Celer 22 de corpuri de Lumina integrate

 

Celer 22 de corpuri de Lumina integrate

Celer 22 de corpuri de Lumina integrate

Trebuie sa invatam lectiile spirituale si sa trecem problemele care insotesc realizarea acestor Corpuri de Lumina si sa ramanem in Constiinta Spirituala in permanenta. Acestea sunt cerintele esentiale pentru a deveni Maestru Ascensionat integrat in aceasta viata.

 

 1. Corpul de Lumina al Fiului Stelei
 2. Corpul Mistic al Domnului
 3. Corpul Elohistic
 4. Corpul Fiului Paradisului
 5. Corpul Fratiei Luminii
 6. Corpul Sinelui Superior si al Fiului Galactic
 7. Corpul Miruit al Sinelui Superior
 8. Corpul Fizic Eteric
 9. Corpul Astral Emotional
 10. Corpul Mental
 11. Corpul Buddhdic
 12. Corpul Atmic
 13. Corpul Monadic
 14. Corpul Logoic Hristic
 15. Corpul Zohar
 16. Corpul Sinelui Superior
 17. Corpul Adam Kadmond
 18. Corp Gematrian
 19. Corpul Matricei Monadice
 20. Corpul Mayavirupa
 21. Corpl Electromagnetic
 22. Corpul Epikinetic Eka

1.Corpul fizic

Corpul fizic este structura de baza a Luminii. Acest corp dens adaposteste Lumina lui Dumnezeu. El este conceput si construit de Dumnezeu si de Maestrii Elohim in acord divin cu Planul lui Dumnezeu si cu crearea umanitatii pe Pamant. Corpul  fizic este o elaborare a unei retete ce include ADN-ul, electronii, neutronii, atomii, celulele, sangele, tesutul, intelectul, constiinta si Proiectul Divin. Din structura de baza a Corpului Fizic, sunt construite toate celulele Corpului Fizic, sunt construite toate celulele Corpului de Lumina.

Corpul eteric este corpul de protectie al corpului fizic. El protejeaza si detine grila de lucru pentru corpul Fizic. Acest Corp de Lumina are o aparitie stralucitoare aurie-albicioasa, cu linii ale grilei Corpului Fizic. Aceasta grila de lucru este fundatia pentru transmisia si receptia impulsului energiei electrice si divine prin corpul fizic. Acesta este  este un Corp de Lumina foarte complex, iar scopul sau nu este numai de protectie, el este o statie de captare si de emanare a Luminii creative.

2.Corpul Astral

Acest corp detine si manifesta toate atributele emotionale. formele gand create de mintea noastra se manifesta si in Corpul Emotional. toate Formele gand se manifesta prin chakre si prin meridianele corpului si se propaga in toate Corpurile de Lumina.

3.Corpul Mental

Corpul mental se dezvolta la infinit. El este sursa tuturor gandurilor create de mintea noastra. Gandurile pe care le pute, produce sunt restrictionate de propria noastra minte sau de gandirea Sinelui negativ. Corpul mental detine cea mai mare rata vibratorie in structura de baza inferioara a Corpurilor de Lumina. Vibratia mentala creeaza gandul, care transmite prin Sistemul de Chakre ce au o actiune sau o re-actiune in constiinta noastra in acel moment. Corpul Mental are culoarea rosie a rubinului cel mai deschis la culoare. vibratia Corpului Mental preia gandurile si le transmite in toate celelante Corpuri de Lumina si in Univers. Gandurile si cuvintele noastre au o mare putere deci, nu subestimati importanta de a ramane in permanenta in  Constiinta Spirituala.

4.Corpul Buddhic

Corpul Buddhic mai este cunoscut si drept Corp Spiritual. Este de culoare galbena. Acest corp este folosit in calatoria Sufletului in scopurile slijirii lui Dumnezeu si de asemenea, poate sa dobandeasca o cunoastere superioara la nivelul planului interior. Acest corp merge in timpul noptii cand dormim la Scolile Spirituale.

5.Corpul Atmic  

Corpul Atmic are un intelect superior si o functie de protectie pentru toate celelalte Corpuri de Lumina de sub el. Scopul acestui corp este de receptive si de transmisie a Luminii si energiei. Cu ajutorul intelectului Corpului Atmic, se stabileste vibratia si forta cu care puteti sa folositi Lumina, energia si intelepciunea superioara, care coboara de la Dumnezeu catre Corpul Fizic si constiinta.

6.Corpul Monadic

Corpul Monadic este un corp foarte puternic. el preia energia si formele gand ale celorlalte straturi ale Corpurilor de Lumina de sub el si trimite aceasta energie spre Dumnezeu. Acest corp are o mare energie si forta, este foarte inteligent in actiunile sale si primeste comanda direct de la Dumnezeu. El protejeaza Corpurile de Lumina de la nivelurile inferioare.

7.Corpul Logoic

Corpul Logoic este asociat cu Sinele Superior si cu Monada. La acest stadiu Sufletul s-a unit cu Sinele Superior si cu Monada. Ati ajuns la nivelul  al saptelea de initiere din procesul de Ascensiune. Sinele Superior este conecta cu Monada sau la Puternica Prezentaa Eu Sunt, si a devenit noul vostru profesor. Corpul Logoic are o aparitie violet in aura voastra. Anumite persoane primes lectii de viata la nivel emotional, altele la nivel mental, si mai departe. Dumnezeu in infinita Lui intelepciune ne ofera lectii pentru a ne ajuta sa ne consolidam toate straturile Corpurilor de Lumina.

8.Corpul Matricei Monadice 

Corpul Matricei Monadice reprezinta matrice sufletului nostru. El programeaza evolutia, directia si energia Sufletului fiecarui individ. are o reteta unica pentru fiecare om. acest corp are culoarea chihlimbarului amestecata cu alte culori predominante ale razei Sufletului. El are capacitatea directa de a trimite raspunsuri individului referitoare la programul Sufletului sau. Acest corp, odata castigat, va ajuta sa realizati un progres in privinta serviciului fata de Dumnezeu si in evolutia Sufletului pentru aceasta viata pe Pamant.

9.Corpul Mayavirupa

Acesta este cel mai interesant Corp de Lumina. Structura sa gazduieste îndeaproape Planul Corpului Monadic. El este alcatuit din Limba Sacra a lui Dumnezeu si distribuie Lumina celorlalte corpuri de sub el. Aceasta Lumina este o creatie realizata nu numai din Limba Sacra, ci si din ADN si electronii asimilati prin disperarea divina, pentru a configura structura noastra fizica in scopul detinerii unei energii intense. Culoarea sa dominanta este asociata cu structura razei individuale pe care o proiecteaza in celelalte corpuri. Acest corp are o mare importanta in construirea structurii Corpului de Lumina si are scopul de a solidifica structura pentru viitoarele Corpuri de Lumina care vor fi construite pe acesta.

10. Corpul Electromagnetic

Este o grila de lucru electromagnetica pentru corpul fizic. Arhanghelul Metatron este creatorul electronului si a tuturor luminilor Creatiei lui Dumnezeu. El poate sa aduca Lumina in fiecare celula din fiinta noastra. Culoarea sa se aseamana cu platina. Aceasta grila de lucru va varia in intensitate pentru fiecare individ in parte si nivelul de constiinta. Intensitatea sa poate sa fie asociata cu constiinta. Toate Corpurile de Lumina incepand cu al optulea corp, vor avea o reteta speciala pentru fiecare individ in functie de progresul sau si de nivelul de constiinta.

11. Corpul Epikinetic si Eka

Aceste doua corpuri sunt amestecate, din aceasta cauza sunt luate impreuna ca un singur corp. In trecut, aceste doua corpuri erau separate, insa in procesul de armonizare a Corpului de Lumina, Metatron a unit aceste doua corpuri datorita capacitatilor si functiilor lor. Sistemul Corpurilor de Lumina poate fi modificat in orice moment prin comanda directa a lui Dumnezeu. Functiile corpului Epikinetic si Eka serveste sa aprinda si sa polarizeze electronii din Sistemul Corpului de Lumina. Functia Corpului Eka este aceea de a stabili intensitatea cursului de energie a Luminii in Sistemul Corpului de Lumina. Aceste corpuri au forma unui nor alb de Lumina in care pulseaza o spectaculoasa forta geometrica centrifuga.

12. Corpul Gematrian 

Acest corp detine ecuatii matematice si codarea pentru echilibrarea Corpului de Lumina de la nivel inferior. Fiecare individ dispune de o ecuatie matematica personala si unica ce ajuta la buna functionare a corpului de Lumina si la construirea sa. deoarece fiecare individ se afla la un stadiu si nivel diferit de Ascensiune, fiecare ecuatie este special conceputa pentru stadiul sau particular si nivelul sau de constiinta. Procesul care stabileste aceasta ecuatie pentru fiecare individ se afla in mainile lui Dumnezeu si la latitudinea lui. Corpul Gematrian isi foloseste inteligenta pentru a stabili Corpul de Lumina care se afla in dezechilibru si lectiile ce trebuie asumate pentru a elimina aceste dezechilibre. Corpul Gematrian detine inteligenta lui Dumnezeusi ia hotararea in consecinta de cauza. El are o luminescenta verde, violet si albastru, cu scantei albe incolore care pulseaza peste tot. In acest moment nimeni nu poate sa vada acest corp de Lumina la nivel spiritual.

13. Corpul Adam Kadmon

Acest corp are un obiectiv superior si este incredintat numai celor care au castigat acest privilegiu prin realizarea unui anumit nivel al Constiintei Spirituale. Acest corp este acordat acelora care au ajuns la nivelul de Realizare a lui Dumnezeu si are scopul de a-l ajuta pe posesorul lui sa devina o manifestare a lui Dumnezeu pe Pamant, stadiu de realizare care are legatura cu nivelul de constiinta al individului.

14. Corpul Sinelui Superior

Acest corp are un scop multifunctional. Inteligenta sa se raporteaza direct la Dumnezeu. Corpul Sinelui Superior are forma unui dom care protejeaza Corpurile de Lumina de la nivel inferior si ajuta celelalte corpuri de Lumina sa realizeze cel mai inalt potential. La nivelul Corpului Sinelui Superior, ca individ deja ati realizat un nivel remarcabil al constiintei lui Dumnezeu, iar functia corpului vostru de Lumina se afla in echilibru si in integrare.

15. Corpul de Lumina Zohar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Un comentariu la „Celer 22 de corpuri de Lumina integrate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!