Dezlegarea diferitelor legaminte

Dezlegarea diferitelor legaminte

Juramintele pe care le-am facut in alte vieti ne urmaresc si in aceasta viata. Vechile legaminte de saracie pot crea probleme financiare, legamintele de pastrare a celibatului pot duce la dificultati sexuale si relationale, iar legamintele de sacrificiu de sine pot crea tendinte catre autosabotaj.
Atunci cand aceste juraminte sunt dezlegate, efectul lor negativ este indepartat si vindecat.

Este bine sa va cereti iertare de la bani si sa Il rugati pe Dumnezeu sa va redea darul bogatiei. Sa intelegeti in ce fel v-ati raportat gresit la energia banilor si care sunt credintele voastre limitative in legatura cu banii. O sa va ofer si cativa algoritmi radiestezici pentru a va ajuta sa va recapatati acest dar:

Dezlegarea legamantului de saracie

Eu (numele complet de botez) dezleg ACUM orice legamant de saracie pe care l-as fi putut face in alta viata sau in viata asta. Cer ca toate efectele acestor legaminte de saracie sa fie nimicite si indepartate in toate directiile timpului. (se citeste de 3 ori)

Dezlegarea legamantului de cilibat

Eu (numele complet de botez) dezleg ACUM orice legamant de cilibat pe care l-as fi putut face in alta viata sau in viata asta. Cer ca toate efectele acestor legaminte de cilibat sa fie nimicite si indepartate in toate directiile timpului. (se citeste de 3 ori)

Dezlegarea legamantului de sacrificiu de sine

Eu (numele complet de botez) dezleg ACUM orice legamant de sacrificiul de sine pe care l-as fi putut face in alta viata sau in viata asta. Cer ca toate efectele acestor legaminte de sacrificiul de sine sa fie nimicite si indepartate in toate directiile timpului. (se citeste de 3 ori)

Dezlegarea legamantului de nefericire

Eu (numele complet de botez) dezleg ACUM orice legamant de nefericire pe care l-as fi putut face in alta viata sau in viata asta. Cer ca toate efectele acestor legaminte de nefericire sa fie nimicite si indepartate in toate directiile timpului. (se citeste de 3 ori)

Dezlegare de orice legamant

Eu (numele complet de botez) dezleg ACUM orice legamant  pe care l-as fi putut face in alta viata sau in viata asta. Cer ca toate efectele acestor legaminte sa fie nimicite si indepartate in toate directiile timpului. (se citeste de 3 ori)

Dezlegare cu ajutorul Arh. Raziei

Draga Arh. Raziel, iti invoc ajutorul Acum.

Aleg sa imi dizolv ACUM toate legamintele de saracie, de suferinta, de cilibat, de sacrificiu de sine, de nefericire, de tacere, de razbunare sau orice alt legamant pe care l-as fi putut face in viata aceasta sau alte vieti. Resping acum, o data pentru todeauna, efectele negative ale acestor legaminte.

Multumesc preaiubite Arh. Raziel

Dezleg tot ce este legat de mine sau de altii.
Dezleg toate legaturile facute pe casa mea, pe firma mea, afacerea mea, sporul meu, sanatatea mea, iubirea mea, copii mei etc
Eliberez toata materia.
Eliberez tot ce nu imi mai este necesar.
Elimin tot ce ma impiedica sa fiu un spirit liber si fericit.
Asa sa- mi ajute toate entitatile de lumina.
5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Un comentariu la „Dezlegarea diferitelor legaminte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!