Influenta gandului, cuvantului, dorintei si faptei in formarea destinului omului

Influenta gandului, cuvantului, dorintei si faptei in formarea destinului omului

 

Influenta gandului, cuvantului, dorintei si faptei in formarea destinului omului

In timpul existentei terestre, omul emite din fiinta sa patru feluri de forme:

  • Vibratii mentale, numite ganduri
  • Vibratii sonore, numite cuvinte
  • Dorinte si senzatii, emotii
  • Faptele sale

Prin gandurile sale omul devine un emitator de unde, care actioneaza mai slab sau mai puternic, mai aproape sau mai departe, dupa cum si gandul sau a fost dictat de o vointa mai tare sau mai slaba. Oamenii produc efecte si asupra mediului ambiant, a animalelor si vegetatiei.

Gandul omului se inregistreaza in corpul lui mental si nu se aude decat daca comunica cu un interlocutor: prin gand in astral si prin cuvant sau rareori si prin gand, aici in planul material. Gandurile omului sunt cunoscute de ghizii si calauza sa.

Ideile-dorinta se fixeaza pe corpul astral, putand fi analizate. Ele fiind ca niste fiinte vii si vibreaza in continuu, asteptand momentul prielnic de manifestare, fie in lumea etherica, fie in lumea fizica.

Gandurile, cuvintele, dorintele si faptele au informatii, energii si culoare. Energiile mentale sunt cele mai puternice, caci ele actioneaza asupra materiei cu care si din care Creatorul a creat totul.

Emotiile mentale sunt cele mai puternice, caci ele actioneaza asupra materiei cu care si din care Creatorul a creat totul. Nu au insa putere gandurile omului sa faca transformari majore si definitive in materie, ele fiind doar constructii trecatoare, care prin repetitie se vor fixa cu tot mai multa forta, imprimandu-se pe mentalul lor.

Dorintele si emotiile voastre fiind fixate pe corpul astral, iar gandurile pe corpul mental, ii vor influenta si pe oamenii cu care veniti zilnic in contact. Voi purtati zilnic haina propriei voastre gandiri, a propriilor voastre senzatii, dorinte, fapte. Gandurile, ideile si dorintele voastre ii influenteaza prin empatie pe semenii vostrii, ei simt ce fel de oameni sunteti si vor reactiona.

Dintre toti factorii care determina viitoarea voastra intrupare si modul de viata din acea intrupare, gandul este factorul cel mai puternic, cel hotarator.    Este si firesc sa fie asa, deoarece gandul este opera omului real, a scanteii divine, a spiritului etern, aflat in interiorul nostru. Ideeile emise de spirit iau forma–gand si capteaza din spatiul astral alte forme–gand corespunzatoare celor emise, care la randul lor vor fi fotografiate, separate in spirit.

Ideea este o lumina invelita intr-o portiune de ether numit gand, care ia forma si poseda o anumita culoare si o vibratie si se deplaseaza acolo unde va imaginati voi, dar apoi se intoarce tot la voi, insa insotita de alte forme–gand gasite pe traseu, de aceeasi valoare si vibratie cu cea emisa de voi, asa ca cel mai bine sa fiti atenti la ceea ce ganditi si ce informatii trimiteti altora.

Gandurile indreptate asupra voastra fauresc omul de maine, viata lui insusi, trairile sale, fericirile si iubirile sale. Este bine sa va proiectati frumos si optimist gandurile despre voi insiva in propriul vostru viitor ca sa va creati o imagine frumoasa si sa izbanditi, sa aveti parte de iubire si liniste sufleteasca, de o minte puternica, bunastare si o sanatate cat mai buna. Cu imaginea pe care o construiti voi cu gandul vostru, despre voi insiva zilnic, va veti intalni intr-o zi, peste timp si sa nu va ingroziti daca nu va va placea – va fi propria voastra opera.

Cine gandeste rau despre sine, precum ca este neputincios, prost, fricos, urat, gras, sarac, rau, ucigasi, betiv, bolnav, handicapat, nestiutor, cretin, etc. va intalni in viitor propriile sale elucubratii care deja vor fi atras alti demoni cu vibratie joasa si remarcandu-si opera nefericita, probabil ca se va sinucide. Asa ca atentie ceea ce ganditi despre voi, copii vostri sau altcineva.

Formele-gand emise de omul intrupat au un termen limitat, ele disparand atunci cand acelasi spirit se destrupeaza si revine in astral.

Informatiile  faptelelor si gandurile sale vor ramane insa inregistrate in memoria spiritului respectiv pe veci precum si placa „fotografica” a acestui astral planetar si a tuturor astralurilor unde spiritual respective se va scolariza. Va imaginati ca Divinitatea nu va permite ca un spirit ne-bun sa infesteze Universul, asa ca-l va reseta.

Universal este un imens computer viu tinut in viata de Spiritul Suprem pe care noi il numim Dumnezeu.

Cat va trai si va exista acest Univers, tot ce a gandit un om, tot ce a dorit si a simtit in lunga lui serie de vieti pe diferite planete, va ramane inscris in Banca de date si informatii universice care se mai numeste si Arhiva Akashica.

La revenirea dintr-o intrupare sau alta, marile duhuri, membrii Jurului Superm, oranduitorul vietii oamenilor, privesc in marea Carte a Creatorului, Cartea Vietii si citesc trecutul duhului respectiv pentru a-i stabili programul viitoarei sale vieti pamantene.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!