Eliberarea de frica cu ajutorul uleiurilor esentiale

Eliberarea de frica cu ajutorul uleiurilor esentiale

Frica provoaca paralizie mentala. Ne straduim sa evitam teama, dar cand ii cadem prada, trebuie sa-i facem fata. Va voi prezenta o modalitate simpla de a face fata fricilor voastra - meditatia cu ajutorul uleiurilor esentiale.

Aceasta meditatie va va ajuta sa va confruntati cu temerile voastre si va va conferi curajul de a actiona in ciuda fricii. prin meditatie veti deveni mai constienti de corpul vostru si de senzatiile lui.

Alegeti uleiurile esentiale menite sa va confere curaj si forta interioara, potolind in acelasi timp senzatiile de slabiciune si debilitate.

Ce aveti nevoie pentru eliberarea de frica cu uleiuri esentiale

  • un vaporizator/ aparat de aromaterapie

Meditatie pentru eliberarea de frica

Puneti uleiurile esentiale alese in vaporizator cu apa si un emulgator (sare epson, lapte, alcool etc.)

Asezati-va confortabil in stare de meditatie, pe un fotoliu, pat, pozitia lotus etc. Urmarti-va respiratia si incet incepeti sa va calmati, sa va relaxati . Inchideti ochii si incepeti sa savurati mirosul uleiurilor esentiale pe care le vaporizati.

Indreptati-va atentia asupraa corpului fizic, observand daca respiratia sau bataile inimii s-au accelerat. Respirati de cateva ori adanc, lent, constientizand uleiurile esentiale.

Permiteti-i fricii sa fie prezenta, fara a incerca s-o suprimati. Acceptati-va sentimentele si continuati sa respitati profund. Vizualizati uleiurile esentiale patrunzand prin nari si circuland in intregul corp. simtiti cum va calmati si va risipesc teama, rasuflarea devenind mai adanca. Suflati asupra temerilor, acceptati-le si lasati-le sa se stinga, cu ajutorul uleiurilor esentiale vaporizate. Repetati-va in gand de cateva ori, cuvintele: "Simt frica si totusi actionez!".  Inceheiati cu cateva minute de urmarire a respiratiei si apoi ridicati-va fara a va grabi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!