Ce sunt farmecele, vrajile, deochiul, facaturile si cum putem sa scapam de ele?

Facaturi, descantaturi, vraji, deochi, farmece sunt atacuri ce se regasesc in magia populara. Sunt forme de a lovi, manipula, fura sau a distruge pe cineva, folosindu-se elemente cum ar fi: formele gand, legaturi, furt de energii, furt de spor, entitati, spirite ale elementelor.

Farmecele, blestemele, descantecele si vrajile sunt niste actiuni magice, in care o persoana specializata, poate atrage asupra alteia, devenita tinta, un efect dorit. Farmecele, blestemele si vrajile intodeauna incalca si modifica liberul arbitru al celor ce sunt afectati de ele.

Descantecele, foarte des intalnite in traditia populara, au atat valente pozitive cat si valente negative. Latura pozitiva a descantecelor se atinge atunci cand acestea lucreaza pentru sanatate si pentru eliberarea oamenilor de diferite influente negative, care le afecteaza liberul arbitru. Latura negativa apare atunci cand practicantul, bine intentionat sau nu, afecteaza liberul arbitru al tintei, in folosul sau al unei alte persoane, de la care de regula, percepe o taxa.

Farmecele cantate sau recitate pot fi folosite pentru a subjuga un spirit sau a obtine un efect dorit. Mai pot fi parte dintr-un ritual de fabricare a unei amulete sau talisman. A fermeca inseamna a zapaci, a deruta pe cineva de la scopurile si intentiile sale, precum si a influenta pe sine. Ele sunt un fel de sugestionare la distanta, pe cale telepatica, cat si o autosugestie.

Simptome

Simptomele acestor acte de magie sunt foarte diverse, de la trosnitul mobile, gasirea de lucruri caudate in casa sau la usa, pierderea banilor, certuri inexplicabile in familie, stari de rau, boli la care nu se gasesc cauzele medicale, caderea parului la femei, facaturi de urat sa nu fie placuta victim de nimeni, probleme sexuale, probleme sociale, aparitia de dependente (alcool, droguri, tigari, mancare, etc.) cosmaruri sau stari de nervi, certuri in familie la sarbatori mari etc,

Cum rezolvam aceste probleme?

In aceste cazuri este bine sa se apeleze la slujbe de dezlegare (in functie de gravitate 3, 6 sau 9 slujbe de dezlegare), Moliftele Sfantului Vasile cel Mare si ale Sfantului Ioan Gura de Aur, se merge la Sfantul Maslu de 9 ori.

Acatistul si Rugaciunea Sfantului Ciprian care sunt facute special pentru asemenea cazuri.

Sfestania si sfintirea casei.

Spovedania si impartasania, mersul la moaste, dezleaga o parte dintre aceste atacuri.

Baile cu sare gronjoasa neiodata curate destul de bine o parte dintre aceste acte de magie.

Contraindicatii

Persoanele care au probleme nu este indicat sa manance noaptea, acea stare de foame este indusa de raul trimis, care odata cu mancarea este legat in corp. O forma de protective este sa nu se manance nimc intre 12 noaptea si 12 ziua, se pot consuma lichide, dar nu mancare solida.

Rugaciune de dezlegare

Dezleaga Doamne toate vrajile, farmecele si blestemele cu care m-au legat vrajmasii mei stiuti si nestiuti, dezleaga-le si intru nimica sa se prefaca. Cearta duhurile necurate, pe pustiu sa se duca, unde om nu locuieste, si apoi la mine sa nu se mai intoarca, iar pe mine robul tau (numele) apara-ma.

Spui:

Dezleaga Doamne, toate vrajile cu care m-a legat vrajmasul meu(numele), dezleaga-le. Dezleaga si intru nimic sa se prefaca, alunga duhurile necurate, pe pustiu sa se duca si la mine sa nu se mai intoarca, iar pe mine, robul tau (numele) iarta-ma.

