Cifra casei tale

Cifra casei tale

Cifra casei reflecta energia care se află in interiorul si in jurul acestui spatiu si modul in care rezonam cu aceasta. Cifrele care formeaza adresa locuintei sau locului de munca au o importanta deosebita si ne influenteaza pozitiv sau negativ subconstientul, comportamentul si actiunile.

Intr-o locuinta cu cifra compatibila cu noi ne simtim cel mai bine, iar in una incompatibila ne simtim inconfortabil iar starea de spirit este apasatoare.

CUM ALEGI NUMARUL UNEI PROPRIETATI IMOBILIARE

Locuintele cu numere pare sunt mai mult feminine, pasive, ne atrag din societate inspre ele, iar cele cu numere impare sunt masculine, active, bune pentru afaceri.

Numarul apartamentului sau casei poate fi format din una sau mai multe cifre. Verificati daca aveti aceeasi vibratie cu numarul locuintei ori ar mai fi nevoie de imbunatatiri pentru un plus de fericire si prosperitate.

Semnificatie numar casa Tot ce trebuie sa facem este sa adunam toate cifrele din care este compus numarul locuintei si le reducem la o singura cifra, de la 1 la 9.

De exemplu, daca locuiesti la apartamentul numarul 17, aduna 1 cu 7. Rezultatul (8) este numarul casei tale.

Cand apartamentul are pe usa 326, calculeaza 3+2+6=11, apoi 1+1=2, deci numarul casei este 2. Vezi in continuare ce inseamna!

Cum te influenteaza cifra casei tale

SEMNIFICATIE NUMAR CASA 1

Locuinta cu cifra vibratiei 1 poate avea unul din numerele: 1, 10, 19, 28, 37, 46, 55, 64, 73, 82, 91, 100 etc.

Este o locuinta buna pentru lideri, cadre militare, politisti, judecatori, inspectori, cercetatori, invatatori, medici dar si pentru persoane mai singuratice, usor egoiste. Persoanele calme, cu vocatii artistice, diplomatii, nu s-ar simti bine intr-o astfel de locuinta.

Aspectul mai putin pozitiv este reprezentat de pericolul de a declansa un incendiu, locuintele cu numarul 1 sunt sub vibratia elementului Foc.

De aceea aici trebuie acordata atentie deosebita elementelor care il pot provoca, precum si la armele de foc, obiectele ascutite asemănatoare cifrei 1 (cutit, surubelnita, bata), aparatele electrice.
Criticile si observatiile exprimate aici vor fi intelese eronat iar oamenii vor avea tendinta sa se razbune.

Ce imbunatatiri ar fi nevoie pentru spor in casa

Este indicat sa etalati in locuinta un tablou sau o statueta reprezentand imaginea soarelui sau a unui leu; plasati cristale de forma sferica sau piramidala, rubin sau diamant; culorile favorabile sunt: galben, auriu, portocaliu. Se vor folosi veioze cu abajur de forma rotunda.

Ziua favorabila pentru petreceri aici este duminica.

SEMNIFICATIE NUMAR CASA 2

Locuinta cu cifra vibratiei 2 poate avea unul din numerele: 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65, 74, 83, 92, 101, 109 etc.

Locuinta avand cifra vibratiei 2 este buna mai ales pentru tinerii casatoriti, plina de bucurie, viata, iubire, spiritualitate. Este locul ideal pentru armonia sentimentelor partenerilor care se iubesc cu adevarat. Daca tinerii casatoriti isi vor petrece luna de miere intr-o locuinta (camera de hotel) cu vibratie 2, incarcatura energetica pozitiva le va marca intreaga viata.

Numarul 2 este compatibil cu persoane avand inclinatii artistice, cu dezvoltat simt al esteticului, armoniei, creatori de moda, sculptori, arhitecti, pictori, dar si diplomati, politicieni, cercetatori in domeniul medicinei si a stiintelor oculte. Este potrivit pentru cupluri, dar si preoti ori cei preocupati de spiritualitate.

Locuirea permanenta sub vibratia cifrei 2 necesita o viata simpla, fara complicatii, 2 fiind un element de apa. Altfel se pot acumula complexe, dependente (alcool, stupefiante) si conflicte ce creeaza stari neplăcute. Deoarece se poate inunda des, aveti grija de instalatiile din locuinta si nu uitati sa inchideti robinetele.

Ce imbunatatiri ar fi nevoie pentru spor in casa

Etalati in locuinta un tablou sau o statueta reprezentand imaginea lunii, statueta cu indragostiti sau o balanta. Benefica este si prezenta metalului argint precum si a unei pietre de opal sau safir.

