Unde sa pui frunzele de dafin pentru a atrage banii, abundenta, prosperitatea, protectia

Dafinul atrage abundenta si prosperitate 

Dafinul atrage abundenta si prosperitate 

Frunzele de dafin, cunoscute si sub denumirea de laur, au o serie de efecte terapeutice pentru sistemul digestiv, pentru aparatul respirator, pentru sanatatea inimii, dar pot fi folosite totodata si pentru ameliorarea durerilor menstruale, pentru mentinerea parului frumos si sanatos ori pentru tinerea la distanta a insectelor.

Frunza de dafin are o energie foarte puternica de a atrage banii. Te protejeaza impotriva saraciei, iti aduce noroc la bani, iti protejeaza fluxul finaciar, finantele, averea, banii atrage abundenta si prosperitatea.

Foile de dafin sunt asociate cu victorie, succes, intelepciune, noroc. Dafinul reprezinta un simbol regesc. grecii isi faceau coroana din lauri (dafin).

Daca vrei sa elimini ceva ce nu iti place in viata ta: frici, lipsuri, pierderi, furie, etc. atunci dati foc unei frunzei de dafin rotind cu mana in sensul acelor de ceasorinc (inseamna scurgere, eliminare), bineinteles gandidu-te la ce vrei sa eliberezi. Acest ritual este bine sa fie facut cand luna este in scadere.

Daca vreti sa aduceti in viata voastra ceva: bani, prosperitate, un partener, etc. atunci dati foc unei frunzei de dafin rotind cu mana in sensul iners al acelor de ceasornic (inseamna acumulare, aducere, atragere), bineinteles gandidu-te la ce vrei sa atragi. Acest ritual este bine de facut cand luna este in crestere.

Dafinul atrage abundenta si prosperitate

Ce benefici au frunzele de dafin

Sa vedem cum ne putem folosi de puterea miraculoasa a frunzelor de dafin, unde sa le punem pentru a atrage abundenta si prosperitate.

Pune frunze de dafin in portofelul tau si sau in geanta ta.  Poti scrie pe frunza de dafin simboluri pentru bani, RON, $, sau suma de bani pe care vrei sa o atragi, o dorinta, o afirmatie ceea ce doresti tu sa atragi, ceva legat de bani sau nimic. Poate fi frunza intreaga sau daca este sfaramata este bine si asa o presari in portofel sau in geanta.

Pune frunze de dafin in pantofii tai pentru a te proteja si te va feri de ghinioane, energii negative. Daca ai de dat un examen sau mergi la un tribunal unde ai un proces pe care doresti sa-l castigi nu uita sa pui foi de dafin in pantofi.

Pune foi de dafin in cele patru colturi ale casei tale pentru a-ti proteja familia, in biroul tau de acasa daca lucrezi de acasa sau de la servici pentru a-ti proteja finantele si afacerea, atarna-le deasupra usii de la intrare pentru a-ti aduce noroc, poti pune in fata casei tale sau sub covorul de la intrare te va proteja pe tine si casa ta, va feri casa de hoti, energii negative si va atrage abundenta si prosperitatea in casa ta.

Pune foi de dafini sau bucatele de dafin in fata casei tale in spatele casei tale, astfel se va crea un spatiu protector, delimitator, tine departe energiile negative. Cand vii acasa sau ceilalti membri ai familiei vin acasa sunteti purificati de energiile negative pe care le-ati captat de peste zi de pe  unde ati fost. Aduce prosperitatea si bunastarea, oportunitatile in casa ta.

Pune foi de dafin in masina ta pe care ai scris “protectie si binecuvantare” te protejeaza in trafic si atrage evenimente favorabile catre tine.

Pune foi de dafin in spatele fotografiilor intre fotografie si cartonul ramei foto, va intari legatura dintre membrii familie, dintre cei care sunt in fotografiea respectiva, va tine energiile negative departe de relatia voastra.

Pune  foi de dafin sub perna sau sub saltea, iti va proteja relatia de cuplu cat si relatia ta cu tine, te va proteja de cojmaruri si va atrage vise profetice, vei primi in somn ghidare, indrumare, raspunsuri. Daca ai o intrebare pentru Univers scri-o pe o foaia de dafin si pune-o sub perna. A doua zi noteaza-ti tot ce iti amintesti ca ai primit ca si raspuns la intrebarea ta.

Dafinul sub perna indeparteaza cosmarurile si iti protejeaza energia in timp ce dormi, aduce energie pozitiva in timp ce dormi,

Pune foi de dafin pe panoul dorintelor, in caietul dorintelor, cutia dorintelor sau pe altarul tau. Iti va proteja dorintele, intentiile, va elimina blocajele care stau in calea manifestarii dorintelor tale.

Ia cinci foi de dafin ungele cu ulei esential de mandarina la luna noua, lega-le cu ata rosie si agata-le deasupra usii la intrare pentru a atrage bani, prosperitate, abundenta.

Pune foi de dafin in forma de cruce sub presul de la usa pentru protectia casei. Persoanele negative, care nu sunt sincere, care vin la tine cu ganduri rele se vor intoarce din drum, nu vor putea intra in casa ta. Casa va fi protejata de hoti. Frunzele de dafin ofera un scut protector, o bariera, o energie purificatoare.

Arde foi de dafin pentru a purifica un spatiu, a te linisti, a indeparta stresul, a-ti calma mintea, va transforma emotiile negative pe care le ai in unele pozitive. Cu ajutorul fumului de la frunzele de dafin se pot curata cristalele.

Deseneaza Runa Bogatiei care este Fehu pe o frunza de dafin cu un marker de culoare rosie, unge frunza de dafin cu un ulei pentru bani si apoi dai foc frunzei de dafin. Acest ritual este bun pentru a atrage bani, bogatie, sa economisesti bani, sa vinzi un imobil sau sa cumperi unul etc.

Dafinul atrage abundenta si prosperitate 

Runa Fehu ajuta la atragerea de bani, bogatie, te ajuta sa si economisesti bani, este simbolul bogatiei, bunastarii materiale.

Pe o frunza de dafin scri numele tau, data nasterii si suma pe care doresti sa o atragi  pentru o anumita nevoie sau daca vrei ca banii sa vina zilnic in viata ta, atunci poti scrie cuvantul abundenta, simboluri de bani cum ar fi $, euro, ron etc. Dupa ce ai scris scopul pentru care faci ritualul ii dai foc frunzei de dafin.

Bea ceai de dafin – iti dezvolta capacitatile paranormale, iti dezvolta intuitia, atrage energie pozitiva catre tine, te ajuta sa te relaxezi.

Daca bei ceia de dafin seara poti tine cana in mana inainte de a incepe sa bei ceaiul si pune o intrebare Universului si in timpul noptii vei primi prin vis raspuns la ea.

Daca bei ceaiul dimineata pune-ti o intentie inainte de a-l bea.

Inainte de a pune foile de dafin la mancare tine-le canteva momente intre palme pana se incalzesc, pune o intentie si abia apoi pune-le in mancare.

4.5/5 - (77 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!