Baia spirituala cu sare

Baia spirituala cu sare

Baia spirituala cu sare

Baile cu sare actioneaza asupra intregului organism, avand proprietati calmante, relaxante fizic si psihic, antiinflamatoare, vasodilatatoare, sterilizatoare de piele si mucoase, dar si cicatrizante.
Dar astazi vreau sa va vorbesc despre baia spirituală cu sare.
Baile spirituale nu sunt ca baile standard. Scopul principal al acestora este curatarea sufletului, nu doar curatarea corpului.
Sarea elimina energia negativa acumulata in cursul zilei in casa sau la locul de munca, din interactiunile cu alte persoane aflate pe nivele mai joase de vibratie.
O baie cu apa sarata este o modalitate buna de a oferi aurei tale o curatare profunda.

Baia spirituala cu sare

Alege o perioada linistita sau atunci cand te simti incarcat energetic, ai avut o zi grea, ai intalnit multi oameni, ai avut dispute cu oamenii din jur, etc..  Umple cade cu apa calda si adauga 3-4 pumni de sare grunjoasa neiodata si cateva picaturi de uleiuri esentiale: tamaie, salvie, isop, lavanda, trandafir etc. Foloseste uleiuri care au capacitatea de a curata, purifica, deschide campuri, de a deschide sufletul.
Poti folosi si flori cu vibratie inalta daca nu ai uleiuri esentiale. Poti folosi petale de trandafiri, lavanda, iasomie  sau alte flori pe care le ai prin curte, etitatile florilor vor lucra si ele asupra ta.
Aprinde un betisor parfumat si o lumanare, pune o muzica de relaxare, inchide ochii si cere entitatilor de lumina curatitoare si purificatoare sa te curete de toata energia negativa acumulata.
Linisteste-ti mintea si sufletul, permite-si sa te lasi purtat de divinitate in necunoscut, roaga-te sau mediteaza cateva minute.
Multumeste-le tuturor entitatilor pe care le-ai invocat, multumeste apei si sarii ca te purifica. Binecuvanteaza-i pe toti cei care au contribuit la fabricarea uleiurilor esentiale pe care le-ai folosit si a sarii.
Stai in cada atat timp cat simti nevoia pentru a te relaxa si echilibra, eliminand blocajele, curatând aura de energii negative si restabilind pacea interioara.
Cand ai terminat, poti clati sarea cu apa de la dus si apoi lasa apa si toate energiile nedorite sa curga de-a lungul scurgerii.
Asa cum spune Psalmul 50:
“Stropi-ma-vei cu isop si ma voi curati; spala-ma-vei si mai vartos decat zapada ma voi albi.”
5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!