Ingerii si Rolul lor

Ingerii si Rolul lor

INGERII sunt o ierarhie angelică ce face parte din al treilea ordin angelic, împreună cu Arhanghelii și Întâietorii iar aici este prezentarea în esență a rolului fiecăruia din cei 76 de îngeri descoperiți din cadrul acesteia (ierarhiei) pentru a ne orienta în alegerea celor cu care avem nevoie să comunicăm:

INGERUL ATENTIEI:
Prin comunicarea si colaborarea cu el, acest ne ajuta sa dezvoltam si sa folosim in permanenta capacitatea constiintei si a mintii de a fi prezenti si focalizati in tot ceea ce facem pentru a fi spontani, receptivi, eficienti, creativi si stapani pe noi insine, pe orice actiune si situatie.

INGERUL AMINTIRII:                                                                                                  Prin comunicarea si colaborarea cu el, acest Inger ne sustine in dezvoltarea si folosirea cu discernamant a capacitatii constiintei si mintii de a memora stocand informatiile/cunostintele de care avem cu adevarat nevoie si ne ajuta in reamintirea acelor experiente/cunostinte de care avem nevoie la un moment dat din aceasta viata sau din cele trecute.

INGERUL ARMONIEI:
Prin comunicarea si colaborarea cu el, acest Inger ne ajută sa cultivam si sa ne folosim simtul armoniei in tot ceea ce facem, in relatiile dintre noi , actionand mereu la timpul potrivit, in felul potrivit, la locul potrivit si impreuna cu persoanele potrivite.

INGERUL ASPIRATIEI:
Prin comunicarea si colaborarea cu el, acest Inger ne ghideaza in conturarea si urmarea cu discernamant a unor aspiratii pozitiv-creative clare si puternice pornind de la propriile dorinte pozitive si de la potentialul creativ pe care il avem, de la necesitatile noastre si ale lumii deopotriva si sa ne dedicam in totalitate acestor aspiratii.

INGERUL ADEVARULUI:
Prin comunicarea si colaborarea cu el, acest Inger ne sustine in trezirea si folosirea constiintei adevarului in tot ceea alegem si facem pentru a ne cunoaste si manifesta pe noi insine si unii pe altii in creatie si in relatiile dintre noi.

INGERUL ALTRUISMULUI:
Prin comunicarea si colaborarea cu el, acest Inger ne sustine in manifestarea cu discernamant a pornirii naturale a sufletului de a darui neconditionat in relatiile dintre noi pentru a ne apropia si imbogati reciproc cu tot ce avem mai bun.

INGERUL BUNATATII:
Prin comunicarea si colaborarea cu el, acest Inger ne sustine in cultivarea si manifestarea sufleteasca a interesului sincer pentru binele celor din jur si al lumii in tot ce facem, in relatiile dintre noi pentru a ne apropria si ajuta unii pe altii sa fim mai buni in toate.

INGERUL BLANDETII:
Prin comunicarea si colaborarea cu el, acest Inger ne sustine in manifestarea caldurii sufletesti prin a fi primitori si intelegatori in relatiile dintre noi pentru a ne ajuta unii pe altii sa fim noi insine si sa ne exprimam cu incredere si curaj unii fata de altii.

INGERUL BUNULUI SIMT:
Prin comunicarea si colaborarea cu el, acest Inger ne sustine in folosirea si manifestarea abilitatii naturale a sufletului de a simti ce este bine de facut si ce nu in fiecare situatie pentru a gasi locul/modul/timpul potrivit de a ne exprima in creație, in relatiile dintre noi. Bunul simt este discernamantul sufletului.

INGERUL BUCURIEI:
Prin comunicarea si colaborarea cu el, acest Inger ne sustine sa gasim si sa creem bucurie in tot ceea ce facem bun pentru noi insine, pentru/impreuna cu ceilalti si in relatia noastra cu Dumnezeu pentru a fi creativi, fericiti si deschisi catre tot ce are viata mai bun de oferit.

INGERUL CONSECVENTEI:
Prin comunicarea si colaborarea cu el, acest Inger ne indeamna sa fim loiali si constanti in credinte, principii, alegeri si decizii atunci csnd stim sigur cs suntem pe drumul cel bun, pentru a ne gssi si psstra locul si rostul potrivit in lume, in relatiile potrivite si pentru a fi eficienti in creatie, in tot ceea ce facem bun.

