fbpx

Ceapa absoarbe microbii si virusii din aer

Microbii si virusii din aer sunt absorbiti cu succes de banala ceapa. Incredibil nu?

Aceasta leguma miraculoasa este extrem de puternica in tratamentul gripei si racelii si a fost folosita in medicina ayurvedica. Ceapa, alaturi de usturoi, reprezinta doua dintre alimentele care lupta cu microbii, fara a fi nevoie sa le consumam neaparat.

Ceapa absoarbe microbii si virusii din aer

Ceapa si usturoiul au fost folosite in trecut pentru tratarea unor boli grave, cum a fost ciuma neagra. Datorita proprietatilor antibacteriene si antiseptice ale acestora, ele erau puse in fiecare camera si lasate sa actioneze, absorbind virusul raspunzator de boala necrutatoare.

Ceapa are proprietati naturiste recunoscute in intreaga lume si este una dintre cele mai consumate legume.

Este o sursa uriasa de favonoide, zinc, vitamina C, potasiu, calciu si sulfati, care ofera organismului uman protectie impotriva bolilor. S-a dovedit a fi benefica alaturi de tratamentul pentru sinusuri, astm, pentru reducerea tensiunii sanguine, a colesterolului si a glicemiei.

Se stie ca ceapa cruda odata taiata intra in contact cu aerul si va incepe sa atraga toti microbii si virusii, bacteriile si tot ce exista  in aer din incaperea respectiva.

Ceapa absoarbe microbii si virusii din aer

Cum puteti folosi ceapa pentru a indeparta microbii si virusii din aer?

  1. Inainte de a merge la culcare, taie ceapa in felii si pune-le pe talpile picioarelor bolnavului. Pune-ti apoi sosete de bumbac si lasa ceapa acolo peste noapte. Dimineata, indeparteaza feliile. Daca simptomele de raceala nu au disparut, repeta pana cand observi imbunatatiri ale starii de sanatate a bolnavului.
  2. Taie o ceapa in patru si pune-o pe o farfurie si las-o pe noptiera langa patului persoanei bolnave pana dimineata.

In cazul in care ceapa nu este consumata pe loc, ci lasata taiata in incapere sau la frigider, aceasta va incepe sa absoarba microbii din aer, iar in momentul in care o vom manca, aceasta va fi plina de microbi si virusi si nu va mai trebuii consumata. Ea devine toxica.

Deci, nu uitati ca este foarte periculos daca ai taiat o ceapa si ai constatat ca este prea multa si nu ai nevoie de toata ceapa, foloseste doar cat ai nevoie, restul arunc-o imediat.

Devine otravitoare intr-o singura noapte, chiar si in cateva ore si creeaza bacterii toxice care pot provoca infectii la stomac din cauza excesului de secretie de bila si chiar intoxicatii alimentare.

Ceapa mai poate fi folosita si pentru a curata energiile negative dintr-un spatiu.

Merita sa incercati.

Distribuie si prietenilor tai
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *