februarie 3, 2022

Talismane cu Rune

Talismane cu Rune

Runele erau intrebuintate de popoarele nordice stravechi drept un limbaj magic. Erau folosite pentru a scrie mesaje, pentru talismane sau pentru a prezice viitorul. In norvegiana veche, cuvantul ”runa” insemna ”lege secreta, semn magic si misterios”.

De mult se stie ca runele au puteri mistice. Vechii germani le foloseau in ritualuri si ghicirea viitorului, aflandu-si soarta sau cerand binecuvantari.

Ce sunt runele?

Runele reprezinta un instrument valoros pentru descrierea mesajelor stocate in subconstientul tau. Atunci cand lucrezi cu runele trebuie sa ai o stare adecvata, sa aprinzi lumanari, tamaie, uleiuri aromatice, eliberandu-ti mintea de toate gandurile, de stresul zilnic si intrand in stare de meditatie.

Runele se pot folosi pentru citirea viitorului, ele raspund la intrebarile tale, sunt precum cartile de tarot. Runele pot fi folosite ca si talisman. Fiecare runa este dotata cu o energie de putere mare care atrage energiile specifice constitutive.

Ce talismane cu Rune poti achizitiona:

  1. talisman runic pentru bani
  2. talisman runic pentru prosperitate
  3. talisman runic pentru atragerea clientilor
  4. talisman runic pentru incheierea unui contract, vanzare, tranzactie
  5. talisman runic pentru succes
  6. talisman runic pentru sanatate
  7. talisman runic pentru eliminarea surplusului de greutate
  8. talisman runic pentru vitalitate si energie
  9. talisman runic pentru protectie a ta si a casei

Vei primi in format PDF pe mail talismanul runic pe care il achizitionezi si apoi tu il printezi si il activezi conform instructiunilor pe care le vei primi impreuna cu talismanul. Ele se pot pune in portofel cele pentru bani, prosperitate, se pot lipi pe casa de marcat, pe calculator daca faci bani online si in munca ta folosesti calculatorul, pe husa telefonului, poate fi laminat si folosit ca suport pentru pahar.  Poate fi printat pe canva si facut tablou si pus in casa, la sediul firmei, in magazin etc. Cele pentru sanatate se pot tine lipi cu leocoplast pe piele, pot fi printate si facute tablou si puse in cabinetele de terapie, cabinetul de masaj, in casa.  Se pot folosi ca si baza pentru o grila de cristale. Se poate folosi in diverse ritualuri.

Cand faci comanda spune exact numarul talismanului pe care doresti sa-l achizitionezi. Pot crea talisman si pe nevoia ta, daca el nu se gaseste in lista de mai sus. Pretul este pe bucata.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!