Care sunt proprietatile energetice vindecatoare ale florilor de primavare?

Care sunt proprietatile energetice vindecatoare ale florilor de primavare?

 

Tu sti care sunt proprietatile energetice vindecatoare ale florilor de primavare?

Stiati ca narcisa deschide canalele de comunicare cu Arh. Gabriel, Mihail si Rafael?

Narcisa este asociata chakra inimii, chakra gatului si chakra celui de-al treilea ochi.

Haideti sa vedem care sunt proprietatile energetice vindecatoare ale florilor de primavare

Narcisa este floarea comunicarii si este conectata cu Arh, Gabriel. Ne spijina in indeplinirea cu usurinta a sarcinilor pe care le avem. Energia ei ajuta in toate formele de comunicare, orala sau scrisa si ne ajuta ca toate mesajele sa le exprimam intr-un mod pozitiv, plin de iubire. Cand trebuie sa vorbim in public, narcisa ne da incredere in noi, ne ajuta sa captam publicul, facandul receptiv la mesajele noastre.

Narcisa mai poade ajuta copiii si adultii care au dificultati de vorbire. Invocand energia narcisei va crea un filtru in jurul chakrei gatului, astfel incat fiecare cuvant care va iese pe buze sa fie plin de iubire. Va ajuta sa fiti intodeauna echilibrati si plini de incredere in timp ce participati la evenimente in care trebuie sa luati cuvantul, pentru a putea transmite mesajul voastru divin celor care au nevoie sa-l auda. Va pune in tot ce faceti energia iubirii si a pacii.

Narcisa batuta – ne protejeaza energia, vindeca energia celor din jurul nostru, aduce mai multa lumina la locul de munca si acasa, inlatura greutatile din viata noastra.

Narcisa batuta ne conectreaza cu Arh. Jofiel, Metatron si Mihail. Este asociata chakrei celui de-al treile ochi si chakra coroanei.

Lalelele curata energiile care provoaca plictiseala si furie. Este floarea care ne echilibreaza, ne da un calm si o pace interioara, inlatura iritatiile, elibereaza furia.

Lalelele te conecteaza cu Arh. Haniel, Raguel si Zadkiel. Sunt asociate chakrei radacina, chakra sacrala, chakra plexului solar si chakra coroanei.

Lalelele sunt flori calmante, te ajuta sa te relaxezi, sa-ti focalizezi mai bine atentia, chiar si atunci cand circumstantele par sa conspire pentru a ne impiedica sa ne terminam treaba (cum ar fi  atunci cand o persoana va intrerupe mereu solicitandu-va ajutorul).

Cand simtiti ca nu faceti nici un progres, energia lalelelor ne ajua sa adecem echilibrul si toate lucrurile intra in ordine. Este o floare vindecatoare, invocati energia lalelei cand nu aveti timp pentru voi insiva sau pentru munca voastra.

Frezia este o floare vindecatoare, ea vindeca coloana si spatele, inlatura tensiunile din corp, te ajuta sa-ti reglezi temperatura corpului, iti da tarie si curaj.

Frezia te conecteaza cu energia Arh. Mihail si Rafael. Este asociata cu chakra radacina si a plexului solar.

Frezia ajuta medicul sa-ti vindece spatele, inlaturand tensiunea si durerea. Te ajuta sa gasesti terapeutul perfect pentru ati trata afectiunile si ati ingriji articulatiile. Frezia te face sa fii mai constient de corpul tau. Ea te sustine in timp ce progresezi la nivel spiritual si te face sa te simti in siguranta pe masura ce inaintezi in descoperirea de sine.

Frezia iti da curajul sa arati lumii cine esti tu cu adevarat. Inlatura starea de disconfort, echilibreaza si realiniaza zonele care sunt deplasate, aducand energia vindecatoare in coloana vertebrala si coaste. Aceasta floare te poate calauzi pas cu pas catre terapeutul ideal pentru tine.

Primula sau ciubotica-cucului cum se mai numeste este floarea vindecatoare a copiilor, imbunatateste comportamentul, ajuta copii sa-si faca temele pentru acasa mai usor, echilibreaza energia.

Primula ne conecteaza la Arhanghelul Metatron si energia ei lucreaza pe toate chakrele.

Aceasta floare calauzeste copii, este o floare excelenta pentru Copiii de Cristal si Copiii Indigo deoarece ii ajuta pe cei mai sensibili sa devina mai echilibrati, mai concentrati si mai asezati. Imbunatateste comportamentul tuturor copiilor, ajutandu-i sa elimine energiile negative pe care le-au absorbit.

Incurajati-va copii sa planteze sau sa ingrijeasca aceasta floare, acesta fiind un mijloc simplu si eficient de Terapie cu flori si ii va ajuta sa-si echilibreze energia. Puteti aseza fotografi sau picturi in camera copii lor cu primule daca nu puteti avea plane vii. Copiii vor fi linistiti, calmi si stapani pe sine toata ziua.

Brandusa este floarea care intareste calitatile de vindecator si iti da curajul sa incepi sa-i inveti si pe altii.

Brandusa ne conecteaza la energia Arh. Raziel si actioneaza asupra chakrei celui de-al treilea ochi si chakra coroanei.

Brandusele va dau incredere si curaj, te ajuta sa faci un salt de credinta pentru implinirea misiunii de invatator spiritual.

Liliacul inlatura depresia, aduce o stare de pace sufleteasca si de calm, elimina anxietatea si temerile.

Liliacul ne conecteaza la energia Arh. Mihail si actioneaza asupra chakrei plexului solar.

Liliacul este o floare calmanta, care actioneaza pentru combaterea tendintei de graba si de harmalaie din viata de zi cu zi. Energia florilor de liliact este perfecta pentru cei care sufera de anxietate sau de depresie.

Cum ne putem folosi de energia miraculoasa a florilor de primava?

Fie punem un buchet generos de flori in casa sau pe biroul la serviciu, fie putem sa adaugam flori in apa de baie si sa ne relaxam, fie putem folosi uleiuri esentiala in lampi de aromoterapie, le putem invoca energia si le rugam sa lucreze pe dezechilibrele pe care le avem, mai putem face o meditatie cu floarea aleasa, de care simtim ca avem nevoie de energia ei.

 

 

 

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!