INGERUL CURAJULUI:
Prin comunicarea si colaborarea cu el, acest Inger ne indeamna sa ne manifestam spiritul cu indrazneala actionand cu spontaneitate dupa cum ne dicteaza sufletul si constiinta in fiecare moment, situatie in care apar oportunitati de a ne pune in valoare calitatile si abilitatile spiritual-umane pentru a fi stapani pe noi insine, pe propria viata.

INGERUL CREDINTEI:
Prin comunicarea si colaborarea cu el, acest Inger ne sustine in formarea si punerea in practica a unui sistem de valori spiritual-umane care sa fie in concordanta cu principiile divine, formandu-ne o viziune/perceptie corecta asupra Lui Dumnezeu si a naturii Sale, asupra rostului nostru spiritual-uman pentru a avea discernamant si criterii sanatoase in tot ceea ce alegem, decidem si facem cu noi insine si in relatiile dintre noi.

INGERUL CREATIVITATII:
Prin comunicarea si colaborarea cu el, acest Inger ne sustine in cunoasterea si manifestarea calitătilor si abilitstilor creative pe care le detinem in tot ceea ce facem , in relatiile dintre noi sub toate formele posibile si potrivite cu noi, cu necesitatile fiecarei situatii , pentru a evolua si imbogati pe noi insine, unii pe altii, pe Dumnezeu cu tot ce avem mai bun.

INGERUL COMUNIUNII:
Prin comunicarea si colaborarea cu el, acest Inger ne sustine in dezvoltarea si manifestarea unei relatii de unitate si apropiere profunda intre noi toti in mai micile si/sau mai marile grupuri/comunitati din care facem parte pentru a fi mai fericiti, mai puternici si mai creativi impreuna.

INGERUL COMUNICARII:
Prin comunicarea si colaborarea cu el, acest Inger ne sustine in dezvoltarea si manifestarea abilitatilor de a ne exprima pe noi insine cu convingere si incredere in tot ceea ce facem, in relatiile dintre noi si ne ajuta in gasirea celor mai bune modalitati de a o face in functie de caz.

INGERUL COMPASIUNII:
Prin comunicarea si colaborarea cu el, acest Inger ne ajuta sa manifestam – cu discernamant – compasiune fata de noi insine si unii fata de altii Intelegand ca in unele cazuri greselile pornesc din neputinte si slabiciuni dezvoltate in timp care ne impiedica sa fim/facem lucrurile atat de bine cat ne-am dori sau cat ar fi necesar si sa avem in consecinta disponibilitatea de a sustine sau de a ne lasa sustinuti in mod special atat cat se poate pana putem face si singuri ceea ce avem de facut in plan individual.

INGERUL CUNOASTERII:
Prin comunicarea si colaborarea cu el, acest Inger ne sustine in dezvoltarea si manifestarea cu discernamant a capacitatii noastre spiritual-umane de a cunoaste lumea, pe noi insine, unii pe altii cu toate experientele, calitatile si tendintele negative – atat cat este necesar pentru a ne ajuta sa fim mai buni si pentru a ne implini rostul personal si colectiv.

INGERUL CONSTIINTEI:
Prin comunicarea si colaborarea cu el, acest Inger ne sustine sa fim mereu constienti in tot ce facem, in relatiile dintre noi pentru a cunoaste mereu cauzele si efectele actiunilor noastre si pentru a fi in consecinta stapani pe noi insine, pe ceea ce facem unii cu si pentru altii inspre un mai bine perpetuu.

INGERUL DISCERNAMINTULUI:
Prin comunicarea si colaborarea cu el, acest Inger ne ajuta in dezvoltarea si manifestarea capacitatii noastre spirituale de a discerne ce este mai bine sau mai putin bine de facut in raport cu cu noi insine si in relatiile dintre noi pentru a face alegerile cele mai bune pe toate planurile vietii noastre.

INGERUL DETERMINARII:
Prin comunicarea si colaborarea cu el, acest Inger ne sustine in cultivarea si manifestarea unei atitudini de hotarare in toate alegerile si actiunile noastre, in relatiile dintre noi pentru a fi implicati pana la capat in tot ceea ce este necesar sa facem/ceea ce ne propunem sa facem bun pentru noi insine si pentru ceilalti deopotriva.

INGERUL DESTEPTACIUNII:
Prin comunicarea si colaborarea cu el, acest Inger ne sustine in dezvoltarea si folosirea cu discernamant a capacitatii cognitive a mintii noastre folosind-o in crearea unor lucruri bune si necesare noua tuturor.

