Blestemul parintesc – parintii dau copiii necuratului

Prin Blestemul parintesc – parintii dau copiii necuratului, chiar daca o fac cu stiinta sau fara stiinta. Blestemul parintesc distruge viata copiilor. Ei trebuie sa-i binecuvanteze, nu sa-i blesteme sau sa-i certe, caci fiecare om care binecuvanteaza raspandeste binele, iar fiecare om ce blestema raspandeste raul.

Blestemul parintesc – parintii dau copiii necuratului

Ce este Blestemul?

Blestemul este o informatie si o energie, o sumedenie de programe negative ( sa ti se intample ……, sa ai parte de …….)  pe care “cineva” (parinte, preot, ruda, vecin etc.) le trimite asupra ta.

Sa stiti ca blestemul parintilor se prinde foarte usor. Multi parinti obisnuiesc la suparare sa-si blesteme copii, sa-i dea necuratului, fara sa-si dea seama ce fac, ce putere au vorbele lor.

Inca si supararea lor. Chiar daca nu l-ar blestema parintii pe copil, ci numai s-ar inversuna impotriva lui, copilul nu va vedea zile senine, ci viata lui va fi numai un chin. Se va chinui mult in viata aceasta.

Fireste, se va usura in cealalta viata, pentru ca achita aici ceva. Se implineste cuvantul pe care-l spune Avva Isaac: „Mananca din iad”, adica imputineaza din chinul iadului prin chinurile de aici, din aceasta viata. Pentru ca si chinul din viata aceasta mananca din iad. Adica atunci cand lucreaza legile duhovnicesti, se micsoreaza putin din chinurile iadului.

Parintii care dau pe copiii lor „necuratului”, ii fagaduiesc diavolului, iar apoi diavolul are drepturi asupra lor. „Mi l-ai fagaduit”, iti spune.

Toti parintii si viitori parinti trebuie sa stie ca blestemul si supararea parintilor se prinde foarte usor, iar viata copiilor va fi un chin. Rosteste aceasta rugaciune de dezlegare a blestemelor. Mare putere are.

Rugaciunea mamei pentru copiii ei

Doamne, Dumnezeul nostru, Cel ce cu intelepciunea Ta ai zidit pe om din tarana si ai suflat in fata lui su­flare de viata si, binecuvantandu-l, ai zis: cresteti si va inmultiti si um­pleti pamantul; iar la Cana Galileii, prin Unul-Nascut Fiul Tau, ai bine­cuvantat nunta si deci nasterea de fii, cu multa umilinta rog marea Ta bunatate, ca neincetat sa reversi harul Tau si sa Te milostivesti asupra co­piilor mei, pe care ai bine­voit sa mi-i daruiesti. Umple-i de intelepciune si pricepere.

Apara-i de toate cursele vraj­masilor vazuti si nevazuti. Po­run­ceste Ingerilor Tai ca totdeauna sa le fie calauze si povatuitori spre toate faptele cele bune, ca de-a pururea sa Te poata lauda si preamari in veci. Amin.

Cum pot anihila un blestem?

Se ia o tavita cu nisip si se pun 9 lumanari in forma de cruce (de preferat lumanari lungi din ceara). Si imi imaginez cum toate acele programe din blestem intra la nivelul lumanarilor si transforma energia lor in una pozitiva. In timpul acesta spun rugaciuni: psalmul 50.

Cei care sunteti initiati reiki, va imaginati blestemul si pe blestem puneti simbolurile de maestru: OM, Hart, Dai Ko Mio Usui, Halu, Zonar, Hokaoiililii, Crucea si astfel spargeti blestemul.

“Binecuvantati pe cei ce va blesteama si veti aprinde carbuni pe capul lor”

Alte metode de anihilare a blestemului mai sunt: bai in apa cu sare si urina, matanii, post negru, slujba de dezlegare de blesteme.

5/5 - (2 votes)
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!