Cifra banilor in functie de ziua de nastere

Cifra banilor

Cifra banilor in functie de ziua de nastere

Ca sa invat cum sa fac bani, mai intai trebuie sa stiu ce sunt banii?

Banii sunt o energie. Banii in manifestarea lor fizica, sunt pur si simplu efectul fortei tale interioare precum si a puetii tale de a crea.

Banul a fost inventat ca sa nu mai muncit atat de mult sa facem troc. Odata cu inventarea banului a venit si sensul de bogatie, Daca ai bani esti bogat. Banii sunt necesari pentru supravietuire. Toata lumea ca sa supravietuiasca alearga ca sa aibe bani.

Banul este legat de-a lungul timpului de instinctual de supravietuire. Omul vrea bani sa manance ceva mai bun, sa aibe o casa mai mare, o masina mai buna etc.

Mintea omului este setata si a fost educat in sensul “Am bani traiesc bine, nu am bani nu traiesc bine”.

Evreii au spus: “Daca muncesti nu ai timp sa faci bani”

Cifra banilor in functie de ziua de nastere

Haideti sa vedem cum se calculeaza cifra banilor pentru fiecare dintre noi. Cifrele pentru bani sunt: 3.6.8.

Ziua de nastere  + cifra 6

Suma trebuie sa o reduci pana obti o singura cifra. Sa vedem cum pot face bani cei care au cifra banilor 1

Cifra 1 – vei face bani intr-un sistem unde esti singur, freelancer. Este putin probabil sa te asociezi cu cineva.

Cifra 2 – faci foarte multi bani daca vorbesti, invata sa convingi, sa influentezi, sa intermediezi.

Cifra 3 – este o cifra a banilor – indiferent ce faci, faci bani. Cea mai mare greseala a celor care au cifra 3 este sa munceasca. Poti face bani vanzand informatii, distribuindu-le.

Cifra 4 – trebuie sa muncesti, sa depui efort. Daca esti pe vocatia ta muncesti si faci bani.

Cifra 5 – te poti asocia cu cel cu cifra 3 si impreuna gasiti oportunitati de a face bani. Ceea ce trebuie sa faci tu sa fii informat si sa casti ochii sa vezi oportunitatile.

Cifra 6 – ai obligatia de a face ce iti place, de a fi pe vocatie. 6 este cifra dascalului. Banii vor veni dintr-o zona educationala. Nu trebuie sa muncesti. 6 este cifra placerii. Orice stare de ne-placere iti scade prosperitatea. Orice stare de lene, comoditate scade prosperitatea.

Cifra 7 – este o cifra forte pretentioasa; poate sa-ti dea totul sau nimic. Sansa este de partea ta cu conditia sa sti cine esti, ce vrei?

Cifra 8 –  faci bani daca iesi afara in lume, sa te cunoasca lumea. Ai grija ce vorbesti pentru ca tu cu gura ta apropii bani sau ii indepartezi.

Cifra 9 – cea mai norocoasa cifra. Banii vin singuri la tine. Daca ai convingeri limitative din copilarie (0-7 ani) nu faci bani. Asa ca scapa de ele si faci bani. Trebuie sa ai grija de starea ta interioara. Cand esti trist, deprimat, stari depresive, banii pleaca de la tine.

5/5 - (2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!