INGERUL DARUIRII:
Prin comunicarea si colaborarea cu el, acest Inger ne sustine si ne indeamna sa creem si sa folosim relatiile de schimb reciproc echilibrat intre noi toti , daruindu-ne unii altora tot ce avem mai bun si necesar pentru a ne ajuta sa fim mai buni in toate, pentru a ne apropia si imbogati reciproc pe toate planurile spiritual umane.

INGERUL DORINTEI:
Prin comunicarea i colaborarea cu el, acest Inger ne ajuta in orientarea si valorificarea cu discernamant a dorintelor noastre in directii pozitive pentru a folosi cat mai mult din calitatile si abilitatile noastre creative inspre o evolutie pozitiv-creativa, dezvoltand astfel si alte calitati noi pe parcurs.

INGERUL ECHILIBRULUI/DREPTATII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne ajută în cultivarea și folosirea simțului dreptății , al echilibrului spiritual-uman în tot ceea ce facem, în relațiile dintre noi pentru a crea și menține raporturi echilibrate, juste între noi.

INGERUL ENTUZIASMULUI:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne ajută în valorificarea cu discernământ a energiei entuziasmului în tot ceea ce facem sau am vrea să facem bun pentru noi înșine/în relațiile dintre noi pentru a ne bucura mai mult de procesul creației și pentru a fi mai implicați.

INGERUL EMPATIEI:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne ajută la dezvoltarea și manifestarea capacității sufletului nostru de a simți stările sufletești, emoțiile celorlalți oameni și/sau ale Lui Dumnezeu pentru a ne înțelege și cunoaște mai bine unii pe alții în tot ce facem împreună.

INGERUL GENEROZITATII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne ajută la dezvoltarea și manifestarea cu discernământ a disponibilității de a dărui cât mai mult din ce avem noi mai bun ca acumulări/bogății spiritual-umane în relațiile dintre noi pentru a ne ajuta unii pe alții să fim mai buni, mai bogați și pentru a ne apropia prin acest schimb reciproc generos.

INGERUL FRUMUSETII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne ajută să dezvoltăm și să manifestăm capacitatea deopotrivă spirituală și senzorială de a percepe, crea și de a pune în valoare frumusețea fizică și spirituală a noastră/a celorlalți, a relațiilor bune dintre noi,a creației umane și a Naturii pentru a ne putea bucura de existență și pentru a ne inspira unii pe alții în creație.

INGERUL FEMINITATII SI AI MASCULINITATII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne ajută să dezvoltăm și să ne manifestăm în plan spiritual și uman feminitatea și/sau masculinitatea în tot ceea ce facem, în relațiile dintre noi pentru ne pune în valoare toate calitățile și abilitățile aferente energiei spiritual-umane feminine/masculine.

INGERUL FRATERNITATII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne susține să creem și să manifestăm legătura de fraternitate în relațiile dintre noi, conștientizând faptul că în esență provenim din aceiași sursă divină și că numai fiind uniți și colaborând înspre o creație pozitivă comună putem fi cu adevărat împliniți și fericiți ca spirite.

INGERUL FERICIRII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el , acest înger ne susține să conștientizăm și să savurăm starea de fericire atunci când apare în urma unor împliniri pozitive profunde pe oricare plan spiritual-uman al vieții noastre pentru a recunoaște și aprecia toți factorii(alți oameni, Dumnezeu) care ne-au ajutat să fim și să facem tot ce am făcut bun și pentru a ne menține pe drumul care ne-a adus acolo.

INGERUL INTEGRARII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne îndeamnă să ne folosim calitățile, abilitățile și experiențele noastre spiritual-umane în plan uman, concret printr-o creație utilă nouă tuturor , astfel încât să ne facem necesari, să ne integrăm în această lume.

INGERUL IUBIRII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el , acest înger ajută la dezvoltarea și manifestarea sufletească a iubirii în relațiile dintre noi pentru a ne apropia și pentru a face lucruri bune împreună unii cu și pentru alții.

INGERUL INDRAGOSTIRII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne susține în savurarea și exprimarea cu bucurie dar și cu discernământ a stării de îndrăgostire atunci când apare evitând să facem greșeli influențați fiind în percepția realității de “vraja” acestei stări. (cum ar fi să confundăm îndrăgosteala cu iubirea)

INGERUL INTELEPCIUNII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne îndeamnă să învățăm din propriile experiențe și să le folosim pentru a dobândi discernământul și cunoașterea de a fi din ce în ce mai buni în tot ceea ce facem, în relațiile dintre noi.

