Curatarea structurilor de frici

Curatarea structurilor de  frici

Curatarea structurilor de frici este foarte bine de facut. Frica este distructiva, scade vibratia, aduce boala, va blocheaza sa creati ceva, sa actionati, va creaza multe alte dezechilibre.

Fa aceasta curatare de frici cu ajutorul celor 2 Arh. Mihail si Raphail care sunt specializati cu curatari si vindecari. Mihail este cel care iti da curajul sa faci ceea ce ai de facut in viata. 

Cheama-i pe Arhanghelii Mihail și Raphael sa ridice energia bazata pe frica de la tine, din imprejurimile tale, din situatiea in care te afli, de la toti cei implicati.

Curatarea structurilor de frici

Pentru a te goli pe tine de frici sau o alta persoana spui doar atat:

„Arhangheli Mihail si Raphael, va chem pe voi si trupele voastre vindecatoare de Ingeri induratori sa veniti acum cu aspiratorul vostru spiritual. Va rog sa conectati furtunul aspiratorului spiritual de vid prin chakra coroanei si aspirati orice energie toxica, orice emotie distructiva bazata pe frica sau entitati care imi induc frica.”

Vedei si simti furtunul de vid curatand complet intregul interior al corpului (inclusiv organe, muschi si oase) din cap pana in picioare. Zguduirile si alte reactii fizice sunt un semn normal si pozitiv ca procesul functioneaza.
Continuati pana cand corpul se simte linistit si apoi spui:

„Mulțumesc, Michael si Raphael, pentru aceasta vindecare. Va rugam sa umpleti acum corpul meu cu lumina alba stralucitoare de diamant pentru a vindeca si proteja.”

Scoase din cardurile Oracle Angel Therapy de Doreen Virtue.

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!