Cuvinte de forta cu puteri miraculoase

Repetand numele lui Dumnezeu, cuvintele de forta, segule psaltice si mantrele ajuta la dezvoltarea spirituala si realizarea Divina.  Cuvintele de forta de care suntem atrasi depind de pregatirea spirituala din vietile trecute, de tipul de raza a sufletului si a monadei noastre precum si de preferintele individuale, intuitie, sentimente, programul de lucru al vietii cuiva, astrologie si numerologie, ca sa mentionam doar cativa factori.

Repetarea numelor lui Dumnezeu, folosirea mantrelor, a segulelor si a cuvintelor de putere poate reprezenta cea mai importanta practica spirituala pe care o puteti folosi zilnic. Aceasta practica nu trebuie facuta doar in meditatie, ci pe parcursul fiecarei zile. Ideea este sa o practicati oricand: cand stati la rand la banca, cand calcati, cand faceti curat, cand
va spalati, cand va plimbati etc.

Daca rostiti numele lui Dumnezeu de un numar suficient de ori, efectul final este acela de purificare fizica, emotionala, mentala si a campurilor eterice pana la punctul in care ele il vor reflecta doar pe Dumnezeu.

De fiecare data cand simtiti ca emotiile negative va cuprind sau va simtiti trist sau furios, incearcari sa rostiti numele lui Dumnezeu si sa vizualizati forma favorita a lui Dumnezeu. Veti descoperi ca aceasta practica va va scoate imediat din starea negativa.

Pe langa numele lui Dumnezeu, puteti folosi mantre care sunt sunete sacre. Un exemplu de mantra este AUM. Cu totii cunoastem puterea cuvintelor. Observati puterea cuvintelor cand Iisus a spus: “Lazar, scoala-te!” Si Lazar s-a sculat dintre morti.

Rostirea unei mantre si a numelui lui Dumnezeu construieste o forta spirituala atat de mare si in acelasi timp purifica, curata si vindeca toate corpurile voastre. Cand rostiti numele lui Dumnezeu programati perfectiunea in mintea subconstienta. Acest lucru creaza perfectiune in corpurile fizic, emotional, mental si spiritual.

Rostiti numele lui Dumnezeu cand mergeti la culcare si veti pluti in corpul si sufletul din dimensiunea si constiinta ale caror mantre si cuvinte le recitati. Dupa ce adormiti veti merge acolo unde este ultimul gand pe care l-ati avut inainte de a va culca. In acest sens, somnul este similar cu moartea.

Cand aveti zile in care nu incantati mantre si nume ale lui Dumnezeu, atunci aveti grija sa urmati celelalte laturi spirituale: meditatia, rugaciunea, lectura spirituala, afirmatiile, scrierea tip jurnal, exercitiile fizice. Repetarea numelui lui Dumnezeu si a mantrelor poate fi ca un liant care le conecteaza pe toate la un loc. Cand va certati cu sotul/sotia incepeti sa spuneti in soapta numele lui Dumnezeu si veti vedea efectul.

Un alt mijloc minunat este sa puneti pe un CD, un stick mantre, incantatii si nume ale lui Dumnezeu. Le puteti folosi ca muzica de fundal atunci cand conduceti, de exemplu. Un lucru interesant care se petrece cand practicati aceasta tehnica in mod repetat este acela ca subconstientul si natura voastra interioara incepe sa spuna mantrele fara ca voi sa mai trebuiasca sa faceti acest lucru constient. Tineti in mana un cristal in timp ce va rugati si rugaciunea va deveni si mai puternica.

Cuvinte de forta cu puteri miraculoase

Aceste treisprezece expresii sau cuvinte de forta sunt:

1. Mantra sufletului sau a monadei
2. Elohim

3. Aum
4. Jehova Jireh (Dumnezeu care iti ofera, cel care iti da ce ai nevoie)
5. Eu Sunt, Eu Sunt Cel ce Sunt
6. Jehova Rofe (Dumnezeu care vindeca)
7. Jehova Nissi (Dumnezeu protector, cel care imi da protectie)
8. Adonai (Domnul)
9. Jehova Shammah (Dumnezeu care deschide drumurile)
10. El Shaddai (Dumnezeu Atotputernicul)
11. YHVH                                                                                                                                                                                 12. Jehova Shalom (Dumnezeu care aduce pacea)
13. Jehova Sabaoth (Dumnezeu care are putere asupra tuturor entitatilor de Lumina)

Atunci cand ai o problema aprinde o lumanare si cheama acea fateta a lui Dumnefeu de care ai nevoie. Te doare  ceva invoca pe Jehova Rofe si roaga-l sa te vindece in totalitate.

Simti ca esti blocat, ca nimic nu iti merge, nimic nu iti iese invoca pe Jehova Shammah sa-ti deschida usile, drumurile, situatiile sa se descurce.

Iti doresti ceva invoca pe Jehova Jireh.

O alta tehnica de a lucra cu aceste cuvinte de forta este sa vizualizati un cordon de Lumina care merge de la personalitate, trecand prin suflet, pana la monada. Puteti vizualiza realmente acest cordon ca avand o circumferinta cat aceea a capului vostru sau mai mica, la inceput, daca asa doriti.

Repeta cu voce tare cuvantul de forta, de trei pana la sapte ori, timp de pana la cincisprezece minute, ca pe un tip de meditatie cu mantra. Dupa incantarea acestei mantre, puteti sta in liniste, intr-o stare de receptivitate, si sa simtiti raspunsul venit de la suflet sau de la monada, in functie de stadiul de lucru in care va aflati. Aceasta este o meditatie foarte simpla; totusi, este extrem de puternica. Este esential sa va mentineti constant constiinta in Lumina pe perioada respectiva. Se poate face pe o perioada foarte scurta, de mai multe ori pe zi, avand totodata rolul unui proces de centrare. Aceasta practica, impreuna cu alte practici spirituale, va construi cu siguranta antakarana.

Cuvinte de Putere/Mantre

Pace, Bucurie, Iubire, Echilibru, Putere Personala, Iertare, Umilinta, Deschidere la Minte, Echilibrat, Centrat, Binecuvantare, Compasiune, A Servi, Vointa Divina, Altruism, Bunavointa, Bunatate, Onestitate.

Sursa: Dr. Joshua David Stone

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!