Dzambhala – Zeul Bogatiei

Dzambhala - Zeul Bogatiei

Cine este Jambhala?

Jambhala (cunoscuta si sub numele de Dzambhala, Dzambala, Zambala sau Jambala) este Zeul Bogatiei si, in mod corespunzator, un membru al familiei Bijuteriilor.
El este uneori asimilat cu divinitatea hindusa Kubera. Se crede, de asemenea, ca Jambhala este o emanatie a lui Avalokitesvara sau Chenrezig, Bodhisattva Compasiunii.
Exista cinci Jambala diferite de bogatie; fiecare are propria practica si mantra pentru a ajuta la eliminarea saraciei si la crearea stabilitatii financiare.

Dzambala cel Galben

Dzambala Galbena este considerata cea mai populara si mai puternica dintre zeii bogatiei. El este emanatia lui Buddha Ratnasambhava. El poate elimina saracia in cele sase taramuri, marind virtutile, durata de viata si intelepciunea.

Daca cineva are probleme cu finantele sau orice altceva, poate incanta mantra lui Dzambhala galben si el va veni si va ajuta. Dar trebuie sa aveti o minte bodhi si sa practicati budismul in mod corespunzator pentru a obtine binecuvantarile sale. De asemenea, se poate castiga bogatie, intelepciune, inteligenta si, in sfarsit! Atinge Buddha Hood!.

Dzambhala cel Alb

Jambhala Alba (sau Dzambhala Gapee in tibetana) este manifestarea plina de compasiune a Bodhisattva Chenrezig (Guan Yin). El poate indeparta suferinta saraciei si a bolii, poate purifica karma non-virtuoasa si obstacolele karmice, poate evita dezastrele si bolile si poate evolua mintea bodhicitta.

Dzambala cel Rosu

Dzambhala Rosie este manifestarea lui Vajrasattva. El are doua fete si patru brate si tine o mangusta de tezaur in mana stanga. Numele sau tibetan este Dzambhala Mapo. Jambhala Rosu are un corp de culoare rosie, sta in pozitia vajra cu Dakini in fata lui.

Dzambhala cel Negru

Dzambhala Neagra este manifestarea lui Amoghasiddhi Buddha la cererea lui Buddha Shakyamuni de a invarti Roata Dharmei in beneficiul fiintelor simtitoare care sufera din cauza saraciei.

Dzambhala cel Verde

Jambhala Verde este seful celor cinci Jambhala si este manifestarea lui Buddha Amoghasiddhi, reprezentat stand pe un cadavru si tinand o mangusta in mana stanga si un Kapala in mana dreapta.

Mantrele celor 5 Dzambhala:

  1. Mantra dzambhala galbena: Om Zambala Zalendharaye Soha
  2. Mantra dzambhala alba: Om Padma Trotha Arya Arya Zambhala Siddhaya Hum Phat
  3. Mantra dzambhala rosie: Om Dzambhala Dzalim Dzaya Nama Mumei E She E Om Dzajini Dzambhala Dzambhala Dzambhala Svaha
  4. Mantra dzambhala neagra: Om Indrayani Mukham Bhramari Svaha
  5. Mantra Dzambhala verde: Om Jambhala Jalendraye Svaha

Incanteaza aceasta mantra de cel putin 21 de ori sau de 108 ori, ori de cate ori este posibil. Apoi odihneste-te in campul vibrational creat de incantatia ta. Permiteti frustrarii si indoielii sa se dizolve, eliberand energie pentru vindecare.

Se spune ca toti Dzambala sunt forma datatoare de bogatie a lui Avalokitesvara, ceea ce inseamna ca au emanat initial de la Avalokitesvara sau de la Bodhisattva Plina de Compasiune.
Este considerat de bun augur sa inviti imaginea Dzambalei Galbene in casa sau in biroul tau. De asemenea, in fiecare dimineata, puteti turna putina apa proaspata sau lapte deasupra capului lui Dzambhala Galben cu mana dreapta, in timp ce ii cantati mantra de 7 sau 21 de ori.
Puteti, de asemenea, sa cantati mantra lui Dzambala Galbenă de 108 ori pe zi; asta pentru a beneficia de binecuvantarea sa.
De asemenea, putem purta imaginea Dzambalei Galbene ca pandantiv.

Practica implica turnarea a 108 ofrande de apa peste capul Jambhala insotite de mantra scurta.
Devii mai bogat in resurse interioare, ceea ce duce la imbogatirea resurselor exterioare, atat materiale, cat si spirituale. Afirmati-va legatura cu toate formele de viata din univers. Stiti ca beneficiile dorintelor si eforturilor voastre sincere vor curge de la voi in lume.

Cei interesati pot lua initiere Reiki pe energia celor 5 Dzambhala aici: 5 Dazmbhala Reiki

Initierea reiki iti da puterea de a lucra practicile celor 5 Dzambhala, puterea de manifestare va fi mai mare.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!