In timpul rugaciunii, cere:

Dezleaga Doamne, darul de bani, de casa, de imbracaminte, de incaltaminte, darul de Cununie, priceperi ca: priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere si spor, etc (tot ce crezi ca ti-a fost legat). AMIN!

“Sfintilor Arhangheli Mihail si Gabriel, duceti nevrednica mea rugaciune si nevrednicul meu post la bunul Dumnezeu, pentru iertarea pacatelor mele, ale parintilor mei, ale bunicilor mei, ale celor adormiti din neamurile noastre, ale mosilor si stramosilor pana la al noualea neam si-mi daruiti mie implinirea dorintei mele (spui dorinta)

IMPORTANT ACESTE RUGACIUNI SE FAC CU BINECUVANTAREA PREOTULUI PT CA IN ACEALASI TIMP CU DVS TREBUIE SA SE ROAGE SI PREOTUL.

Ce sunt farmecele, vrajile, deochiul, facaturile si cum putem sa scapam de ele?

Rugaciunea Sfantului Cipian

“Stapane, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule si Chivernisitorule a toate, Sfant si slavit esti, Imparatul imparatiilor si Domnul domnilor, slava Tie.
Tu cel care locuiesti in lumina cea nepatrunsa si neapropiata, pentru rugaciunea mea, a smeritului si nevrednicului robului Tau, departeaza demonii si stinge viclenia lor de la robii Tai, revarsa ploaia la bună vreme peste tot pamantul si fa-l sa dea roadele lui, copacii si viile sa-si dea deplin rodul lor, femeile sa fie dezlegate si eliberate de nerodirea pantecului, acestea si toata lumea mai intai fiind dezlegate, dezleaga si toata zidirea de toate legaturile diavolesti.
Si dezleaga pe robuI Tau (numele) impreuna cu toate ale casei lui, de toate legaturile satanei, ale magiei, ale farmecelor si ale puterilor potrivnice.
Impiedica Tu, Doamne Dumnezeul parintilor nostri, toata lucrarea satanei, Tu cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vraji si de toate lucrarile si de toate legaturile lui, si distruge toata lucrarea vicleana prin pomenirea PreaSfantului Tau nume.
Asa, Doamne, Stapane a toate, auzi-ma pe mine nevrednicul, si dezleaga pe robul Tau (numele), de toate legaturile satanei si daca este legat in cer sau pe pamant, sau cu piele de animale necuvantatoare sau cu fier sau cu piatra, sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sange de om, sau cu al pasarilor, sau cu al pestilor, sau prin necuratie, sau in alt chip s-au abatut asupra lui, sau daca din alta parte au venit, din mare, din fantani, din morminte, sau din orice alt loc, sau daca a venit prin unghii de om, de animal sau gheare de pasare, sau prin serpi (vii sau morti), sau prin pamantul mortilor, sau daca a venit prin strapungere de ace, dezleaga-le pentru totdeauna, in clipa aceasta, Doamne, cu puterea Ta cea mare.
Tu, Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunosti si stii toate, dezleaga, sfarma si distruge acum, lucrarile magiei, iar pe robul Tau (numele), pazeste-l cu toti ai casei lui de toate uneltirile diavolesti.
Zdrobeste cu insemnarea cinstitei si de viata facatoarei Crucii Tale toate puterile potrivnice.
Pustieste, distruge si departeaza pentru totdeauna lucrarile magiei, vrajitoriei si fermecatoriei de la robul Tau (numele).
Doamne, auzi-ma pe mine pacatosul robul Tau cu toti ai casei mele si dezleaga-i de demonul de amiaza, de toata boala si de tot blestemul, de toata mania, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lacomia, neputinta, prostia, neintelepciunea, mandria, cruzimea, nedreptatea, trufia, si de toate ratacirile si greselile, stiute si nestiute, pentru sfant numele Tau, ca binecuvantat esti in veci. Amin.”

 

 

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!