noiembrie 13, 2019

Coaching – Consiliere Spirituala la distanta cu Gabriela Bogdan

Coaching

Vin in sprijinul celor care sunt initiati Reiki, si nu numai, cu sesiuni la distanta de consiliere/ghidare in tainele terapiei Reiki si a dezvoltarii spirituale si personale.

Coaching

Pentru ca sunt contactata de foarte multe persoane initiate si care nu au minimul de informatii referitoare la ce inseamna Reiki, cum se face autotratamentul, tratament pe alta persoana fata in fata si la distanta, cum se fac initierile reiki, ce este Chi Ball-ul, cum se trimite Reiki la distanta, cum se trimite Lumina proiectelor Reiki, cum se face un proiect Reiki, cum se taie stringuri, cum se folosesc simbolurile, cum se fac curatari de obiecte, locuinte etc.  si multe altele, m-am gandit sa vin in ajutorul lor cu sedinte de consiliere.

Sunt multe persoane care primesc initieri si apoi nu stiu ce sa faca mai depate, cum sa foloseasca energia, simbolurile. Ma confrunt cu urmatorul fenomen sunt persoane care au initieri pe 3-4 si mai multe sisteme Reiki, sunt maestri si nu stiu cum sa primeasca sau sa dea o initiere la distanta, nu au auzit de si nu stiu ce inseamna un Chi Ball si multe alte lucruri elementare.

O sedinta  de coaching va avea maxim 3/5/8 intrebari punctuale la care va voi raspunde. Sedintele de consiliere sunt individuale, 1 la 1 si se fac la distanta, la telefon . Fiecare persoana care va apela la acest serviciu va avea posibilitatea sa-si lamureasca anumite aspecte in ceea ce priveste Reiki-ul, dezvoltarea spirituala. Sedinta va avea loc la telefon, dar cu programare in prealabil.

In sedinta de coaching nu se face terapie si nici citiri astrale!

Sedinta de consiliere spirituala dureaza maxim 60 min.

Coaching

Costul unei sedinte de Coaching este de 300 lei 

O sedinta are durata de maxim 60 minunte

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!