Bethor Ingerul comorilor si al sanatatii, spiritul planetei Jupiter

Bethor Ingerul comorilor, spiritul planetei Jupiter

Bethor Ingerul comorilor si al sanatatii, spiritul planetei Jupiter

Bethor este unul dintre ingerii superiori care conduc cele 196 de provincii ale cerului. El conduce 42 de regiuni ceresti după unii si conduce mai multi regi, printi, duci, si mai conduce toate cele ce tin de planeta Jupiter. Dupa unii el mai conduce alte 29.000 de legiuni de ingeri. El domneste peste planeta Jupiter.

Afacerile lui Jupiter sunt administrate de Bethor, care raspunde rapid cand este chemat. El impaca spiritele de aer cu omul, pentru ca acestea sa ofere raspunsuri adevarate, transporta pietre pretioase si compune medicamente cu efecte miraculoase.

Pe cel care este învrednicit de caracterul sau, el il ridia la demnitati foarte mari, pentru a deschide comori: el impaca spiritele din aer, pentru ca acestea sa dea raspunsuri adevarate: transporta pietre pretioase dintr-un loc in altul si face ca medicamentele sa lucreze in mod miraculos in efectele lor.

O persoana care detine semnul sau poate creste si deveni faimoasa, poate deveni proprietarul unei bogatii enorme.  De asemenea, daruieste harul cerului, poate extinde viata pana la 700 de ani.

Caracteristicile lui Bethor

Puterile lui Bethor sunt: tunet, furtunile, justitie,  intelepciune, abundenta, autoritatea, comanda, Sea Gods.
Culoarea Bethor este: albastra.

Ofrandele cele mai bune catre Bethor sunt: flori albastre, varietate de tamaie, vin alb

Pietre semipretioase: safir, tanzanite, acvamarin, topaz,  zircon, turcoaz,  Iolite, kianitul, lapis lazuli, apatit, calcedonie, fluorita, hemimorphite, azurit, labradorite, piatră lunii, agat, diamant, sodalit, spinel, crisocola, turmalina, benitoite, ochi de soim.

Cel mai bun timp pentru a face ritual cu Bethor este:

Deoarece Bethor este conducatorul lui Jupiter, cea mai buna zi de a face ritualuri este in ziua de joi, si in special in orele lui Jupiter (descarca aplicatia pe telefon orele planetare).

Jupiter este si marele vindecator, deci puteti sa-i cereti lui Bethor toate beneficiile planetei Jupiter al carui spirit este.

Bethor Ingerul comorilor, spiritul planetei Jupiter

“Eu sunt puterea de reproducere, raspanditorul constant, pionierul. Eu sunt redarea si eu sunt ecoul si imaginea ei in oglinda. Eu sunt toti voi si toti Is; eu sunt toate semintele si toate florile. Eu sunt toata creatia si nu stau niciodata pe loc; ma repet in milioane, dar milioane de forme si forme. Si cand totul a fost spus si facut, eu sunt cel care nu mai gaseste decat o singura forma, o singura poveste, o singura idee care doreste sa se exprime. Eu sunt raspanditorul si creatorul, eu sunt forta din spatele tuturor fortelor si formelor. Dati-mi un corp si eu il voi umple. Si tot ceea ce este umplut pana la refuz ma voi revarsa si voi distruge. Caci fortele mele nu vor fi cuprinse. Ma misc din forma in forma, din creatie in creatie. Nu ma leg de nimic din ceea ce este implinit si ma leg de tot ceea ce este neimplinit. Singurul lucru stabil in mine este instabilitatea mea. Eu sunt Bethor.”

Sigiliul lui Bethor

bethor

4.5/5 - (10 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!