Cum lucrezi cu echipa ta divina pentru atragerea bogatiei

Cum lucrezi cu echipa ta divina pentru atragerea bogatiei

Echipa divina pentru atragerea bogatiei – este o echipa pe care ti-o alcatuiesti tu din entitatile de lumina (Sf. Treime, Arhangheli, Ingeri, Maesti Ascensionati, Sfinti, Zei, Sine Superior, Inger Pazitor, etc.) specializate, care au in fisa postului sa spun asa: sa aduca bani, bogatie, belsug, abundenta, prosperitate, succes, protectia lor, etc.

Eu am spus in cartea mea “Cum sa te transformi intr-un magnet pentru bani” cum sa-ti creezi aceasta echipa divina, v-am aratat care sunt entitatile specializate cu care sa lucrati in acest sens.

Odata creata echipa este bine sa incepi sa lucrezi cu ea. Sa-i trimiti lumina prin Reiki daca esti initiat in sistemele Reiki. Sa aprinzi lumanari daca nu ai initieri ca ea sa aibe putere sa lucreze pentru tine.

Poti sa-i incredintezi lista ta cu dorinte, obiectivele tale si sa o rogi sa te ajute sa le indeplinesti mai usor. Sa indeparteze blocajele din calea realizarii lor.  Binecuvanteaza-ti zilnic  echipa si multumeste-le zilnic pentru eforturile lor.

Echipa divina pentru atragerea bogatiei

“Invoc acum si aici echipa mea divina pentru abundenta si prosperitate (daca i-ai dat un nume ii spui numele) si va rog sa va adunati in jurul meu si sa ma spirjiniti cu dragostea voastra neconditionata in tot ce fac.

Va rog sa binecuvantati cu succes toate proiectele mele, tot ce fac.

Va rog sa deschideti portile manifestarii astfel incat prosperitatea materiala si spirituala sa curga usor, continuu, crescator in viata mea. Cu ajutorul vostru primesc cu bucurie tot ceea ce am nevoie si sunt recunoscator pentru tot ce am si pentru tot ce primesc. Sunt fericit, implinit, de succes si prosper in tot ce fac. 

Va rog sa-mi deschideti drumurile, sa indepartati toate piedicile, sa indepartati toate blocajele de la toate nivelurile, obstacole si sa indepartati tot ce imi blocheaza accesul la bani, succes, prosperitate, profit, fericire, bucurie, armonie, o viata abundenta si de succes.

Va rog ajutati-ma sa eliberez toate blocajele, piedicile, limitarile, prejudecatile, convingerile limitative, tiparele mentale si comportamentale, programele care opresc banii, abundenta, prosperitatea, succesul, implinirea, bucuria in viata mea.

Va rog sa ma ajutati ca firma mea sa fie binecuvantata cu clienti, incasari, vanzari, profituri din ce in ce mai mari. Va incredintez aceasta lista a mea cu dorinte, cu obiectivele mele si va rog sa ma ajutati sa le indeplinesc cu usurinta si fara efort, sa indepartati toate piedicile si obstacolele din calea realizarii lor.

Va multumesc pentru calauzirea, ghidarea indrumarea si binecuvantarile voastre. Multumesc intregii echipe ca imi aratati calea si ma binecuvantati cu darul libertatii financiare. Multumesc.” 

Puteti sa mai adaugati ceea ce aveti voi nevoie si sa adaptati aceasta invocare la nevoile voastre cum ar fi: gasirea unui job, marire de salariu, promovare la locul de munca, schimbarea jobului, succes in cariera, etc.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!