INGERUL IERTARII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne ajută să avem înțelegere și compasiune față de noi înșine și/sau față de ceilalți atunci când facem greșeli pentru a renunța la sentimente și tendințe distructive și pentru a vedea clar, cu seninătate ce este cel mai bine de făcut mai departe în cadrul acelorași situații/relații sau în cadrul altora noi, în funcție de caz.

INGERUL IMPACARII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne ajută să ajungem la o stare de împăcăre a sufletului, minții și a conștiinței atunci când realizăm că am greșit față de noi înșine și/sau față de ceilalți pentru a găsi puterea de a repara ce putem repara, iar acolo unde nu mai putem face nimic să putem trece de dezamăgirea și suferința eșecului pentru a învăța și continua cu noi forțe de a face în continuare mai bine, cu credință și optimism.

INGERUL INSPIRATIEI:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne îndeamnă să ne folosim conștient, cu discernământ puterea creativă de a inspira și de a fi inspirați unii de/pe alții fiind receptivi în plan spiritual și senzorial la tot ce este bun în jurul nostru pentru a valorifica la maxim schimbul reciproc ce are loc între noi toți tot timpul înspre beneficiul tuturor.

INGERUL INTUITIEI:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne susține în dezvoltarea și manifestarea acelei capacității a conștiinței noastre de a cunoaște în profunzime oamenii, lumea și pe Dumnezeu prin intuiție pentru a ști în fiecare situație ce este adevărat și ce nu, respectiv ce este potrivit de făcut și ce nu pentru binele nostru/al tuturor.

INGERUL INTELEGERII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne susține să cunoaștem cauzele și efectele atitudinilor, acțiunilor și a stării noastre fizice și spirituale asupra noastră și asupra altora pentru a înțelege cum este cel mai bine să abordăm fiecare problemă, situație, relație.

INGERUL INTELEPCIUNII IUBIRII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne ajută să ne manifestăm iubirea cu înțelepciune în relațiile dintre noi, folosind de acest simțământ pentru a ne ajuta unii pe alții să fim mai buni pe toate planurile spiritual-umane, să creștem și să ne dezvoltăm împreună.

INGERUL INCREDERII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne susține să avem încredere în potențialul nostru spiritual-uman și să construim relații bazate pe încredere cu persoanele potrivite fiind sinceri și onești unii cu alții pentru a ne putea apropia și colabora în armonie, punându-ne astfel în valoare unii pe alții cu tot ce avem mai bun.

INGERUL INTELIGENTEI:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne susține în dezvoltarea și folosirea capacităților creative ale minții folosindu-le conștient, înspre dezvoltarea spiritual-umană a noastră/a tuturor, înspre împlinirea adevăratelor noastre necesități existențiale.

INGERUL LIBERTATII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne susține în trezirea și folosirea conștiinței libertății spirituale pe care o deținem “de la natură” prin a face și a ne asuma toate alegerile, deciziile, acțiunile pe care le inițiem – în cunoștință de cauză și efect- pentru a deveni puternici și capabili să ne exercităm liberul arbitru în creație.

INGERUL LINISTII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne ajută să menținem sau să aducem liniștea în întreaga noastră ființă, în relațiile dintre noi făcând mereu ceea ce sufletul și conștiința noastră ne îndeamnă să facem în orice situație pentru a ne putea concentra pe ceea ce avem de făcut bun fără a fi opriți sau tulburați de îndoieli, eșecuri , încercări exterioare de a ne abate din drum.

INGERUL LOIALITATII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne susține în cultivarea și manifestarea loialității față de valorile și principiile spiritual-umane , urmându-le și dedicându-ne acestora în tot ce facem, în relațiile dintre noi pentru a ne menține pe drumul cel bun.

INGERUL MATURITATII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne îndeamnă să fim mereu conștienți de tot ceea ce facem și să ne valorificăm cu discernământ experiența de viață pe care am acumulat-o în această viață și în cele trecute extrăgând și folosind din ea înțelegerea de a face mereu mai bine în relațiile dintre noi și în toate inițiativele noastre creative.

INGERUL MINTII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne ajută în dezvoltarea și folosirea pozitiv-creativă a minții în tot ceea ce facem, într-o strânsă relație de colaborare cu conștiința și sufletul, astfel încât să putem concretiza cu ajutorul ei(minții) lucruri cu adevărat bune și necesare nouă tuturor.

