Cum sa-ti schimbi felul de a fi

Cum sa-ti schimbi felul de a fi

Cum sa-ti schimbi felul de a fi?

Tot ceea ce faci implica activitatea creierului – modul de a gandi, de a simti sau de a actiona, precum si felul in care te intelegi cu ceilalti. Creierul este organul propriei personalitati, al caracterului, al inteligentei si al tuturor deciziilor pe care le iei. Deci, creierul ti-l creiezi singur prin gandurile pe care le emiti.

Creierul ti-l construiesti singur prin tot ceea ce vezi, prin toate filmele la care te uit, prin toate cartile pe care le citesti, prin emisiunile pe care le vezi, etc.

Creierul este un emitator – receptor. Creiem ganduri, primim ganduri. Daca incepi sa gandesti negativ, tu incepi sa rezonezi cu lucrurile negative si le atragi in viata ta. In functie de ceea ce gandesti, iti cresti sau iti scazi vibratia creierului. Daca vibratia creierului este joasa vei primi toate gandurile care s-au emis vre-odata la nivelul acela de vibratie.

Personalitatea ta iti creaza realitatea ta. Personalitatea ta este data de cum gandesti, de cum actionezi si de cum simti. Deci personalitatea ta din prezent, a creat realitatea prezenta numita viata ta.

Creierul prin gandul emis iti creaza personalitatea ta – iti reazeaza realitatea in care traiesti – iti realizeaza viata ta.

Gandul are:

  • putere
  • vibratie
  • beneficitate proprie

Gandul conecteaza. In momentul in care gandul tau este pozitiv te va conecta la dimensiuni superioare si invers daca gandul tau este negativ te va conecta la dimensiunile inferioare.

Gandurile sunt stratificate in functie de vibratia lor, gandurile de vibratie joasa jos, gandurile de vibratie inalta sus.

Prin post iti ridici vibratia creierului. Ridicand vibratia creierului, accesezi ganduri de vibratie superioare.

Eu ma conectez singur la nivelul la care ma duc cu gandul. Ma gandesc la Dumnezeu ma conectez cu el, ma gandesc la rau ma conectez la rau.

Puterea gandului este data de niste factori:

  • Cantitatea de energie pe care o transpune cineva in gandire.
  • Cu cat un spirit are o varsta astrala mai mare cu atat forata gandului lui va fi mai puternica. Gandul lor are o putere mare de penetrare a mintii altora mai mare decat a persoanei respective.

Gandul este atemporal si in atemporal, gandul este vesnic. In atemporal nu exista spatiu si timp.

Cum sa-ti schimbi felul de a fi?

Odata cu cresterea vibratiei mintii sublimenzi si gandurile negative din minte, ca nu stau in mintea ta, ele pleaca.

Ca si misiune a ta personala este sa cureti toate gandurile negative create vre-o data. Adica sa le iei frumos si sa le transformi in pozitiv. Asta poti sa faci prin post, rugaciune, sport, pelerinaje, in mementul epuizarii tale, tu esti un gol si atunci iti atragi toate energiile tale si iti vin in minte toate gandurile emise vre-o data in univers.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!