Cum ne crestem dreptul divin in bani?

Ce este dreptul divin?

Fiecare dintre noi se naste un un drept divin in bani, care este inscris in sufletul lui. In sufletul omului sunt inscrise toate drepturile divine pe care le are respective persoana. Dreptul divin este dat in functie de ceea ce am facut in alte vieti.  Este determinat de karma personala si cea de neam, si nu in ultiimul rand de ceea ce face omul cu banii castigati.  Platile karmice se fac prin lipsa banilor, boala, accident, suparari, mahniri, certuri, magie, moartea persoanelor dragi.

Aceasta suma de bani se poate creste sau se poate micsora in functie de ceea ce face persoana in cauza.  Dreptul divin trebuie sa-l castigam in timp, ajutand pe altii, facand fapte bune etc. Daca iti bati joc de bani, daca cumperi tigari, bautura, droguri, lucruri de care nu ai nevoie doar de dragul de a cumpara, ii cheltuiesti foarte usor pe lucruri marunte, cumperi lucruri foarte scumpe doar de fala, furi bani, camata, vinzi la un pret mai mare decat cel meritat, atunci incepi sa pierzi din dreptul divin in bani.

Dreptul divin in bani al copilului

Dreptul divin in bani al copilului pana cand el ajunge sa castige proprii sai bani se transfera fie doar unuia dintre parinti fie catre amandoi. In momentul casatoriei, dreptul divin in bani devine transferabil, pentru ca in momentul casatoriei doi devin unul si atunci se transfera toate drepturile. In momentul divortului, sufletele se despart, si fiecare isi recapata dreptul lui divin avut anterior.

Cum ne crestem dreptul divin in bani?

Cum ne putem creste dreptul divin in bani?

O forma de crestere a dreptului divin in bani este postul negru din ziua de luni – pentru ingerul darurilor care este Arh, Gabriel. Postul de luni pentru cresterea dreptului divin in bani se tine de duminica noaptea de la ora 12 pana luni la ora 12 noaptea. In acest interval se poate bea un pahar de agheazma si 3 bucatele de anafura si se citeste Acatistul Arh. Mihail si Gabriel.

O alta forma de crestere a dreptului divin in bani pe care au descoperit-o evreii, este zeciuiala. A zecea parte din ceea ce castigi nu este a ta este a lui Dumnezeu si ea trebuie sa se intoarca la Dumnezeu. Daca dai zeciuiala, te ajuta Dumnezeu si iti creste dreptul divin in bani, se intorc la tine inzecit. Ei dau zeciuiala la temple. Din zeciuiala poti sa platesti liturghi, maslu, dar la altar, alimente la manastiri, etc.

Dreptul divin in bani prin casatorie

Casatoria poate fi o alta forma de crestere a dreptului divin in bani. Daca se face cu accord divin, casatoria poate fi un ajutor prin intermediul altei personae de ati creste dreptul divin. Casatorindu-te cu o persoana cu drept divin mare in bani automat  in familia respectiva vor intra mai multi bani. Mai exista posibilitatea ca in casatorie unul sa aibe drept divin in bani, iar celalalt in iubire, si in felul acesta sa aibe si bani si iubire. Sporul casei este format din suma sporului persoanelor care traiesc in respectiva casa.

Legarea sau furtul sporului

Este posibil ca sporul la bani care este un inger sa fie legat sau furat pentru a sevi pe altcineva, in general pe cel care il fura. In cazul in care este furat sau legat sporul casei sau sporul personal incep sa apara problemele financiare. Sporul poate fi furat printr-un schimb de bani. In idea protectiei nu este indicat de a da bani cersetorilor, de a cumpara de la tigani.

Acest tip de atac apare in momentul in care omul greseste fata de bani, si astfel scazandu-i suma de bani merita prin Drept Divin, Dumnezeu ingaduie sa ii fie legat sporul.

Atentie ceea ce ganditi despre bani sau spuneti. Daca cineva spune mereu ca el nu are nevoie de bani sau ca nu vrea bani, ca nu trebuie sa i se dea bani, acela nici nu primeste.

 

 

 

 

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Un comentariu la „Cum ne crestem dreptul divin in bani?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!