INGERUL OPTIMISMULUI:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne susține să ne urmăm aspirațiile creative cu pozitivitate și determinare pentru a nu renunța la ce știm că e mai valoros pe lume (principii, aspirații, relații potrivite , inițiative creative) atunci când se mai întâmplă să apară pe parcurs acel gen de obstacole care nu sunt menite să ne oprească din drum.

INGERUL ONESTITATII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne susține în cultivarea și manifestarea unei atitudini de corectitudine și sinceritate în tot ceea ce facem, în relațiile dintre noi pentru a crea raporturi echilibrate, juste între noi și pentru a ne cunoaște cu adevărat unii pe alții/pe noi înșine, găsindu-ne și locul potrivit în lume, împreună cu persoanele potrivite.

INGERUL PRAGMATISMULUI:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne susține în dezvoltarea și folosirea simțului practic în tot ceea ce alegem, decidem și facem pentru noi și unii pentru alții, urmărind mereu să acționăm cu un rost bine fundamentat pe anumite principii , cu eficiență și în conformitate cu adevăratele necesități spiritual-umane ale noastre/ale tuturor, în conformitate cu prioritățile fiecărei etape de viață și de creație.

INGERUL PASIUNII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne susține în alimentarea și exprimarea creativă a poftei de viață și de creație, trăind intens și făcând ceea ce ni se potrivește și ne împlinește pe oricare plan al existenței noastre pentru a ne descoperi și valorifica potențialul creativ.

INGERUL PRIETENIEI:
Prin comunicarea și colaborarea cu acesta, el ne susține în crearea și folosirea relațiilor de prietenie sub toate formele posibile pornind de la potriviri între două sau mai multe persoane care împreună fiind pot deveni mai bune din toate punctele de vedere, care se pot completa, îmbogăți reciproc și crea lucruri bune pentru tot restul lumii.

INGERUL PACII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne ghidează în găsirea păcii interioare și în relațiile dintre noi conștientizând care ne sunt adevăratele potriviri și făcând ce este bine și necesar pentru a fi împliniți pe toate planurile vieții noastre.

INGERUL PURIFICARII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne ajută să ne eliberăm de gândurile , atitudinile și încărcăturile emoționale care ne împiedică să simțim și să judecăm clar realitatea , conștientizând care sunt lucrurile cu adevărat importante în viețile noastre și făcând ceea ce este mai bine pe oricare plan existențial , în relațiile dintre noi și în relație cu Dumnezeu.

INGERUL PROTECTIEI:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne ajută să ne cultivăm o PERMANENTĂ prezență de spirit și să folosim legătura cu Dumnezeu prin intuiție în tot ceea ce facem pentru a ne proteja pe noi înșine și pe cei din jur de noi înșine și/sau de alți oameni evitând ca din neatenție, indiferență sau din alte motive să ne creem unii altora diverse feluri de probleme, pierderi și pagube în unele cazuri de nereparat.

INGERUL RESPECTULUI:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne îndeamnă să alegem și să acționăm ținând cont de efectele directe și indirecte pe care le putem avea unii asupra altora și să căutăm să ne tratăm unii pe alții în mod egal, să creem schimburi/raporturi echilibrate între noi pentru a putea trăi în armonie și înțelegere.

INGERUL RECUNOSTINTEI:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne ajută să recunoaștem și să apreciem binele din noi înșine, din ceilalți și tot ce ne oferă în mod direct sau indirect lumea în general, ajutându-ne astfel să conștientizăm mereu care ne sunt prioritățile, lucrurile cele mai importante din viața noastră, din relațiile dintre noi.

INGERUL RITMULUI:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne ajută să găsim în tot ce facem un ritm potrivit cu necesitățile și capacitățile spiritual-umane de manifestare ale noastre și ale celorlalți deopotrivă pentru a ne sincroniza și armoniza în creație, în relațiile dintre noi.

INGERUL SPONTANEITATII:
Prin comunicarea și colaborarea cu acesta, el ne îndeamnă să ne manifestăm cu prezență de spirit și naturalețe pentru a ne cunoaște pe noi înșine și unii pe alții exact așa cum suntem și pentru a ne pune în valoare calitățile spiritual-umane la timpul potrivit , atunci când oportunitățile apar.

INGERUL SINCERITATII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne susține în a ne manifesta pe noi înșine/unii pe alții exact așa cum suntem pentru a ne găsi și menține rostul/locul potrivit în lume, împreună cu oamenii potriviți, în cadrul activităților creative și al echipelor potrivite.

