Ce Rugaciuni, invocari sa spunem pentru spor, abundenta, prosperitate

 Ce Rugaciuni, invocari sa spunem pentru spor, abundenta, prosperitate

Tu sti ce Rugaciuni, invocari sa spunem pentru spor, abundenta, prosperitate?

Rugaciuni; invocari pentru sporul casei, abundenta, prosperitate, bani, deschiderea drumurilor, pentru binele familiei si izbavirea de pagube

Stapane, Doamne, Dumnezeul nostru, care intru cele inalte locuiesi si spre cele smerite privesti, binecuvanteaza casa noastra si cu puterea Ta, intareste-ne pe noi, robii Tai (numele), cei ce locuim in ea.

Bine este, Doamne, ca si casa noastra sa ne fie ca o doua biserica, in care noi ne inchinam inaintea sfintelor icoane si ne rugam Tie. Binecuvanteaza, Doamne, gospodaria noastra si inmulteste in ea toate bunatatile, ca sa uitam de grijile si nevoile pamantesti si sa putem lucra mai cu osandrie pentru dobandirea vietii cele vesnice si pentru a ajunge in locasurile Tale cele sfinte.

Indeparteaza de la noi toate cursele vrajmasului celui pierzator de suflete, trimite pe ingerul Tau cel milostiv, ca sa ne pazeasca si sa ne fereasca de toae rautatea si sa ne povatuiasca spre lucrarea tuturor faptelor celor bune si spre implinirea sfintelor porunci.

Ca Tie ti se cuvine a ne milui si a ne mantui, Dumnezeul nostru, si Tie slava inaltam, Tataui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Ce Rugaciuni, invocari sa spunem pentru spor, abundenta, prosperitate

Rugaciune pentru sporul casei

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu Cel prea Inalt, Ma rog Tie cu smerenie catre a Ta slava si vrere, da-mi Puterea de a inmulti painile si pestii,  cum a facut in pustietate Puterea Ta Dumnezeiasca, cand ai saturat noroadele. Vezi-ne Iisuse Hristoase Viata si nevoile , lipsurile si necazurile, si asemeni pasarilor cerului     fa-ne sa dobandim, tot ce ne este de trebuinta. Nu cerem Dumnezeule averi , nu cerem bogatii, ci doar atat cat cere trupul nostru muritor si cat ne este de folos pentru a vietui in lumea in care ne-ai lasat , Dumnezeule Prea Inalt prin puterea si vointa ta, din ceea ce avem prin mare mila Ta Sa dam cu dragoste celor care nu au , astfel incat sa se bucure si cel strain si cel nevoias si cel bolnav, de la masa noastra, de la casa noastra, de la toate ale noastre cand nevoia bate la usa. Nu ramanem ferecati, ci daruim cu sufletul curat, multumindu-i lui Dumnezeu ca avem de unde da din mila si purtarea ta de grija. Din prinosul casei noastre celor nevoiasi, celor straini da-ne bucuria Doamne ca suntem in stare de a da. Amin.

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu Cel prea Inalt,

Ma rog Tie cu smerenie catre a Ta slava si vrere

Da-mi Puterea de a inmulti Painile si Pestii, cum a facut in pustietate Puterea Ta Dumnezeiasca

Cand ai saturat noroadele.

Vezi-ne Iisuse Hristoase Viata si nevoile

Si asemeni pasarilor cerului

Fa-ne sa dobandim,

Tot ce ne este de trebuina.

Nu cerem Dumnezeule averi

Nu cerem bogatii,

Ci doar atat cat cere trupul nostru muritor,

Pentru a vietui in lumea in care ne-ai lasat

Dumnezeule Prea Inalt. Prin puterea si vointa ta, din ceea ce avem

Prin mare mila Ta Sa dam cu dragoste celor care nu au,

Astfel incat sa se bucure

Si cel strain, si cel nevoias, si cel bolnav

De la masa noastra, de la casa noastra, de la toate ale noastre cand nevoia bate la usa,

Nu ramanem ferecati,

Ci daruim cu sufletul curat, multumindu-i lui Dumnezeu ca avem de unde da.

Din prinosul casei noastre celor nevoiasi, celor straini

Da-ne bucuria Doamne ca suntem in stare de a da. Amin.

Rugaciune pentru abundenta

Draga  Abundantia, Damara, Dana si Ganesh , Lakshmi si Sedna,va multumesc pentru tot belsugul din viata mea si va rog sa revarsati  asupra mea ocazii minunate de a-mi exprima  lumina divina, astfel incat sa poata  sa beneficieze si altii de ea. Va multumesc pentru pacea,fericirea si iubirea  pe care mi le-ati adus. Va multumesc pentru tot timpul si toata energia pe care le am pentru a-mi implini visurile si dorintele. Va multumesc pentru tot sprijinul financiar din belsug.  Accept cu recunostinta aceste daruri si va cer ca ele sa vina catre mine in continuare. Multumesc.  Amin!

