Curatare si purificare cu ajutorul Flacarii Violet

Curatare si purificare cu ajutorul Flacarii Violet
Curatare si purificare cu ajutorul Flacarii Violet

Ce este Flacara Violet?

Flacara Violet Argintie a lui Saint Germain este o energie spirituala cu o frecventa inalta care este cunoscuta de adeptii spirituali de mii de ani. A fost reintrodusa de Maestrul Ascendent Saint – Germain si reprezinta cea de-a saptea raza a Zeilor, constiinta Universului. detine calitatile de libertate, alchimie, justitie, bucurie, iertare si mila/indurare.

Dintre toate Flacarile sacre, Flacara Violet este cea mai cunoscuta. De ce? Pentru ca ea tine de Raza a 7-a planetara, Raza violet, a transmutarii, libertatii si magiei ceremoniale, cea care a intrat la „conducerea” planetara, cea care ne va da noile programe de functionare la nivel planetar pentru Era Varsatorului.

Flacara Violet transmuta tot ce este negativ din corpul nostru fizic si spiritual, de la ura pana la virusuri fizici.

Curatare si purificare cu ajutorul Flacarii Violet

In numele EU SUNT al fiintei mele, in numele lui Dumnezeu, invoc acum actiunea Flacarii Violete a transmutarii, a compasiunii si iertarii in campul meu auric, pentru curatarea si purificarea fiecarui gand si simtire din plexul meu solar si din toate chakrele mele, din toate structurile mele.
Rog actiunea Focului Violet sa patrunda in fiecare structura energetica si spirituala, in fiecare celula, in fiecare atom si electron din cele patru sisteme ale corpului meu in acest moment si in orice moment in fiecare zi a vietii mele, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana pentru vindecarea tuturor distorsiunilor si dezechilibrelor din campurile mele energetice din trecute si prezente.
Rog energiile Focului Violet sa inceapa sa vindece toate distorsiunile si dezechilibrele din corpurile mele fizic, emotional si mental.
Cu multa recunostinta, cer acum ca actiunea Focului Violet sa se manifeste in campurile mele energetice in deplina putere.
Cei care aveti initiere Reiki pe sistemul Flacara Violet a lui Saint Germain, puterea flacarii este mult mai puternica.
Cereti Flacarii Violete sa transmute toate contractele trecute, prezente si viitoare de saracie, ganduri emotii, sisteme de credinta si orice ganduri, actiuni sau fapte care limiteaza prosperitatea financiara si abundenta pe orice dimensiune si la orice nivel, in tot timpul si spatiul, trecut, prezent si viitor, cunoscut si necunoscut tie.
5/5 - (2 votes)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!