Crearea unui magnet pentru bani

CreareCrearea unui magnet pentru bani aceasta tehnica se adreseaza celor care au initiere pe sistemul Money Reiki.

Un magnet pentru bani este un obiect folosit sa atraga banii. Va rog sa retineti ca acest exercitiu nu garanteaza castigul la loterie sau imbogatirea imediata. Va va ajuta sa va ridicati vibratia din jurul banilor si sa curatati energia negative din jurul vostru in relatia cu banii.

Alegeti un obiect pe care doriti sa-l transformati in magnet pentru bani. Cel mai bine este sa fie un lucru pe care il purtati la voi tot timpul ca de exemplu: un lantisor, un inel, o bratara etc. Daca obiectul ales pentru a-l face magnet pentru bani are si un cristal in vibratia banilor este si mai bine, ex. un inel cu o piata din citrin, din malachit, florina, diamant, etc. sau un pandantic care sa aibe cristale, o bratara. Cristalul creste puterea de atractie a obiectlui pe care il transformi intr-un magnet pentru bani.

Crearea unui magnet pentru bani

Primul pas: Purificati obiectul pe care l-ati ales. Purificati energetic obiectul de orice energie negative folosind orice metoda doriti. Sau va imaginati Lumina alba spirituala cum coboara si purifica obiectul.

Al doilea pas: Afirmati-va intentia de a tranforma acel obiect in magnet pentru bani. In ce fel vreti sa-l utilizati? Puteti folosi obiectul pentru problem generale cu banii sau pentru nevoi special. Exemple:

  • Vreau sa imi ridic vibratia din jurul banilor
  • Intentionez sa castig 5.000$ pe luna facand vindecari
  • Imi atrag acum casa perfecta la pretul potrivit etc.

Tineti obiectul in mana, inchideti ochii si afirmati-va intentia cu voce tare.

Pasul trei: Incarcati obiectul. Acum tineti obiectul in palme si trimiteti Money Reiki.

Pasul patru: Binecuvantati obiectul. Afirmati: “Binecuvantez acest obiect cu energia spirituala a banilor. Fie ca ea sa se manifeste pentru binele meu suprem si pentru binele suprem al tuturor. Multumesc.”

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!