Numarul de musafiri trebuie sa fie 2, 7, 9, sau multiplii acestora.

SEMNIFICATIE NUMAR CASA 3

Locuinta cu cifra vibratiei 3 poate avea unul din numerele 3, 12, 21, 30, 48, 57, 66, 75, 84, 93, 102, 111 etc.

Locuinta cu vibratia 3 este compatibila cu o familie care se iubeste cu adevarat, persoane ce gandesc pozitiv si abordeaza corect problemele existentiale. Este ideala pentru intalniri, petreceri, veselie, musafiri, predominand generozitatea si sociabilitatea.

Casa cu numarul 3, este casa in care faci bani usor, 3 fiind cifra banilor. Copii invata usor in aceasta casa.

Invitati in locuinta doar persoane de incredere, pentru a nu amprenta negativ interiorul si pentru a nu risca sa fiti pradati. Se poate declansa un foc din senin care, desi va fi usor de stins, va umple de fum toată locuinta; 3 avand elementul Aer.
Precautii: verficati daca ati incuiat usa si geamurile inainte de apleca de acasa. Atentie la infidelitati.

Ce imbunatatiri ar fi nevoie pentru spor in casa

Amplasati in locuinta un acvariu cu pesti si etalati un tablou sau o statueta reprezentând un sagetator. Benefica este si prezenta metalului zinc, precum si a unei pietre de smarald, granat sau ametist; culorile favorabile sunt: albastru, purpuriu si violet. Etalati fantani arteziene.

Numarul de musafiri trebuie sa fie 1,3, 5 sau multiplii acestora.

SEMNIFICATIE NUMAR CASA 4

Locuinta cu cifra vibratiei 4 poate avea unul din numerele 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67, 76, 85, 94, 103 112, etc.

Locuinta avand cifra vibratiei 4 este cea mai potrivita pentru intemeierea unei familii, nasterea unui copil, stabilitate, seriozitate si indeplinirea visurilor. Pentru oameni cinstiti, gospodari, muncitori, practici, familisti. Este incompatibila cu persoane complet opuse acestor cerinte, acestea putand ajunge la chiar la inchisoare.

Casa cu numarul 4 este casa muncii, aici locatarii nu vor sta niciodata. In aceasta casa tot timpul va fi ceva de reparat, de schimbat.

Ce imbunatatiri ar fi nevoie pentru spor in casa

Se recomanda sa aveti multe ghivece cu flori. Etalati un tablou reprezentand imaginea unei femei (sotia) sau o statueta reprezentand pe Fecioara Maria. Benefica este si prezenta metalului plumb; culorile favorabile sunt: verde inchis, maro.

Numarul de musafiri trebuie sa fie 4, 6, 8 sau multiplii acestora.

SEMNIFICATIE NUMAR CASA 5

Locuinta cu cifra vibratiei 5 poate avea unul din numerele 5, 14, 23, 32, 41, 50, 59, 68, 77, 86, 95, 104, 113 etc.

Aceasta locuinta este compatibila cu oameni luptatori, dornici de schimbari, iubitori de peripetii, aventuri, senzualitate, impulsivi, lipsiti de prejudecati, care nu cunosc linistea si ignora pericolul. Cu cei care sunt inconjurati mereu de multi prieteni si acasa se intorc doar ca sa-si incarce bateriile.

Astfel de persoane pot fi exploratori, sportivi, geografi, navigatori, piloti de incercare, aviatori, vanatori, dansatori, functionari in domeniul public. Nu este pentru oameni cu o viata linistita. Atentie, s-ar putea declansa incendiu de la o tigara nestinsa!

Ce imbunatatiri ar fi nevoie pentru spor in casa

Benefica este prezenta in locuinta a unei pietre de acvamarin, matostat, jasp, smarald, precum si etalarea unui tablou sau o statueta reprezentand imaginea unui berbec pe marginea unei prapastii.

Numarul de musafiri trebuie sa fie 2, 5, 7 sau multiplii acestora.

SEMNIFICATIE NUMAR CASA 6

Locuinta cu cifra vibratiei 6 poate avea unul din numerele 6, 15, 24, 33,  42, 51, 60, 69, 78, 87, 96, 105, 114 etc.

Locuinta cu cifra vibratiei 6 se armonizeaza cu cei ce apreciaza confortul familial, isi iubesc partenerul de viata si copiii, care au activitati legate de frumos si estetica, iau parte la actiuni de binefacere. Este pentru cei care lucreaza bine in echipa, isi indeplinesc cu placere munca, sunt responsabili si au simtul obligatiei de serviciu.

Casa cu numarul 6 este casa familiei si a banilor facuti din ceea ce iti place.

