septembrie 10, 2019

Abundance Tree Reiki, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Abundance Tree Reiki este primit de Linda Colibert prin channeled in iulie 2010.

Arborele Abundance Reiki te conecteaza la energiile abundentei din toate domeniile vietii tale si la Sursa Creativa pentru cel mai inalt bine al tau. Acest sistem functioneaza cu energii pozitive ale Iubirea si Lumina.

Acesta este un sistem puternic care te ajuta sa ajungi in fluxul abundentei  si sa ramai in fluxul abundentei.

Vei invata o meditatie care te va ajuta sa atrageti Abundenta pentru tine si, de asemenea, iti va fi aratat cum sa schimbi tiparele gandurilor negative astfel incat sa creezi Abundenta in toate domeniile vietii tale.

Abundenta nu inseamna doar a avea mai multi bani. Abundenta este disponibila in toate domeniile vietii, financiare, relatii – dragoste – prieteni – familie si sanatate buna. Abundenta merge mana in mana cu Recunostinta. Pentru a fi abundent, trebuie sa fii recunoscator. Aceasta este o descoperire foarte straveche pe care se pare ca am pierdut-o pe parcursul vietii noastre ocupate.

Sistemul are doar un singur simbol: Abundance Tree Reiki simbol.

Simbolul este un copac cu cel putin o inima pentru dragoste si relatii, simbolul care reprezinta banii dvs. (dolarului american, dar puteti folosi orice simbol de bani), si simbolul de baza pentru vindecare, care este in general caduceu ( toiagul purtat de Hermes in mitologia greaca). Poti adauga orice alte simboluri pe care te simti ghidat sa le utilizezi la Simbolul Reiki din Arborele Abundantei.

 

Abundance Tree Reiki, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Costul initierii in Abundance Tree  Reiki este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul si diploma.

PLUS– puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela – maestru Abundance Tree  Reiki 

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!