Rugaciune pentru prosperitate

Coboara raza turcuaz a abundentei si a resurselor peste acesti bani ai Tai, sporindu-i , insufletindu-i si inmultindu-i de o suta de mii de ori, pentru binele tuturor celor implicati, rascumparand toate energiile pangarite, inmultind toate resursele actuale, si deschizand noi cai ale prosperitatii.

Fie ca aceasta lumina sa echilibreze toate fluxurile financiare care vin si pleca ,binecuvantandu-l pe cel care da dar si pe cel ce primeste.

Fie ca banii acestia sa-mi foloseasca asa cum imi doresc  “rostiti aceasta propozitie atunci cand primiti bani”.

Fie ca banii acestia sa va foloseasca asa cum va doriti “rostiti aceasta propozitie atunci cand dati bani”.

Stiu ca aceasta energie se afla deja in miscare – “ miscand mainile in sensul acelor de ceasornic

Imediat si fara intarziere inmulteste acesti bani chiar acum“ se spune de 3 ori.

Sa ne fie de folos! Fiti binecuvantati!

Rugaciune inainte de a incepe orice lucru

Rog toate Entitatile de Lumina si Iubire, care sunt, pot, vor si carora li se permite, tuturor Ierarhiilor Spirituale, Fiilor de Dumnezeu si Tatalui Ceresc, rog sa ma ajute in lucrarea pe care o fac, asa dupa cum este Voia Tatalui!

Renunt la tot ce este rau in gandurile, vorbele, sentimentele, actiunile si obisnuintele mele! Decid sa manifest doar binele prin gandurile, vorbele, sentimentele, actiunile si obisnuintele mele! Asa dupa cum este Voia Ta Doamne! Faca-se Voia Ta Doamne, nu a mea! Amin!

Rugaciune pentru Un Nou Inceput

Rugaciune pentru un nou inceput (oricare ar fi acel inceput pentru tine) Tata Ceresc, ajuta-ma sa iert pe cei care m-au rait. Ajuta-ma sa-i vad prin Ochii Tai plini de Iubire neconditionata si lasa-mi alaturi doar oameni de la care pot si trebuie sa invat. Eu azi ridic fruntea spre cer si imi indrept pasii spre inainte “ un alt drum, un nou inceput. Te iau cu mine si te rog sa-mi trimiti ingerii spre calauzire, protectie si ajutor divin. Am nevoie de Iubirea Ta, de Credinta care-mi va fi toiag si Mangaiere atunci cand voi simti greul cum apasa pe umerii mei. Da-mi binecuvantarea rabdarii, a curajului si a iubirii.

Esti Cel care ma va duce departe pe calea Misiunii mele Divine. Esti tot ce am nevoie acum pentru noua mea viata. Amin!

Rugaciune pentru spor

Eu … (prenumele) sunt magnetul care atrage prosperitate si abundenta, iubire si armonie, sunt in echilibru si armonie cu legile divine. Doamne daruieste-mi sanatate, pace, spor si binecuvanteaza-ma in fiecare clipa a vietii mele! Multumesc Doamne!

Rugaciune catre Ingerii pentru Miracole

Oh inger al Domnului! Fii mesagerul unor miracole, asta sper. Sa-mi aduci dragostea Tatalui ceresc si Domnul Dumnezeul nostru, sa-mi usureze nevoile fizice, si somptuoasa compasiune a Domnului. Elibereaza-mi sentimentul de singuratate, elibereaza-mi frica, redu-mi suferinta. Oh inger al Domnului! Da-mi dragostea Lui Dumnezeu

Oh inger al Domnului, alina-mi durerea. Oh inger al Domnului, adu-mi confort Oh inger al Domnului, spala-ma cu Lumina. Oh inger al Domnului, vindeca-mi trupul. Oh inger al Domnului, vindeca sufletul meu! Oh inger al Domnului adu-mi un miracol, pentru ca tu esti emisar al Domnului Dumnezeu, tu esti lauda Lui, impartasiti cu noi creatia voastra.

Oh inger al Domnului! In acest moment de restriste aduce daruri din rai pe pamant si permite miracolului sa apara, Asta e compasiunea din partea Domnului, catre servitorul tau cel mai umil si nevoiaa. Adevarul naste adevarul si Dumnezeu este adevarul Iubirea naste viata, iar Dumnezeu este viata Domnul creeaza iubire si iubirea este miracolul  Amin!

