Cum te ajuta Arhanghelii in cariera

 

Cum te ajuta Arhanghelii in cariera

Cum te ajuta Arhanghelii in cariera

Arhanghelii te pot ajuta in toate aspectele carierei tale. In functie de domeniul tau de activitate poti sa lucrezi un unul sau mai multi Arh. pentru a te sprijini in munca ta.  Iata cateva din rolurile pe care le joaca anumiti Arh. in acest domeniu de activitate:

 • Ariel ii ajuta pe toti cei interesati de mediul inconjurator. De natura sau care isi doresc o cariera in domeniul ingrijirii animalelor. In plus, el te poate ajuta sa faci rost de banii necesari sau de alte materiale pentru cheltuielile de zi cu zi si pentru indeplinirea menirii tale in viata.
 • Azrael – daca ti-ai ales o cariera in care trebuie sa le oferi mangaiere sau consiliere oamenilor care au pierdut pe cineva drag (de pilda, daca lucrezi in spital, intr-un azil de batrani, intr-un centru de consiliere etc.), Azrael te poatre ajuta sa gasesti cele mai potrivite cuvinte si gesture prin care ii poti linisti pe cei suferinzi.
 • Gabriel – arh. Mesager ii ajuta pe toti profesorii, ziaristii, scriitorii si pe cei care doresc sa lucreze cu copiii. Daca te simti inclinat sa te ocupi de scris, Gabriel te va motiva si te va calauzi. Daca doresti sa ii ajuti pe copii intr-un fel sau altul, roaga-l pe Gabriel sa it idea o misiune divina.
 • Haniel – arh. Gratiei poate fi invocat cu succes inaintea unui interviu pentru o slujba, a unei intalniri de afaceri sau in orice alta ocazie in care doresti sa fi extrem de articulat si de convingator.
 • Jofiel – arh. Frumusetii te poate ajuta sa iti menti curat si ordonat biroul, dar si sa ai mereu ganduri pozitive legate de cariera ta. Acest Arh. ii ajuta pe artisti, pe cei care au activitati creatoare, pe cei care lucreaza in domeniul infrumusetarii si pe practicantii feng shui.
 • Metatron – daca esti implicat in lucru cu adolescentii sau cu copii inzestrati cu prea multa energie, Metatron te poate ajuta. Daca doresti sa te implicit intr-o asemenea activitate, el iti poate oferi o misiune divina. Metatron este un mare motivator si organizator. De aceea, invoca-l ori de cate ori ai nevoie de ajutor pentru a realiza un proiect.
 • Mihail – te poate ajuta sa iti descoperi misiunea personala in aceasta viata si sa faci pasul urmator in cariera dorita de tine. Una din cele mai bune metode de a-l invoca este scrierea unei scrisori in care ii ceri sfatul legat de cea mai buna profesie pe care o poti alege. Mihail este unul din arh. care se fac cel mai clar auziti, asa ca probabil nu va trebui sa astepti mult ca sa ii primesti mesajul lui! Mihail vorbeste intodeauna clar si la obiect. Daca esti plin de iubire, el este foarte direct. De aceea, este cel mai potrivit arh. pe care il poti invoca daca doresti sa iti schimbi sau sa iti inbunatatesti cu curaj cariera. Mihail te poate ajuta sa iti gasesti o slujba buna, sa iti incepi propria afacere si sa spui adevarul fara sa-ti periclitezi pozitia in fata sefului, colegilor si clientilor tai. El se pricepe de minune sa repare articolele mecanice si electronice, cum ar fi calculatoarele, masinile, copiatoarele etc.
 • Raguel – daca activitatea ta presupune interactiunea cu oamenii (colegi, clienti) ori o munca de mediere, Raguel te poate ajuta sa ai parte de interactiuni armonioase.
 • Rafael – daca esti angrenat intr-o cariera in domeniul vindecarii sau daca te simti inclinat sa urmezi o astfel de cariera, Rafael te poate ajuta foarte mult. Fiind principalul Inger al vindecarii, el te poate ajuta in toate aspectele vocatiei alese. Astfel, te poate ajuta sa iti alegi profesia care ti-ar placea cel mai mult, sa iti platesti educatia, sa iti deschizi un cabinet, sa iti gasesti cea mai buna slujba in acest domeniu sau sa incepi o practica de succes. In plus, te poate calauzi sa gasesti cele mai potrivite cuvinte si metode in cadrul sedintei tale terapeutice.
 • Sandalfon – te poate ajuta sa alegi o cariera in domeniul artei, in deosebi al muzicii. In acest scop, ii poti invoca inspiratia (la fel cum ai invoca o muza), il poti ruga sa iti calauzeasca procesul creator sau sa actioneze ca agent de marketing pentru procesele tale creatoare.
 • Samuel – arh. Gasirii obiectelor pierdute – te poate ajuta sa iti localizezi cariera sau slujba pe care o cauti. In plus, el te poate ajuta sa iti pastrezi pacea interioara.
 • Uriel – arh. Luminii iti poate ilumina mintea oferindu-ti cele mai intelepte idei. De aceea, invoca-l ori de cate ori doresti sa rezolvi o problema, sa gasesti o solutie sau sa porti o conversatie importanta.
 • Zadkiel – te poate ajuta sa iti imbunatatesti memoria. Este cel mai bun prieten al studentilor si elevilor si ii ajuta pe toti cei care doresc sa-si aminteasca un nume, o cifra sau alte informatii importante.
5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!