Deschiderea chakrelor responsabile de banilor

Deschiderea chakrelor responsabile de banilor

Cu siguranta ati auzit de cele 7 cakre principale pe care le avem. Toate chakrele sunt responsabile pentru sanatatea mintala, fizica si psihica.

Multi sunt interesati daca poate fi deschis un centru energetic de bani. Tehnica vibratiei vocale pentru a deschide chakrele este o tehnica sonora usor de folosit si pe care o poate folosi oricine. 

Acestea sunt deschise cu ajutorul mantrelor mai exact cu bija mantra a fiecarei chakre.

Care sunt chakrele responsabile pentru bani?

In principal sunt doua chakre, iar cei care au o afacere proprie de care trebuie sa se ocupe va avea nevoie sa-si deschida si o a treia chakra.

Triada chakrelor pentru bani

Chakra 1: supravietuirea financiara (minimul necesar pentru supravietuire), evitatrea lipsurilor si a saraciei, bani primiti (mosteniri), bani castigati prin noroc (loto, jocuri, concursuri, premii), norocul chior, sincronicitatile favorabile si pozitive. Daca aceasta chakra este blocata dai in saracie. Saracia este o stare de spirit. Omul care are cel mai bun echilibru dintre chakre o sa castige ex. la loto, Eurovision, ect. Toate acestea au premii in bani si daca nu sunt aceste chakre armonizate nu ai cum sa castigi acea suma de bani pusa in joc.

Chakra 2: energia de a continua, rezilienta, cash, cash-flow. Sexul da puterea, energia de a continua, iti da rezistenta, iti da rezilienta – capacitatea de a te reface dupa esec. Daca ai probleme cu chakra 2 inseamna ca nu ai cash si nici cash flow.

Chakra 5: tot ce tine de marketing, publicitate, PR, comunicare, expresie personala in afaceri, idei si inovatie. Daca aceasta chakra este blocata poti sa ai un marketing de 2 lei, o publicitate prost aleasa, etc.

In momentul in care iti refaci toate chakrele atunci iti va merge bine pe toate planurile.

Deschiderea chakrelor responsabile de banilor

Am vazut care sunt aceste chakre, ce rol au ele, acum sa vedem cum le activam astfel incat sa avem acces la energia banilor, energia prosperitatii, belsugului, etc.

Bija mantra

  • Chakra 1: LAM
  • Chakra 2: RAM
  • Chakra 5: HAM

Ce ai de facut?

Intonezi vibrant (sa vibreze toate organele tale cand rostesti mantra) fiecare din aceste mantre de 108 ori fiecare, zilni timp de 21 de zile.

Se incepe cu mantra LAM, apoi cu mantra RAM. Daca ai nevoie poti intona si mantra Ham, daca nu ai nevoie de beneficiile ei atunci nu o intonezi.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!