Exercitiu pentru indeplinirea dorintelor

Exercitiu pentru indeplinirea dorintelor

Tine mainile in dreptul chakrei 2. Aceasta este situata in zona sacrala, la baza coloanei vertebrale si este asociata ovarelor si testiculelor, glande ce produc hormonii sexuali implicati in reproducerea speciei.
In aceasta chakra se afla se afla toata energia si informatia universala. Putem deci sa o accesam daca suntem pregatiti pentru asta.

Cu mainile in dreptul chakrei 2, vizualizeaza intre palme o sfera de lumina. Vezi cum acea sferea creste intre palmele tale asemenea unei mingi de tenis si tot mai mare, atat cat o percepi tu. Poate ajunge si la dimensiunea unei mingi de fotbal.

Apoi, vizualizeaza cum in acea sfera de lumina pui dorinta ta. Simte vibratiile din palme prin sfera de lumina si spune:

„Doamne, Iisuse Hristoase, da-mi te rog energia pentru… (aici spui dorinta ta) cu acordul divin pentru binele meu si al celorlalti”. Mentine sfera de lumina pentru cateva minute. Cat poti si cat simti. La final multumeste-i lui Dumnezeu pentru ajutorul oferit.

Pentru a da o putere si mai mare, aprinde o lumanare la inceputul acestui exercitiu. Consacreaza aceasta lumanare pentru dorinta pe care ti-o vei pune. Roaga Divinitatea sa te ajute pentru a amplifica energia dorintei tale in sfera realizata prin lumanarea aprinsa.

Fa acest exercitiu ori de cate ori vrei. Cu cat vei face mai des, cu atat vei atrage indeplinirea dorintei mai repede.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!