Dubla binecuvantare

Dubla binecuvantare

Aceasta binecuvantare va fi facute de catre Entitatile de Lumina prin tine. Se stie ca tot ce binecuvantezi creste, se inmulteste, sporeste, se vindeca, infloreste, etc.

Cum se face – Dubla binecuvantare

Prin aceasta tehnica trimiti cu intentie tot ce este mai bun si mai frumos in tine unei persoane, unei plante, unui obiect, unei firme, unui animal, unui pahar cu apa, eu-lui tau, etc. Ca sa faci acest lucru este bine sa-ti coboli mintea in suflet. In suflet este locul unde il gasesti pe Dumnezeu, unde nu exista dualitate (bine – rau; alb – negru; etc.). Si preotul spune ca sa te rogi din inima, dar nimeni nu iti spune cum sa faci acest lucru.

Cum iti cobori mintea in suflet/ inima?

Iti focalizezi atentia in crestetul capului si in piept (acolo unde este chakra inimii, dar nu in chakra). Vizualizezi cate o sfera de lumina aurie stralucitoare in aceste doua puncte, una in crestetul capului si una in piept. Iti imaginezi cu intentie ca bila din crestetul capului sa coboare pe mijlocul corpului prin cap, prin gat pana in piept si se uneste cu cea de aici. prin unirea celor 2 sfere de lumina aurie stralucitoare rezulta o sfera mult mai mare si mai luminoasa. Lumina de aici din piept urca pana la umeri coboara prin brate si ajunge in palme. Lipesti palmele una de cealalta in rugaciune, in Gassho din budism.

Dubla binecuvantare

Vizualizezi de jur imprejurul tau urmatorii Arhangheli:

  • In fata ta Arh. Rafael
  • In spatele tau Arh. Gabriel
  • In dreapat ta Arh. Mihail
  • In stanga ta Arh. Uriel
  • Deasupra ta Arh. Metatron
  • Dedesubtul tau o infinitate de Ingeri

Spui:

Doamne binecuvanteaza te rog …… Casa mea, familia mea, parinti mei, masina mea, corpul meu, firma mea, angajatii mei, proiectul meu, etc. sa …….. fie bine, sa fie sanatosi, sa fie feriti de orice rau, etc.

Sursa: Risvan Vlad Rusu

4.3/5 - (3 votes)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!