Ingrasatul prin magie

Acest tip de atac energetic “ingrasatul prin magie” este o forma de a deteriora aspectul exterior al altei persoane, majoritatea victimelor fiind femei. Exista doua moduri prin care se poate realiza acest fapt, prima forma are la baza transferul de energie de la agresor catre victima. Principiul pe care functioneaza ingrasatul de la distanta este destul de simplu, mancarea contine energie, agresorul mananca alimentele a caror energie o transmite victimei. Cum organismul uman are proprietatea  de a transmuta elementele, energia mancarii se transforma in corpul victimei in energie biochimica, care daca nu este consumata se depune, adaugand un plus la kilogramele victimei.

A doua forma de atac energetic “ingrasatul prin magie” este cea in care se folosesc duhurile necurate, agresorul trimite victimei un demon al pantecului care odata ajuns in campurile ei creste semnificativ apetitul pentru mancare, apetit ce in aceasta forma este foarte greu de stapanit. Astfel victima ia in greutate consumand din ce in ce mai multe alimente fara a se putea opri.

Ingrasatul prin magie

Simptome

Daca este vorba despre primul tip de atac, cel prin transfer de energie, victima constata o ingrasare rapida fara a consuma mai multe alimente, cateodata victima constatand ca a luat in greutate reduce alimentatia zilnica totusi fara rezultate, numarul kilogramelor crescand si in acest caz.

Daca este vorba de al doi-lea tip de atac cel cu demonul pantecului, se verifica daca este legat sau trimis facand ascultare de cel care l-a trmis. In functie de aceasta ori se elibereaza de legaturile puse si acesta pleaca de buna voie fie trebuie invins si gonit din campurile victimei.

Se verifica radiestezic tipul de atac la care este supusa victima.

Terapie

Se creaza mental o oglinda intre victima si agresor, aceasta oglinda va fi conditionata sa respinga orice energie negativa transmisa catre respectiva persoana. Se poate crea un clopot sau un con care sa filtreze energia transmisa in scopul ingrasarii.

Se utilizeaza rugaciunea pentru impacarea cu vrajmasii si rugaciunile la Bunul Dumnezeu pentru oferirea Protectiei Divine.

In general persoanele care sunt lovite astfel au gresit fata de frumusete sau fata de aspectul fizic, fie al lor fie al celorlalti. De asemeni orgoliul pe frumusetea fizica scapat de sub control poate aduce astfel de probleme. In cele mai multe cazuri aceste atacuri sunt o forma de plata a greselilor savarsite in aceasta viata, iar odata eliminat comportamentul sau gandirea gresita fata de propriul aspect sau al celorlalti, atacul se opreste.

Sursa: Constantin Gheorghita

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

3/5 - (3 votes)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!