Dusul purificator de Lumina

Dusul purificator de Lumina

Dusul purificator de Lumina este o tehnica de curatare, purificare pe care o putem cere Ingerilor sa o realizeze. Ingerii ne ofera de regula indicatii simple, pe care le putem respecta cu usurinta. Ei ne cer sa ne purificam zilnic campul energetic si ne indica modalitati simple de a face acest lucru.

Spre exemplu, ei ne invata ca ne putem programa dusul din baie cu ajutorul unei lumini purificatoare. In acest fel, ori de cate ori facem un dus noi sau alta persoana care foloseste dusul, noi beneficiem si de o purificare energetica.

Freca-ti palmele cu putere una de cealalta, pentru a-ti trezi astfel chakrele din ele. In final, tine-ti palmele in jurul dusului. Imagineaza-ti ca din ele iese o lumina aurie care se impregneaza in capul de dus. Invita ingerii sa te ajute:

Dusul purificator de Lumina

“Preaiubitii mei Ingeri, va rog sa imi impregnati capul de dus cu Lumina voastra purificatoare. In acest fel, ori de cate ori voi face un dus eu sau alt membru al familiei mele, energia mea sau a lor va fi curatata, iar eu sau ei ne vom simti revitalizati, plini de energie si motivatie. Va multumesc.” 

In continuare, vizualizati o lumina aurie care provine de la ingerii tai si din palmele tale, care impregneaza capul de dus. Cu prima ocazie in care faci dus, invoca-ti din nou Ingerii si activeaza astfel Lumina. In acest fel simplu, iti vei asigura o purificare energetica eficienta.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!