Exercitiu de purificarea chakrelor, cu apa

Exercitiu de purificarea chakrelor, cu apa

 

Exercitiu de purificarea chakrelor, cu apa

Puteti face acest exercitiu dimineata, la dus sau in natura langa o cascada, parau sau ocean. Tineti mana stanga la baza coloanei si cu mana dreapta deasupra zonei osului pubian, „simtiti” prima chakra. Este posibil sa aveti o senzatie de rece sau furnicaturi. Rotiti chakra in sens acelor de ceasornic (imaginati-va cum pe corp ar fi desenat un ceas) de trei sau patru ori, rotind varful degetelor in cer. Clatiti degetele in apa. Asta va spala malul si toxinele care adera la peretii chakrei. Repetati acelasi procedeu pentru chakra doi. Amplasati la cinci cm sub buric, pentru a treia chakra din plexul solar, pentru a patra chakra, la nivelul inimii, in centrul pieptului, pentru a cincea chakra, la nivelul adanciturii din gat, pentru a sasea chakra din centrul fruntii si, in final, pentru chakra sase, in crestetul capului. Nu uitati sa va clatiti degetele, inainte de a trece la alta chakra. Incercati sa simtiti energiile dense, ca vata de zahar, ale unei chakre congestionate, in comparatie cu vibratia usoara, ca o furnicatura, a unei chakre curate.

Acum, intorceti-va la prima chakra, rotind-o in sensul acelor de ceasornic, de trei sau patru ori. Repetati procedura si pentru celelalte sase chakre, echilibrandu-le si restabilindu-le sensul correct de rotatie. Acest exercitiu ii permite fiecarei chakre sa se roteasca la frecventa optima, nestingherita de mal si de energiile stagnante care provoaca boala, la nivl subtil. O chakra curate poate sa atraga energiile naturii, pentru a hrani campul nostru energetic luminos si pentru a mentine o stare de sanatate.

Sursa: Alberto Villordo

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!