Galbenelele si puterea lor energetica

Plantele au fost folosite ca medicamente de mii de ani pentru a vindeca diverse afectiuni. Plantele au o frecventa de vibratie care este in ton cu corpul si psihicul nostru. Aceste calitati vibrationale ale plantelor pot ajuta la echilibrarea, vindecarea, energizarea celor sapte chakre majore.

Galbenelele si puterea lor energetica

Galbenelele (Calendula Officinalis) sunt usor de recoltat si pot fi folosite pentru a face ceai, crema, ulei, compresa sau tinctura. Au proprietati antiinflamatorii puternice. Antioxidantii continuti protejeaza celulele de deteriorarea radicalilor liberi si compusii pro-inflamatori.

Galbenelele sunt asociate chakrei plexului solar si chakrei inimii. 

Cea de a 3-a chakra localizata in plexul solar este centrul de putere, de emotii si al controlului pozitiv de sine. Daca aceasta chakra este blocata avem tendinta sa ne simtim nevrednici si cu o stima de sine scazuta. Starea noastra emotionala este una de depresie si anxietate. Avem tendinta de a fi indoielnici si sa ne exprimam neincrederea fata de alti oameni. Acest lucru poate duce la o serie de probleme fizice: o proasta digestie, ulcer, diabet, probleme hepatice sau renale, anorexie, bulimie si chiar tumori intestinale.

Chakra Inimii este centrul energetic de iubire, compasiune si iertare al organismului nostru. Cand aceasta chakra este blocata, avem tendinta de a ne simti deconectati si avem o problema in a iubi alte persoane sau chiar pe noi insine. Avem tendinta de a experimenta o circulatie proasta la nivel fizic, lipsa de empatie la nivel emotional si lipsa de devotament la nivel spiritual.

Proprietati energetice ale galbenelelor:

  • vindecare
  • intarirea si repararea aurei
  • intarirea emotiilor
  • amplificarea bucuriei

Galbenelele sunt asociate cu Arh. Rafael. Sunt in primul rand flori vindecatoare, la nivel fizic, mental si energetic. Ele te ajuta sa gasesti cel mai bun practician sau cea mai buna terapie, asigurandu-ti cea mai blanda, ma sigura si eficienta vindecare.

Galbenelele sunt plante care imbunatateste creativitatea in toate domeniile vietii tale. Ceaiul de galbenele iti repara aura si iti intareste scutul psihic, dau tarie scutului tau auric si fac minuni in privinta starilor mentale si emotionale. Bauturile racoritoare acidulate si alte alimente iti distrug campul auric, iar o ceasca de ceai de galbenele este ideala pentru refacerea lui.

Mesajul florilor de galbenele:

“Sunt vindecatorul. Indrept catre tine toate formele de energie pozitiva. Te calauzesc catre metoda perfecta de a depasi problemele de sanatate. Am o afinitate deosebita pentru vindecarea aurei, deci iti voi repara si intari aura. Pot face din campul tau energetic o bariera puternica, protectoare, astfel incat doar energiile pline de iubire sa poate patrunde, iar vibratiile joase sa fie tinute deoparte.

Iti inalt emotiile si iti vindec mintea si spiritul. Vei vedea ca stima de sine, increderea in sine si nivelurile naturale de energie vor creste. Simti cum iti creste vitalitatea cu ajutorul meu.”

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Sanatate . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!