COLTUL BANILOR IN FENG SHUI

Coltul banilor in Feng Shui

Coltul Banilor in Feng Shui

Se spune ca norocul la bani este influentat de calitatea fluxului de energie din locuinta. Energia prezenta in coltul banilor influenteaza in mod aparte pe fiecare individ in ceea ce priveste veniturile financiare. In feng shui, pentru castig de bani, fluxul de energie este potentat folosind metoda Bagua, a celor 8 Aspiratii.

Metoda Bagua atribuie aspiratiei de bani, bogatie, un punct cardinal si anume Sud-Est, reprezentat de elementul lemn si numarul 4. Fiecare spatiu locuibil este bine sa aiba prezent coltul banilor. Daca acesta lipseste din cauza formei neregulate a constructiei, situatia se va remedia cu ajutorul unei oglinzi lipita pe peretele dinspre acel colt.

Coltul banilor in feng shui

Norocul de bani este asociat cu punctul cardinal Sud-Est, numit si coltul banilor, al bogatiei sau al prosperitatii. Sud-Estul ocupa intre 112.5°-157.5° pe busola (vezi busola magnetica de la telefon). Folosind busola aflam gradele si punctele cardinale, in feng shui nu ne orientam dupa cum rasare soarele sau dupa pozitia usii.

Regula de aur pentru coltul banilor: in feng shui coltul banilor nu trebuie sa fie intunecos si nici aglomerat cu mobilier, pentru a ca energia sa nu se blocheze si banii sa poata să circule.

Remedii pentru Coltul Banilor in Feng Shui

Cu ajutorul unor remedii feng shui pentru bani - obiecte si culori - se creaza un bun feng shui in coltul de Sud-Est, ceea ce atrage mai multi bani. Cel mai eficient remediu pentru a atrage venituri stabile este Vasul Prosperitatii pe care trebuie sa-l asezati in coltul de Sud-Est al livingului.

Amuletele cu 3 monede chinezesti legate cu snur rosu si nod mistic, protejeaza impotriva ghinionului de pierderi. Atrag multiplicarea norocului de bani, atunci cand sunt puse in Sud-Estul livingului.

Un bun remediu feng shui pentru coltul banilor este un vas vopsit in albastru la exterior si rosu in interior. In acest vas puneti 168 de monede din diferite tari, o potcoava si un magnet, pentru a mari sansele de castiguri.

Asezarea in Sud-Est a unei statuete cu Buddha vesel auriu va bloca obstacolele in calea obtinerii abundentei materiale.

Pentru a va proteja averea, putem apela la o statueta cu o camila sau cu un dromader, etalate in coltul banilor.

Culori si elemente benefice Coltul Banilor in Feng Shui pentru a spori prosperitatea casei

Coltul bogatiei este comparat cu elementul Lemn, un lan cu grau verde. In ciclul de creatie al celor 5 elemente, apa da nastere lemnului.  Culorile apei sunt negru, bleumarin, albastru. Daca vom aseza piese de mobilier, obiecte de decor de aceste culori in coltul banilor vom spori norocul de prosperitate.

O alta cale la indemana de activare a Sud-Estului pentru belsug este prin asezarea in acest colt a unei fantani arteziene sau acvariu cu pesti, care reprezinta elementul apa.

Se poate activa acest colt pentru a atrage venituri, cu ajutorul plantelor viguroase cu flori, portocali, orhidee sau planta banilor, planta umbrela.

Numarul bogatiei

Numarul Sud-Estului este 4. Puneti 4 tulpini de bambus, sunt ideale pentru coltul banilor. Bambusul este o planta speciala in feng shui, deoarece predispune la dezvoltare pe plan financiar si material.

Precautii la mutarea intr-o locuinta noua

Daca doriti sa va mutati intr-o casa noua, asigururati-va ca baia, bucataria nu sunt pozitionate in zona de Sud-Est a locuintei.

Obiecte care aduc ghinion in coltul banilor

Florile uscate, tablourile cu vapoare pe mare in timpul furtunii, mobilierul deteriorat, praful si panza de paienjen.

Directia norocului de bani

Cu cateva schimbari in designul interior al dormitorului in ceea ce priveste pozitionarea patului, putem sa crestem sansele de prosperitate. Maestrii Feng Shui recomanda folosirea numărului KUA pentru a ne amplasa patul pe Directia de Succes. Daca veti dormi cu capul pe directia succesului veti atrage in timpul somnului energia banilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!