Atragerea partenerului de viata cu ajurorul Runelor

Atragerea partenerului cu ajurorul Runelor       Atragerea partenerului cu ajurorul Runelor Runele desfasurate

 

 

Atragerea partenerului cu ajurorul Runelor

Freyea este un personaj misterios din mitologia scandinava, este Zeita frumusetii, iubirii, fertilitatii si atractia feminina.

Darul Freyei este o constructie runica compusa din Runele: – Pert(ro), Ingwaz si Bercana. Simbolul are menirea de a atrage ursitul, partenerul de viata pentru femei.

Atragerea partenerului cu ajurorul Runelor

Aceasta formula are darul de a atrage barbatul potrivit, in scopul formarii unui cuplu, familie si o relatie frumoasa de dragoste. Rezultatul vine in decurs de 1 an, fie ca vei purta un talisman cu acest simbol sau il desenezi pe o poza recenta de-a ta.

Talismanul sau desenarea simbolurilor pe o poza se face cand Luna este in crestere si intr-o zi de luni. Si este aproape garantat ca in maxim 1 an iti vei atrage partenerul de viata potrivit pentru tine. Va fi o relatie bazata pe iubire si de lunga durata, va fi o casatorie.

Simbolul se deseneaza pe fotografie chiar pe imaginea ta (nu pe spatele fotografiei). Liniile se fac de sus in jos. Se deseneaza mai intai Runa Pert apoi runa Ingwaz si apoi Bercana.

Aprinde o lumanare inainte sa faci asta, priveste simbolul creat pe poza, rosteste numele fiecarei rune in parte si spui:

Aici si acum activez darul Zeitei Freyea in viata mea ca sa atrag barbatul potrivit pentru intemeierea unei famili, pentru relatie de lunga durata, relatie bazata pe dragoste, sustinere si respect reciproc. Asa este! (Se spune de 3 ori).

Poti sa mai adauci tot ceea ce simti tu.

Descrieerea Runelor din Formula runica

Pert – este o runa feminina, ea mai reprezinta vaginul sau uterul ca un vacum puternic care inghite orice. Un magnet feminin care va aduce in jurul tau o nota de magie si de mister. Te va ajuta sa atragi ca un magnet barbatul potrivit pentru tine care sa te iubeasca si cu care sa te casatoresti. Ca reactii adverse a acestei rune, vei avea o stare de somnolenta, veti dormi adanc  si linistit.

Ingwaz – este runa sexului si fecundarii, stimuleaza fertilitatea. Asa ca asteapta-te ca sa ai si o sarcina in viitorul apropiat cu partenerul atras. Daca nu esti pregatita inca sa aduci pe lume un copil ar fi bine sa fi atenta sa nu apara o sarcina nedorita. Probabilitatea ca sa apara o sarcina este destul de  mare.

Bercana – o runa feminina, asociata cu grija materna, stabilitate, camin, familie.

Daca ai inceput sa lucrezi cu darul Zeiteti Freyea, ar fi indicat sa renunti la barbatii cu care nu vrei sa te casatoresti, la aventurile amoroase.

 

 

 

 

 

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Rune . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!