Citrinul – piatra care rezolva problemele materiale

Citrinul piatra problemelor materiale, emotionale si fizice, este piatra asociata chakrei 3 – plexul solar. In plan fizic, citrinul poate echilibra si curata toate organele de care raspunde chakra plexului solar.

Caracteristicile plesului solar sunt ambitia, vointa, dinamismul, expansivitatea, chiar si violenta. Reprezinta energia subtila a focului.

Citrinul stimuleaza sistemul fizic, chakra plesului solar. Energia citrinului este asemanatoare cu cea solara: incalzeste, penetreaza, energizeaza, este datatoare de viata. Chakra plexului solar este sediul unde se depoziteaza memorile emotionale. Punand un cristal de citrin direct pe chakra plexului solar – sparge si dizolva corelatiile psihice si emotionale.

Citrinul este, de asemeni, util atunci cand cineva doreste sa se simta increzator si in siguranta.

Citrinul – piatra problemele materiale

Citrinul este cea mai buna piatra ce se poate folosi atunci cand se incearca rezolvarea problemelor materiale ale existentei terestre, cum ar fi: afacerile, educatia, relatiile interpersonale sau cele de natura familiala. Folosirea unei pietre de citrin poate reprezenta un ajutor foarte bun in orice eveniment sau situatie din viata.

Sustine si sporeste succesul in afaceri, succesul financiar, capacitatea de decizie, claritatea exprimarii si a mintii, organizarea si eficacitatea. Fiind o piatra asociata planetei Mercur, citrinul sprijina activitatile asociate cu aceasta planeta: calătorii; studii, cunoastere; afaceri, colaborare, parteneriate; miscare; literatura; relationare; dialog, exprimare si comunicare. 

Citrinul este, de asemenea, o piatra care aduce speranta. Folosind puterea soarelui, este excelent pentru a depasi depresia, temerile si fobiile. La nivel psihologic, citrinul amplifica pretuirea de sine si increderea in sine,  si elimina tendintele distructive. Stimuleaza individualitatea, imbunatateste motivatia, dinamizeaza creativitatea si incurajeaza expresia de sine.

Vicii — ajuta la diminuarea tendintelor auto-distructive si la diminuarea dependentei de tutun, alcool si medicamente.

La nivel mental, citrinul imbunatateste puterea de concentrare si revitalizeaza mintea. Ajuta la depasirea depresiei si alunga temerile si fobiile.

Citrinul este o piatra excelenta pentru vitalizare si pentru incarcarea cu energie . Este extrem de benefic pentru cei care sufera de sindromul oboselii cronice sau de boli degenerative, pe care le poate vindeca. Stimuleaza digestia, splina si pancreasul. Vindeca infectiile rinichilor si vezicii urinare, amelioreaza afectiunile ochilor, imbunatateste circulatia sangelui , detoxifica, activeaza timusul si echilibreaza tiroida .

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!