Cum putem primi daruri, haruri de Sf. Arh. Mihail si Gabriel

Cum putem primi daruri, haruri de Sf. Arh. Mihail si Gabriel

Cum putem cere Daruri, Haruri, Dorinte, Cereri etc. de la Arhabghelul Mihail si Gabriel,  in data de 8 noiembrie

In fiecare an, pe data de 8 noiembrie, Biserica ortodoxa cinsteste Soborul Sfintilor Mihail si Gavriil si a tuturor Puterilor ceresti celor fara de trupuri. Deci, pe 8 noiembrie nu ii praznuim doar pe Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil, ci pe toate cetele ingeresti care nu s-au despartit de Dumnezeu. Exista 3 triade cea de sus, de mijloc si cea de jos, fiecare triada are cate 3 cete de ingeri deci in total 9 cete de ingeri. Din prima triada cea mai de sus fac parte: Scaunele, Domniile, Heruvimi si Serafimi – este cea mai apropiata triada de Dumnezeu; ei sunt ingeri vestitori sau poruncitori; din a doua triada cea din mijloc fac parte: Incepatorile, Stapaniile, Puterile si Arhanghelii – ei primesc poruncile si le implinesc; in triada a treia cea mai de jos sunt ingerii de unde ne luam si noi ingerii pazitori.

Nu intamplator sarbatorim pe cei doi Arhangheli Mihail si Gabriel pe data de 8 – cifra 8 este cifra infinitului sau vesnicia zilei a 8-a in lumina lui Dumnezeu cea nesfarsita. Luna noiembrie este aleasa pentru ca este luna a 9-a daca ne gandim ca in martie a fost vremea Creatiei atunci cand Dumnezeu a creat Raiul si tot ceea ce exista, deci din martie pana in noiembrie sunt 9 luni cifra care reprezinta numarul cetelor de ingeri din cele 3 triade.

Arhanghelii Mihail si Gabriel – Arhangheli pereche au misiune divina de a descoperii revelatii dumnezeiesti si lucrarile lui Dumnezeu catre lume si oameni.

In aceasta zi de 8 noiembrie cerurile sunt deschise si orice rugaciune, cerere a noastra este mai usor auzita.

Sfantul Arhanghel Mihail

In limba ebraica, numele sau inseamna “Cel care este asemenea lui Dumnezeu” sau cel care arata ca Dumnezeu. el conduce cetele  ingerilor sub numele “Virtutii” si vegheaza asupra misiunii purtatorilor de Lumina. functia lui principala este sa elibereze Pamantul si locuitorii sai de toxinele asociate cu teama. Arh. Mihail este ingerul care taie cordonul de argint atunci cand trebuie sa plecam din aceasta lume. Arh. Mihail ajuta la: angajare si dedicare in implinirea convingerilor; curaj; stabilirea directiei; energie, vitalitate; toate aspectele privind misiunea personala; motivare; protectie; eliberarea si curatarea spatiului; curatarea personala; eliberarea sufletului; constientizarea valorii proprii si cresterea stimei de sine si multe altele.

Sfantul Arhanghel Gavriil

Numele lui inseamna “Dumnezeu este taria mea” este ingerul celebru care le-a vestit Elisabetei si Mariei nasterea fiilor lor, Ioan Botezatorul si Isus din Nazaret. Arhanghelul Gabriel i-a dictat lui Mohamed textul spiritual al Islamului, Coranul. Prin urmare, Gabriel a devenit cunoscut ca inger “mesager”. Gabriel ajuta la: adoptarea unui copil, fertilitatea si conceperea unui copil; artistii si proiectele legate de arta; jurnalistii si scriitorii;  activitatea in televiziune si radio. Gabriel este Arhanghelul care ofera daruri meteriale si spirituale. Arhanghelul Gabriel va deschide usile pentru a va ajuta sa va exprimati talentulin cel mai potrivit mod.

Sfintii Mihail si Gavril, vestitorii de bucurii

Sfintii Mihail si Gavril sunt cunoscatorii marilor taine ale lui Dumnezeu. Arhanghelul Mihail este conducator peste soborul ingerilor buni, caci s-a luptat cu ingerii cazuti, condusi de Lucifer, cei care s-au razvratit impotriva lui Dumnezeu.
Sfantul Mihail te ocroteste de tot ceea ce este rau si te ajuta sa vezi calea cea buna, atunci cand esti in dificultate. Sfantul Gavril este considerat ingerul vestilor bune, el fiind trimisul lui Dumnezeu la Fecioara Maria pentru a-i vesti taina nasterii lui Iisus. De aceea, rugaciunea catre Arhanghelul Gavril ne ajuta sa ne regasim pacea interioara.

In data de 8 noiembrie cand ii cinstim pe cei doi Arhangheli Mihail si Gabriel cerurile sunt deschise si de aceea este bine sa aprindem o lumanare in cinstea lor; sa citim acatistul lor si sa intram intr-o stare meditativa si sa-l rugam pe Arhanghelul Gabriel sa ne ofere daruri materiale ( casa, masina, job, cariera, bani, succes, etc.) cat si daruri spirituale (casatorie, un copil, activarea darurilor pierdute sau avute in alte vieti, activarea initierilor avute in alte vieti etc.) haruri, harisme etc. Putem cere tot ceea ce avem nevoie pentru noi, familia nostra, afacerea noastra etc.

Arhanghelului Mihai ii putem cere curajul sa facem schimbarile din viata noastra de care avem nevoie, sa ne aflam misiunea personala, sa curate un spatiu (casa, firma noastra), sa ne cutete si purifice structurile, sa taie cu sabia lui de lumina orice string cu o persoana toxica pentru noi, cu un loc care nu ne este benefic,  sa ne ajute sa ne stabilim directia in care vrem sa mergem, motivare, protectie pentru noi, familia noastra, casa noastra, firma, sa ne ajute sa ne crestem increderea in sine, sa ne deschida drumurile, sa indeparteze obstacolele, etc.

Pentru cei care au initieri Reiki mai exact pe sistemul Karuna Reiki este bine ca in aceasta zi sa  aplicam simbolul Kriya deasupra capului cu intentia sa primim toate darurile Divine pe care le meritam, activam simbolurile Shanti  si Zonar  dupa care cereti ceea ce vreti sa se indeplineasca si asteptati ca cei doi Arhangheli sa vi le ofere.

Sa va fie de folos!

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Un comentariu la „Cum putem primi daruri, haruri de Sf. Arh. Mihail si Gabriel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!