Rugaciune catre Arhanghelul Raziel, cel care ajuta la manifestarea abundentei si prosperitatii in plan fizic.

Arhanghele Raziel, tu care detii intelepciunea si darurile Universului, asadar tu stii exact cum sa ma ajuti si ce trebuie sa fac eu ca dorintele sa-mi fie indeplinite, si pentru a primi abundenta si prosperitatea in viata mea, te rog ajuta-ma. Invata-ma tot ce trebuie sa stiu despre manifestare. Ajuta-ma sa primesc darurile magiei tale divine ca sa pot experimenta miracole in viata mea de zi cu zi. Iti multumesc Raziel!

Rugaciune miraculoasa pentru bani si prosperitate

Iti sunt recunoscator pentru prosperitate!

Iti sunt recunoscator pentru bogatie!

Increderea mea in Tine Dumnezeule este absoluta!

Sunt coplesit de banii si darurile Tale!

Iti multumesc din inima pentru tot!

Amin!

Rugaciune pentru ca abundenta sa intre in viata ta

Doamne, stiu ca abundenta este oriunde in viata mea, fa sa simt si eu acest lucru. Stiu ca abundenta este ca un ocean, invata-ma te rog sa inot in el. Stiu ca din ce in ce mai multe persoane in jurul meu au bani, si stiu ca acesta este planul Tau pentru mine, sa incep sa-mi dezvolt o constiinta a bunastarii, a abundentei si a prosperitatii. Stiu ca tot ce am nevoie imi este indeplinit pentru ca am incredere si fac saltul in abundenta divina pe care Tu mi-o oferi.

Stiu ca eu sunt aici si sunt un suflet pe care Tu il iubesti, asa ca te rog Doamne, ajuta-ma sa imi ating maximul potential sau indruma-ma sa fac asta, tocmai ca sa deschid usile abundentei sa intre in viata mea. Abundenta este starea mea de constiinta, si eu stiu asta, chiar daca uneori ma plang. Ajuta-ma sa vad clar, in termenii mei, ce trebuie sa vad ca sa am ce-mi doresc. Ma deschid total catre Tine, Doamne, si imi pun sufletul in mainile Tale. Sunt deschis sa primesc tot ce am nevoie: sanatate, fericire, bunastare, pentru ca eu merit asta. Sunt copilul Tau iubit.

Universul este sigur, abundent si prietenos, la fel si viitorul meu. Am incredere in Tine ca totul va intra in viata mea la momentul potrivit si in modul potrivit si ca, o sa ai grijja ca pana la acel moment sa am rabdare. Totul este perfect in viata mea pentru ca Tu ai grija de mine. Decid ca in acest moment sa ma deschid catre tot ce are universul sa-mi ofere: lumina, viata abundenta, pentru ca eu sunt una cu viata pe care o traiesc. Tu nu m-ai trimis aici  ca eu sa sufar, si, daca sufar, este din cauza faptului ca eu impiedic ca Tu sa ajungi la mine.

Imi deschid bratele sa primesc toate miracolele pe care tu mi le trimiti. Am incredere ca abundenta este infinita si ca, daca eu imi doresc ceva, pot sa obtin fara sa iau acel ceva de la o persoana. Inteleg ca eu sunt sursa prosperitatii mele, calauzeste-mi pasii Doamne sa o gasesc. Inteleg ca totul este pentru binele meu suprem si ca abundenta este libertatea mea in aceasta lume.

Las ghizii mei spirituali (pe care Tu mi i-ai trimis), sa ma ajute sa-mi gasesc calea si eliberez tot ce ma tine legat de ceea ce nu-mi mai serveste. Abundenta este chiar aici, acum, si iti multumesc ca imi arati asta.

Astazi sunt acasa, astazi sunt fericit, astazi sunt complet fericit pentru ca.

Eu sunt ABUNDENT.

Asa sa fie si asa este!

Invocatie catre zeita Abundentia

O frumoasa zeita a succesului, a prosperitatii, a abundentei si a norocului. Abundentia aducea bani si grane oamenilor, in timp ce acestia dormeau, scuturand darurile din cornul abundentei, un corn de capra, pe care il purta intodeauna cu ea.

Abundentia este o gazda amabila, intreband mereu daca aveti nevoie de ceva si apoi implineste cu iubire dorinta.

