Cum sa stucturezi apa pe care o bei

Cum sa stucturezi apa pe care o bei

 

Oamenii nu pun pret pe apa.

Apa pastreaza beneficitatea locului de unde a fost scoasa. Apa are un PH, o aciditate. Apa are o incarcatura de minerale, in functie de locul de unde vine, este un element foarte, foarte complex. Apa este un element neutru. Apa pur si simplu ESTE. Este o forta a vietii. Apa este in tot ceea ce este viu.

Orice organ bolnav are la baza o lipsa de apa. Atunci cand nu bem apa organismul incepe sa extraga apa de pe unde o gaseste (muschi, organe, oase etc.) pentru a tine organismul in echilibru. Deci, atunci cand nu te simti bine bea apa. Se masoara compatibilitatea mea cu apa respectiva. Se masoara beneficitatea ei. Apa care este filtrata este o apa moarta.

Cuvantul are puterea de a schimba structura apei. Apa are memorie. Acest lucru l-a aratat Masaru Emoto prin studiile lui asupra apei.

Cum poti sa-ti schimbi vibratia corpului?

Parintele Argatu bea numai apa sfintita. Deci, apa sfintita, apa energizata, apa din locuri cu vibratii inalte iti cresc si tie vibratia atunci cand o bei.

Cum sa stucturezi apa pe care o bei?

Exercitiu

  • Pune apa intr-un pahar si tine paharul 10 secunde in maini, concentrandu-ti toata atentia la apa
  • Prin intentie trimite-i apei Lumina si Iubire – din inima ta, prin mainile tale, direct in apa si spune-i apei de 3 ori „te iubesc”
  • Vezi si simte cum apa devine structurata si vie
  • Dupa aceea, bea apa incet si spune-i apei atunci cand o inghiti de trei ori “te iubesc” “te iubesc” “te iubesc”

Poti sa folosesti si alte cuvinte pentru informarea ei: Lumina, Iubire, Dumnezeu, Sf. Trime, armonie, echilibru, sanatate, abundenta, etc. Puteti sa spuneti o rugaciune inainte de a bea apa.

Valeriu Popa recomanda postul cu apa pentru curatarea si purificarea corpului. Apa serveste ca mijloc de transport al energiei prin toate partile corpului. Daca trupul este naclait si murdar, este esential ca noi sa-i dam apa “curata si vie” pentru a spala murdaria acumulata de trup.

Deci sa bem apa, si nu orice fel de apa, apa vie.

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!