INGERUL SIMTIRII:
Prin comunicarea și colaborarea cu acesta, el ne susține în dezvoltarea și exprimarea capacității sufletului de a simți , folosind-o și dându-i voie să se exprime în tot ceea ce alegem, decidem, facem în relațiile dintre noi și în relație cu Dumnezeu.

INGERUL SENSIBILITATII:
Prin comunicarea și colaborarea cu acesta, el ne susține în a ne dezvolta și manifesta capacitatea sufletească și senzorială de a percepe și exprima toate emoțiile și trăirile ce se nasc în relațiile dintre noi, în relație cu Natura/Dumnezeu și în creație.

INGERUL SANATATII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne ghidează în a ne folosi energia echilibrat în acțiuni constructive astfel încât să ne construim, menținem sau să ne refacem echilibrul și bunăstarea fizică și să conștientizăm care sunt modalitățile prin care putem face asta.

INGERUL SENZORIALITATII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne ajută să dezvoltăm și să folosim legătura cu lumea fizică pe cale senzorială(vizuală, tactilă, olfactivă, auditivă, gustativă) atât în relația noastră cu Natura cât și în relațiile dintre noi, pentru ca prin contact direct și observație atentă bazată pe simțuri să învățăm unii despre alții, despre lumea în care trăim și pentru a trăi intens bucuria de a fi umani, de a ne simți și comunica unii cu alții și la acest nivel.

INGERUL SUSTINERII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne ajută în folosirea capacităților fizice și spirituale de a ne susține/concretiza îndemnurile și inițiativele sufletului și ale conștiinței pentru a ne putea împlini pe toate planurile ființei și vieții noastre.

INGERUL TANDRETII:
Prin comunicarea și colaborarea cu acesta, el ne susține să ne manifestăm căldura sufletească prin gesturi de tandrețe în relațiile dintre noi pentru a ne apropia, deschide unii față de alții și bucura unii de alții într-un fel foarte direct, spiritual și uman deopotrivă.

INGERUL TINERETII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne susține în trezirea și manifestarea conștientă a energiei tinereții, regăsindu-ne curiozitatea, entuziasmul și curajul în tot ceea ce facem , în relațiile dintre noi, indiferent de vârstă și experiență de viață pentru a ne menține spiritul viu, proaspăt, plin de forțe și inițiative creative.

INGERUL UMORULUI:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne susține să ne manifestăm spiritul prin jucăușenie și spontaneitate , percepând situațiile amuzante și creând împreună cu ceilalți oameni momente pline de umor pentru a aborda chiar și “situațiile/activitățile serioase” în mod relaxat, lucid și pentru a ne deschide și bucura unii de alții, de viață, de Dumnezeu.

INGERUL UMILINTEI/SMERENIEI:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne ajută să avem o percepție justă asupra rostului pe care îl avem fiecare dintre noi în dezvoltarea spiritual-umană a umanității/comunității/grupului din care facem parte , alegând “să ne facem treaba” cât de bine putem fără a avea complexe de superioritate sau de inferioritate în relațiile dintre noi sau în raport cu Dumnezeu.

INGERUL UNEI NOI IUBIRI:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne susține în a descoperi și exprima noi fațete și tipuri manifestări ale iubirii în relațiile dintre noi și în relația cu Dumnezeu pentru a ne îmbogăți gama de trăiri sufletești și pentru a redescoperi mereu sub alte forme bucuria de a trăi și de a crea.

INGERUL VESELIEI:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne susține în a trăi cu toată ființa starea de veselie atunci când apare la noi înșine sau la alții , folosindu-i în același timp energia în creație, în relațiile dintre noi și umplându-ne astfel viețile de pozitivitate și voie bună.

INGERUL VINDECARII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne ajută să folosim capacitatea de a ne reechilibra și regenera întreaga ființă spiritual-umană atunci când este necesar , conștientizând împreună cu el cauzele care ne-au adus problemele fizice și/sau spirituale și încercând în cunoștință de cauză să reparăm pe cât posibil atât în plan fizic cât și în plan spiritual.

INGERUL VIETII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne ajută să retrezim sau să intensificăm dorința și bucuria pură de a exista și de a ne manifesta ca spirite în plan uman, valorificând astfel cât mai mult din vasta energie a vieții ce există ca potențial ființa noastră în tot ceea ce facem, în relațiile dintre noi.

INGERUL VITALITATII:
Prin comunicarea și colaborarea cu el, acest înger ne susține în a ne activa și folosi cât mai mult din energia vitală pe care o avem în acțiuni pozitiv-creative astfel încât să fim puternici și tonici la nivel fizic.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!