflictelor aparute in lume,
 • primirea de informatii de natura spirituala in timpul viselor,
 • vizitarea un prieten aflat la mare departare,
 • efectuarea de tratamente la distanta,
 • tratarea unor cauze necunoscute,
 • purificarea fizica si mentala a terapeutului,
 • calatorii in cronica akasa,
 • vindecarea fizica si emotionala a inimii
 • rezolvarea unor urgente medicale.

Costul initierii Ama Deus este 336 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul si diploma diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru Ama Deus

Certificat Ama Deus
error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!