Ingerul Protector Dupa Ziua de Nastere

Ingerul Protector Dupa Ziua de Nastere

Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice. Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala. “Animal cu (oaresce) ratiune”, fiinta umana a fost inzestrata cu capacitatea de a avea o paleta larga de trairi, sentimente si ganduri.

Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole. Trairile si sentimentele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk. Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei. Universul nostru nu este unic in Mega-Cosmos. Exista Universuri “negative” (ca polaritate electrica, nu altceva) dar si universuri paralele (anticii scriau despre al7-lea, al 9-lea si chiar al 12-lea cer).

Dezvoltarea Universului nostru dupa Big Bang demonstreaza ca atomul primordial era unul atat de inteligent incat ingloba in el intregul program de dezvoltare ulterioara a vietii! Deci, Creatorul Universului nostru apartine unui alt Univers! Cum a aparut, insa, Universul de origine al Mega-Cosmosului intrebati-l pe Creator…

INGERUL CARE TE PROTEJEAZA IN FUNCTIE DE ZIUA IN CARE TE-AI NASCUT

Inca de la nastere, fiecare fiinta umana este lasata sub protectia unui inger care are sarcina precisa de a o asista in orice moment al vietii sale, fara s-o abandoneze niciodata. Fiecare persoana are deci propriul sau inger pazitor, indiferent de rasa, cultura sau religia de care apartine. Chiar si persoanele care spun ca sunt atee, materialiste convinse sau cele care refuza sa creada intr-o alta dimensiune decat cea terestra, au un inger personal.

Ingerul nostru personal ne fereste de pericolele care ne pandesc fara ca noi macar sa le banuim; ne indeamna sa ne deschidem catre ceea ce este bun si sa evitam raul; are sarcina de a transmite mai departe rugaciunile noastre si intervine neobosit pentru ca noi să primim intotdeauna dragostea divina.

Ingerii sunt capabili de o intelegere profunda, ei cunoscand bine strafundurile sufletului uman si, in marea lor intelepciune, privesc si accepta slabiciunile noastre ca pe niste obstacole inevitabile pe parcursul existentei omenesti. Prin urmare, nu trebuie sa ne simtim stanjeniti fata de ei pentru toate imperfectiunile noastre pe care ni le-am “expune” intr-un dialog sincer cu ei, caci ingerii ne cunosc infinit mai bine decat ne cunoastem noi insine.

Cand ne simtim cuprinsi de tensiuni si nelinisti, sa avem incredere in sfaturile binefacatoare ale ingerilor. Dimineata, inainte de a fi absorbiti de vartejul activitatilor cotidiene si seara, cand oboseala ne copleseste si ne simtim goi, putem sa ne adresam ingerului pazitor si sa-l rugam sa ne ajute sa redam sufletului nostru pacea si seninatatea.

Ingerii pot face multe pentru noi. Este suficient sa le invocam ajutorul si pentru asta va poate fi de folos sa stiti numele ingerului vostru  pazitor.

Ingerul Protector Dupa Ziua de Nastere

Pentru cei nascuti:

  • Duminica  ingerul pazitor este arhanghelul Mihail, chakra corespondenta este chakra 1, iar piatra protectoare este ochiul de tigru sau hematitul.
  • Luni  ingerul pazitor este  arhanghelul Gabriel, chakra corespondenta este chakra 2, iar piatra protectoare este citrinul, carneolul sau topazul auriu.
  • Marti  ingerul pazitor este arhanghelul Camael, chakra corespondenta este chakra 3, iar piatra protectoare este piatra soarelui, chihlimbarul sau citrinul galben.
  • Miercuri  ingerul pazitor este arhanghelul Rafael, chakra corespondenta este chakra 4, iar piatra protectoare este aventurinul, cuartul roz sau smaraldul.
  • Joi  ingerul pazitor este arhanghelul Metatron, chakra corespondenta este chakra 5, iar piatra protectoare este lapis lazuli, turcoaza sau acvamarinul.
  • Vineri  ingerul pazitor este arhanghelul Uriel, chakra corespondenta este chakra 6, iar piatra protectoare este ametistul, fluoritul sau azuritul.
  • Sambata  ingerul pazitor este arhanghelul Cassiel, chakra corespondenta este chakra 7, iar piatra protectoare este cuartul de stanca sau diamantul.
5/5 - (2 votes)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!