Bariel – Ingerul care aduce Flux constant de bani si a independentei finaaciare

Inger

Inger Bariel

Virtutea lui Bariel este una speciala si anume cea care iti permite sa iti invingi cel mai rau dusman: frica. Datorita protectiei sale ceresti, putem face fata adversitatilor cu cele mai bune atitudini fara a ne indeparta de calea desemnata de creatorul nostru. Ne invita sa reflectam la actiunile noastre pentru a nu mai fi indecizi si a prelua controlul.

Cine este Inger Bariel?

Ingerul Bariel face parte din asa-numitele virtuti, numele sau inseamna „sanatatea lui Dumnezeu”. Este un Inger care personifica adevarul pe deplin revelat dupa ce a avut curajul sa infrunte greselile.

Banii

Bariel este ingerul independentei finaciare, a fluxului continuu de bani. Numele lui apare pe pentacolul lui Solomon Jupiter 4. Este un talisman pentru bani si prosperitate. Este cel mai bun talisman pentru afaceri si cresterea lor, pentru oameni de afaceri pentru ca aduce norocul financiar. Lucrand cu Bariel nu vei avea niciodata probleme cu banii. Ziua cea mai benefica sa lucrati cu el este joi, este ziua planetei Jupiter.

Proiecte, Job

Cu valoarea pe care ti-o insufla virtutea Bariel, poti realiza multe proiecte care par pierdute.

Daca nu esti multumit de pozitia ta actuala, este timpul sa faci modificari. Fie ca este vorba de a cere o majorare de salariu, de a incepe un nou proiect sau de a-ti largi orizonturile intr-un nou loc de munca. Totul va fi bine atata timp cat vei intelege ca capacitatile tale sunt nelimitate.

Aminteste-ti ca pentru ca lucrurile sa mearga asa cum te asteptati, trebuie sa permiti curgerea energiei divine.

Energia sa este direct legata de introspectie si cautarea sinelui interior. Este un inger care te ghideaza cu energia sa divina pentru a-ti cunoaste defectele. Iti arata si esecurile altora, iti da puterea sa meargi pe o cale mai buna.

In viata de multe ori te gasesti la rascruce de drumuri, situatii in care mersul inainte necesita sacrificiu si perseverenta, atunci acest inger te ajuta cel mai mult. Virtutea lui Bariel reprezinta curajul, este un tutore care te umple cu curajul necesar pentru a lua decizii dificile.

Bariel este „Ingerul marturisirii”, asa ca lasa frica in urma si lupta pentru ceea ce doresti sa realizezi, astfel incat sa vezi cum iesi cu succes.

Sanatate

Bariel ajuta la imbunatatirea starii de sanatate, este un aliat de nadejde in recuperarea fizica. Echilibreaza mintea, va ajuta sa vedeti clar ce aveti de facut. Doar cu o minte echilibrata vei obtine o adevarata sanatate holistica.

4.7/5 - (23 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!