Exercitiu botezul focului

Exercitiu botezul focului

Exercitiu botezul focului

Prin acest exercitiu, veti aduce in chakre, lumina si caldura focului, pentru a le hrani cu Lumina. O puteti face cu un foc in natura, in fata semineului sau cu o lumanare. In timp ce stati in fata flacarii, amintiti-va marea calatorie pe care a facut-o busteanul din foc – de la samanta la puiet, la arbust si la copac. Imaginati-va cum a imbobocit in primavera, transformand soarele in scoarta si frunze si radacini, cum a fost mai tarziu taiat ca lemn de foc si cum Lumina se intoarce acum in cerul de noapte si in stele. In mod similar, daca folositi o lumanare, imaginati-va cum albinele au lucrat ca sa produca ceara din propriile lor corpuri – o secretie folosita pentru a construe fagurii in care isi tin hrana si au grija de larvele lor. Pentru a produce o jumatate de kilogram de ceara, o albina trebuie sa consume cam patru kilograme de miere, care este produsa prin culegerea nectarului de la aproximativ 17 milioane de flori. Extindeti-va imaginatia pentru a va conecta la vasta retea a vietii, din care lumanarea este doar o mica parte.

In timpul exercitiului, respirati regulat si profound, iar la sfarsit intindeti mainile si treceti-le pe deasupra focului. Samanii isi trec mainile prin foc, intrucat ei cred ca, odata ce, in timpul ceremoniei, au inviat intreaga natura prin vizualizare, focul nu-i mai arde. Trece-ti mainile causi pe langa flacara si va imaginati ca scoateti Lumina. Apoi, aduceti acest pumn de Lumina in fiecare chakra. Incepeti cu prima chakra, cea de la baza coloanei si continuati ascendant.

Daca este posibil, faceti exercitiul in bustul gol, astfel incat sa nu fie nimic intre piele si lumina focului. Fiti atenti sa nu va apropiati prea mult de foc, ca sa nu va ardeti.

Sursa: Alberto Villordo.

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

 

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!