octombrie 15, 2020

Numerologie

Numerologia

NUMEROLOGIE, sau magia numerelor, este o stiinta straveche care se ocupa cu analiza numerica a vietii – a vietii dumneavoastra si a celor din jurul dumneavoastra. Fiind o stiinta bazata pe calcule matematice, este deci o cale mai buna de cunoastere. Aflati in continuare ce influenta au numerele in viata noastra.

Numerologie - Algoritmul vietii

Numerologia este de fapt “sora mai mica a astrologiei”. Numerologia este stiinta numerelor, ea reprezenta o
pulsiune a vietii, o vibratie, o influenta. Cifra este semnul care reprezinta numarul, este reprezentarea sa grafica.

Numerologia este o stiinta veche precum astrologia, dar care a ramas vreme de secole o stiinta secreta (oculta). La care aveau acces doar cei initiati. Numerele ne informeaza cu precizie asupra personalitatii celui care il poarta.

Prin aceasta putem identifica punctele forte si punctele slabe ale persoanei si astfel putem interveni pentru a influenta destinul purtatorului.

Unde se aplica NUMEROLOGIA?

Numerologia se aplica in toate mediile vietii. Ea ne poate spune pana in detaliu modul in care ar trebui sa ne traim viata in functie de perceptele si principiile divine. Viata fiecarui om este algoritmata si respecta ca vrem sau nu, un anumit parcurs. Acest drum fiind influentat de cifrele pe care le avem din data noastra de nastere.

Calea in viata este stabilita precis inca de la nastere, nu se poate eviata acest parcurs, dar modul in care se face acest drum poate fi ameliorat sau schimbat. Aspectele negative ale unui numar pot fi foarte mult atenuate sau contracarate printr-o schimbare de atitudine si astfel destinul fiecaruia dintre noi poate inflori.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!