octombrie 16, 2020

Vibratia sociala

Vibratia sociala

Cifra de vibratie sociala  – (vibratia exterioara) – reprezentata de cifra lunii in care ne-am nascut.

Ex: 2.1.1990, 1- cifra de vibratie sociala.
Ex: 2.12.1990, 1+2= 3 – cifra de vibratie sociala.

Aceasta cifra ne vorbeste despre relatia pe care ar trebui sa o avem cu societatea. Ne spune ce vrea societatea de la noi. Luna nasterii arata felul in care omul se manifesta in societate, in exterior, si cum se manifesta calitatile lui interioare asupra lumii inconjuratoare.

Aceasta cifra mai arata care este functia omului in societate, pozitia pe care ar trebui sa o ocupe si programul pe care ar trebui sa-l indeplineasca.

Aceasta cifra arata cum omul isi va juca rolurile si atributiile sociale, modul de manifestare in societate si atitudinea fata de aceasta.

Cifra 1: ianuarie, octombrie

Caracteristici: incredere in sine, focalizare pe un anumit scop, bun lider, inteligenta, egoism, incapatanare. Se potriveste: in functii de conducere.

Cifra 2: februarie, noiembrie

Caracteristici pozitive: armonie, calm, echilibru, tact, onestitate, sensibilitate, rabdare, poate fi usor influentat. Se potriveste: in functii secundare de conducere, bun in negocieri, lucreaza bine in echipa.

Cifra 3: martie, decembrie

Caracteristici: talent artistic, memorie excelenta, spirit autoritar, superficialitate, judeca omul după functie si nu după calitatile sale, mandrie. Se potriveste: in functii inalte si in domenii artistice.

Cifra 4: aprilie

Caracteristici: simt practic, harnicie, bun administrator, lipsa de creativitate, incapacitate de a genera planuri revolutionare, criticism. Se potriveste: în functii de administrare, departamentul de creatie.

Cifra 5: mai

Caracteristici: inteligență, irascibilitate, impulsivitate, vitalitate, minte fluctuanta, curiozitate, mandrie. Se potriveste: in functii politice, afaceri.

Cifra 6: iunie

Caracteristici: echilibru, armonie, afectivitate, de incredere, spirit de camaraderie. Se potrivese: in moda, arta, psihologie.

Cifra 7: iulie

Caracteristici: introspectie, solitudine, gandire profunda, ocultism, melancolie, visare, idealism, sarcasm, incapacitatea de a ierta. Se potriveste: in filosofie, educatie, domenii spirituale.

Cifra 8: august

Caracteristici: materialitate, dualitate, spirit revolutionar, seriozitate, harnicie, competitivitate, lipsa de iertare, lacomie. Se potriveste: in afaceri, functii de conducere.

Cifra 9: septembrie

Caracteristici: inteligenta, discernamant, idealism, incredere in sine, spirit umanitar. Se potriveste: in functii de decizie, educatie.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!