Ce sunt formele gand?

Tot ce este in mintea ta este o forma gand. Cand gandurile iau forma, ele devin ganduri forma. Fiecare gand creeaza vibratii pe masura lui. Un gand ia forma si devine un lucru pe masura ce ne concentram mental si emotional pe el. Ai simțit vreodată energia negativa a unei persoane? Sau furia cuiva desi ea era calm in aparența? Ce simti atunci de fapt sunt ganduri forma. Acestea se nasc din vibratiile pe care noi le emitem.

Ce sunt formele gand?

Gandurile noastre au puterea de a crea sau de a distruge.

Orice actiune pe care o intreprindem pe aceasta planeta lasa in urma o energie. In functie de actiunea respectiva, energia poate fi pozitiva sau negativa. In functie de durata si intensitatea actiunii se creaza o forma gand. mai mica sau mai mare. Aceste forme gand raman in structurile persoanelor pana la anihilarea lor. In cazul celor malefice, aceste forme gand cumulate formeaza umbra persoanei la nivel energetic. Formele gand malefice sunt energii de diferite forme adesea neregulate. Ele sunt de doua categorii: cele create constient sau cele care se creaza in urma anumitor evenimente.

Sunt locuri unde candva acolo a avut loc o crima, se facea magie neagra, au fost cimitire, crematoriu, spital, etc. Toate aceste lucruri sunt intiparite ca forme gand in acele locuri.  Chiar daca vechile cladiri au fost daramate si s-a construit o cladire noua si frumoasa, toate acele forme gand nebenefice au ramas vii si se afla in terenul de sub noua cladire.

Formele gand se pot trimite si cu intentia de a face rau unei personae, cum sunt blestemele, dar si inconstient fara sa ne dam seama.  Din categoria formelor gand nebenefice cu care facem rau unei personae, lucru de care nu ne dam seama face parte si barfa, critica, cearta, judecata.

Simptome

Formele gand malefice pot fi simtite in zona corpului unde se afla. Se mai pot simti diferite senzatii cum ar fi: de furnicaturi, de frica, de rau, de apasare, de ameteala, de strangulare. Pot afecta diferite functii cum ar fi: vederea, auzul, atentia, vointa, sexul, gandirea etc.

Cum scapam de aceste forme gand malefice?

Pentru a curate o incapere, o casa, un teren de formele gand malefice se fac slujbe de Sfestanie si Maslu in casa. Pentru a indeparta aceste forme gand din structurile tale te ajuta sa mergi si la slujbele de Maslu si dezlegari la biserica.

Spovedania este foarte eficienta in cazul formelor gand create in urma pacatelor personale. In acest caz acea forma gand o preia preotul, platind-o/anihiland-o prin post si rugaciune.

Sunt forme gand sau blesteme care sunt facute pe masina, pamant, in astfel de cazuri cea mai buna solutie este sfintirea lor de catre un preot.

 

5/5 - (2 votes)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!