In timp ce faceti invocatia catre zeita Abundentia tineti una sau mai multe monede in mana cu care nu scrieti (respectiv stanga daca sunteti dreptaci) si spuneti:

Frumosa Abundentia, doresc sa fiu asemeni tie lipsit(a) de griji si plin(a) de credinta ca ceea ce iti cer s-a indeplinit deja in toate privintele. Ajuta-ma sa-mi inlocuiesc toate grijile legate de bani cu bucurie si recunostinta. Ajuta-ma sa-mi deschid bratele pentru ca cerurile sa ma poata ajuta mai usor. Iti multumesc pentru toata calauzirea, protectia si darurile tale. Sunt intr-adevar recunoscatot(oare), bucuros(oasa) si implinit(a). Ma las in seama ta si sunt linistit(a), fiinca stiu sigur ca vei avea grija de mine acum si in viitor.

Iubite Ganesh, iti multumesc ca-mi netezesti calea astazi, cu armonie si pacea pe care le faci sa domine. Ma bucur ca mergi inaintea mea, inlaturand orice obstacol care mi-ar putea impiedica inaintarea. Ajuta-ma sa vad binecuvantarile din toate lucrurile pe care le fac astazi. Multumesc.

Ilustra Brigit, stiu ca ma auzi chiar acum in clipa in care ma gandesc la tine. Am nevoie se prezenta si sprijinul tau.

Te rog, sa-mi dai puterea si curajul de a ma ridica la nivelul cel mai inalt al capacitatilor mele.

Te rog, incalzeste-mi inima si mintea cu stralucirea ta si inlatura orice gand, sentiment sau comportament care stau in calea implinirii potentialului meu divin.

Ajuta-ma sa am curajul de a ajunge la cel mai inalt nivel posibil si de a pierde orice teama sa fiu puternica.

Iti multumesc. Amin!

Rugaciune pentru linistea financiara

Doamne Dumnezeule, stiu ca Tu esti izvorul tuturor lucrurilor mele bune si mi le trimiti pe toate caile.

Te rog, ajuta-ma sa scap de teama care ma impiedica sa primesc darurile tale

Te rog, ajuta-ma sa simt emotiile pacii, recunostiintei si securitatii financiare si sa stiu ca sunt copilul Tau, caruia ii trimiti mari binecuvantari.

Raman acum deschis calauzirii Divine, care ma indreapta catre situatii, oameni si oportunitati, care sunt o parte din planul Tau pentru linistea mea financiara.

Vad si simt acum ca eu si toti ceilalti suntem complet asigurati din punct de vedere financiar si inima mea este plina de recunostiinta si de bucurie fata de Universul imbelsugat pe care Tu l-ai creat. Multumesc. Amin!

Rugaciune pentru Abundenta – relevata unui preot

Doamne Dumnezeule, Tata Ceresc,

Te rog sa imi dai, in numele Fiului Tau, Isus Hristos, darul Prosperitatii si al Bunastarii, ca sa pot face fapte bune in numele tau si sa preaslavesc infinita Ta Bunatate!

Iti multumesc. Amin!

Rugaciune pentru oportunitati de afaceri

Doamne Dumnezeule, Sfinte Duh, Maestrii Elevate si Ingeri fie ca toti cei care ar putea primi binecuvantarile oferite de afacerea mea sa fie calauziti si sa ma contacteze astazi.

Voi primi cu bratele deschise noi oameni, noi oportunitati in viata mea.

Doresc sa elimin orice gand, tipar sau credinta negativa care m-ar determina sa-mi sabotez noile oportunitati.

Va rog sa ma ajutati sa stiu ca merit sa fie mai bine acum.

Multumesc. Amin!

Rugaciune pentru indrumare divina

Afacerea mea este afacerea Domnului si afacerea Domnului creste si infloreste

Percep belsugul Divin din jurul meu si puterea Divina din interiorul meu

Sunt deschisa pentru evolitie si bunastare

Partenerii mei sunt oameni care prospera si eu deasemeni prosper cat se poate de bine.

Din tezaurul spiritului Totul pe lume vine de la Dumnezeu

Domnul inmulteste BANUL MEU, PARTENERII MEI, CLIENTII MEI, VANZARILE MELE etc. (nevoile voastre) peste masura caci El este cel ce lasa totul sa sporeasca si sa inmulteasca. Multumesc. Amin!

Sursa: de peste tot adunate

Sper ca iti sunt utile informatiile aflate in acest articol si daca DA, atunci mi-ar face mare placer sa iti citesc comentariul mai jos. Daca crezi ca merita sa-l recomanzi si prietenilor tai te rog s-o faci distribuind articolul. Multumesc.

 

 

 

 

4.6/5 - (21 votes)

14 comentarii la „Ce Rugaciuni, invocari sa spunem pentru spor, abundenta, prosperitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!