Vibratie interioara

Cifra de vibratie interioara

Cifra de vibratie interioara (CVI), care dupa cum stiti, este reprezentata de data zilei de nastere. Se obtine prin adunarea tuturor cifrelor care alcatuiesc ziua de nastere. In momentul in care cifra de vibratie interioara contine un numar cu 2 cifre se interpreteaza suma cifrelor.

Astfel daca omul este nascut in data de 31 CVI al lui va fi 4 (3+1=4).

Ce este cifra de vibratie interioara?

Aceasta cifra ne dezvaluie relatia pe care o avem cu interiorul nostru. Este vocea noastra interioara. Reprezinta sinele interior, capacitatile si insusirile ascunse in sufletul nostru.

Vorbeste despre cum sunt si ce mi-ar placea sa fiu. Interiorul ascuns si conflictul din suflet. Reprezinta totodata capacitatea mentala si relatia cu functiile psihice.

Ziua de nastere arata calitatile interioare, ascunse si caracteristicile Eului. Ne arata forma caracterului omenesc, lumea interioara a omului, nivelul de vibratie interioara la care se poate trece toate procesele, chiar si cele fiziologice, forta interioara. Este cifra de baza pentru cele mai diverse evenimente de zi cu zi ale omului.

Cele 9 descrieri ale cifrelor de vibratie interioara:

Cifra 1: zilele de nastere: 1-10-19-28

Sunt oameni care au o capacitate dezvoltata de a atinge un scop oarecare, au un caracter puternic, au stofa de conducator, pot fi foarte focusati pe un anumit lucru, cateodata chiar obsesiv, au o parere de sine foarte buna in amor se pot darui cu totul sau deloc. Aceasta cifra are caracter masculin, oarecum dominant.

Cifra 2: zilele de nastere: 2-11-20-29

Sunt persoane comuicative, au o natura interioara bazata mai mult pe sentimente, pe cotradictii ce tin de anumite simtiri si trairi. Sunt sensibili la reconpense si diferite complimente, asa pot fi usor manipulati. Sunt persoane ce executa bine anumite sarcini si responsabilitati, dar pot cadea in dualismul starilor sufletesti. Laudele ii fac sa se simta bine, iar reprosurile sa cada in tristete.

Cifra 3: zilele de nastere: 3-12-21-30

Sunt oameni energici, oameni ai faptelor si ai analizei. Pot fi cicalitori pe alocuri si pot crea impresia ca totul li se cuvine. Sunt persoane vesele, orecum superficiale si isi pot asuma sarcini prea multe cateodata. Sunt norocosi si trec prin viata destul de usor.

Cifra 4: zilele de nastere: 4-13-22-31

Sunt persoane muncitoare. Acestia pot face anumite servicii si munci fara o prea mare reconpensa. Sunt oameni pe care ne putem baza, responsabili si harnici. Norocul nu este o calitate pe care ei o poseda, iar daca au ceva, este datorita muncii si implicarii sale. Sunt foarte bine infipti cu picioarele in pamant si pot face fata muncii de rutina.

Cifra 5: zilele de nastere: 5-14-23

Sunt oameni care se adapteaza in orice situatie, comunicativi, dinamici si destul de nervosi. Nu au un caracter prea statornic, de altfel se plictisesc destul de repede. Le place sa calatoreasca si schimbe decorul tot timpul. Au o parere foarte buna despre ei insisi, sunt imprevizibili si foarte sensibili la complimente. Destul de lenesi dar fara a da aceasta impresie.

Cifra 6: zilele de nastere: 6-15-24

Sunt oameni de casa. Iubesc armonia, confortul si starile de fericire. Sunt persoane dinamice, aplecate spre stiintele comunicarii. Le plac banii, dar nu fac o obsesie din acestia, confortul trebuie asigurat, de aceea au nevoie de bani. Cauta echilibrul emotional si material.

Cifra 7: zilele de nastere: 7-16-25

Sunt persoane aplecate spre zona spirituala, a misticismului, a lucrurilor mai putin descoperite. Sunt oameni care deseori se insingureaza, unii dintre ei cu sansa oscilanta in viata. Au aproape mereu un sentiment oscilant intre realitate si trairea interioara. Cateodata pot avea un aer de superioritate si dominare.

Cifra 8: zilele de nastere: 8-17-26

Sunt oameni care vor sa fie importanti. Ei traiesc prin altii, prin imaginea pe care si-o construiesc in ochii oamenilor. Pot face multi bani, dar pot si genera un faliment de toata frumusetea, rasunator. Sunt sensibili la complimente si laude si creaza impresia ca fac totul numai cu un anumit scop. Pot fi numiti oamenii interesului. Deasemenea sunt seriosi, parolisti si de incredere daca au un scop comun cu partenerul. Daca sunt femei pot imbratisa feminismul.

Cifra 9: zilele de nastere: 9-18-27

Sunt oameni pentru care inteligenta si desteptaciunea au mare pret. Pot transforma pe cei care intra in contact cu acestia, sunt idealisti, pasionali si iubitori ai frumosului. Pot fi nerabdatori si au dese contradictii cu interiorul lor. Viseaza la o lume ideala si fac totul pentru a transforma exteriorul in idealism. Sunt logici si rationali.

Acestea sunt doar cateva caracteristici ale persoanelor cu diferite cifre de vibratie interioara. Detaliile difera de la om la om in functie de alti parametrii evidentiati in matrita psiho-energo-informativa a fiecaruia.

5/5 - (1 vote)

3 comentarii la „Vibratie interioara

  • Numerologia a fost dintotdeauna o cale fascinantă de a ne înțelege mai bine și de a descoperi profunzimile sinelui nostru. Acest articol explorează modul în care numerologia poate oferi indicii prețioase despre vibrația noastră interioară, ajutându-ne să ne conectăm mai profund cu esența noastră autentică. Apreciem modul în care autorul a prezentat informațiile într-un mod accesibil și captivant, furnizând exemple concrete și sfaturi practice pentru a identifica și cultiva vibrația interioară pozitivă. Pentru oricine este interesat de explorarea sinelui și de dezvoltarea personală, acest articol este o sursă valoroasă de cunoaștere și inspirație.

  • Just wish to say your article is as astonishing. The clarity on your post is simply cool and that i can think you’re an expert in this subject. Well with your permission let me to seize your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thank you 1,000,000 and please carry on the gratifying work.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!