Caracteristica mai putin pozitiva ar fi ca dorintele nu se indeplinesc usor, chiar cu eforturi depuse in timp. Daca va certati in casa, intamplator parca, se rastoarna paharul cu apa, se defecteaza robinetii sau se sparg tevile, ducand chiar la inundarea locuintei.

Ce Imbunatatiri ar fi nevoie pentru spor in casa

Aduceti in locuinta un caine sau o pisica si etalati un tablou sau o statueta reprezentand imaginea unui taur sau bizon. Benefica este si prezenta metalului cupru, precum si a unei pietre de smarald, opal sau onix.

SEMNIFICATIE NUMAR CASA 7

Locuinta cu cifra vibratiei 7 poate avea unul din numerele 7, 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79, 88, 97, 106, 115 etc.

Locuinta cu cifra vibratiei 7 este favorabila celor fermi in alegerea uneia dintre bogatii: cea materială (afaceristi) ori cea spirituala (asceti), nu pe ambele in același timp.

Pentru oameni care sunt in cautarea desavarsirii interioare, pentru a-i indruma si sfatui pe cei ce au nevoie. Campul energetic al locuintei este pozitiv pentru orice inceput de drum. De aceea, daca nu detineti o locuinta, este benefic sa inchiriati un astfel de apartament atunci cand incepeti o viata noua. Atentie la apa (posibile inundari) si aerisisi cat mai bine locuinta.

Ce imbunatatiri ar fi nevoie pentru spor in casa

Se recomanda sa etalati un tablou sau o statueta reprezentand imaginea unei femei (Fecioara Maria) sau simbolul astrologic al Fecioarei. Benefica este prezenta metalului zinc si a unei pietre de ametist; culori: albastru, argintiu, gri iar zile favorabile sunt duminica si lunea.

Numarul de musafiri trebuie sa fie 1, 5, 7 sau multiplii lor.

SEMNIFICATIE NUMAR CASA 8

Locuinta cu cifra vibratiei 8 poate avea unul din numerele 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71, 80, 89, 98, 107, 116, etc.

Cifra 8 are cea mai puternica vibratie din toate cifrele. Simbolizeaza concentrarea fortelor materiale (puterea si dreptatea suprema) in scopul indeplinirii nazuintelor omului.

Locuinta cu cifra vibratiei 8 este compatibila cu persoane foarte cinstite, hotarate, luptatoare, indraznete, sigure pe ele. Atentie la implicarea in afaceri murdare, inselatorii, neprevazut.

Cifra 8 este cifra puterii sociale, oamenii trebuie “sa-i stie” pe cei care locuiesc intr-o astfel de casa. In aceasta casa trebuie sa domneasca luxul, opulenta.

Precautii: Evitati tegiversarea luarii deciziilor pentru a nu fi pedepsiti. Atentie la obsesie pentru bani, singuratate, exista pericol de inundatii.

Ce imbunatatiri ar fi nevoie pentru spor in casa

Se recomanda sa aveti in locuinta cat mai multe flori bine ingrijite, sa etalati pe un perete un tablou reprezentand imaginea unui scorpion. Benefica este prezenta metalului fier sau plumb si a unei pietre de topaz, rubin sau safir. Culori favorabile: rosu si negru. Etalati pietre de culoare rosie, grena, veioze cu lumina galbuie.
Numarul de musafiri trebuie sa oricare altul in afara lui 4, 6 sau 8.

SEMNIFICATIE NUMAR CASA 9

Locuinta cu cifra vibratiei 9 poate avea unul din numerele: 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81, 90, 99, 108, 117 etc.

Cifra 9 poate reprezenta atat energie pozitiva (pentru locatari energici si increzatori in viata, altruisti, marinimosi), cat si energie negativa (pentru locatari cu predispozitie in a vedea totul intr-o lumina sumbra, slabi din fire).

Casa cu numarul 9 transforma locatarii ei in cea mai buna varianta a lor. Cifra 9 fiind o cifra transformationista.

Locuinta cu cifra vibratiei 9 este compatibila cu persoane care isi manifesta iubirea si compasiunea pentru semeni, care isi aduc aportul la dezvoltarea morala, spirituala sau materiala a societatii. Atentie la posibilitatea declansarii incendiilor, la instalatiile electrice!

Ce imbunatatiri ar fi nevoie pentru spor in casa

Benefica este prezenta in locuinta a unei pietre de topaz sau diamant, precum si etalarea unui tablou sau unei statuete reprezentand imaginea unui barbat atletic.

Numarul de musafiri trebuie sa fie 4, 7, 9 sau multiplii acestora.

5/5 - (1 vote)

Un comentariu la „Cifra casei tale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!