Cum atragi properitatea si bunastarea in viata ta

Atrage prosperitatea si bunastarea in viata ta

Ritual care va aduce vointa, imboltul, zvacul care sa va faca sa faceti lucruri

Arh. Rafael este cel care iti da vointa sa mergi mai departe, sa treci peste, sa te detasezi si sa te impulsinezi.

Arh. Raziel este ingerul constientizarii, intelepciunii si cunoasterii, este cel care iti da raspunsul la “cum fac sa …”

Pentru ritual ai nevoie de 3 lumanari albe pe care le puteti ritualiza prin ungerea lor cu ulei de masline sau ulei sfintit, mir. O lumanare va fi dedicata Arh, Rafael, alta Arh. Raziel si alta pentru tine.

Prima din stanga va fi lumanarea dedicata Arh. Rafael, cea din dreapta pentru Arh. Raziel si in mijloc pentru tine. Aprinzi lumanarea din stanga si spui:

“Te invoc pe tine Sfinte Arh. Rafael, inger al vindecarii si al constientizarii ranilor, te rog sa indepartezi orice urma de frustrare, orice urma de rezistenta, angoasa, suferinta si trauma din toate structurile mele, astfel incat sa-mi oferi darul libertatii si puterii de a actiona in scopul gasirii prosperitatii si drumului meu catre succes.”

Aprinzi lumanarea din dreapta si spui:

“Te invoc pe tine Sfinte Arh. Raziel, inger al intelepciunii, al detasarii si a puetrii mintii in suflet si te rog sa ma ajuti pe mine sa-mi gasesc raspunsurile si cele mai bune drumuri, cu alternativele cele mai bune pentru mine pentru a putea in cel mai scurt timp si spre beneficiul tuturor celor implicati sa-mi gasesc traseul cel mai bun catre prosperitatea cea mai mare acum.”

Dupa ce ai facut aceste doua invocari, ai intentia ca flacarile acestor 2 lumanari sa energizeze cumva cea de-a treia lumanare a ta. Iei a treia lumanare si o aprinzi de la ambele lumanari ale arhanghelilor. Lasi sa arda lumanarile pana la capat, pana se consuma in intregime. Ritualul il poti face la nevoi sau cam odata pe luna. Daca se stinge vre-una din lumanari le reaprinzi.

Acest exercitul, ritual poti sa-l faci si mental, nu este nevoie sa-l faci fizic. Acest ritual poti sa-l transformi intr-o meditatie in care stai cu fata catre est.

Atrage prosperitatea si bunastarea in viata ta

Ritual pentru a te incarca cu energia prosperitatii, energia banilor

In Egiptul antic energia prosperitatii era vazuta ca fiind Nilul. Raul Nil care in curatenia lui vine si spala tot ce este stagnant si face recoltele sa creasca. In momentul in care simti ca exista blocaje la nivelul prosperitatii, iti pui mainile cu degetele putin rasfirate in apa rece, cat mai rece de la robinet. Iti pui manile in apa rece cu intentia de a te elibera de orice fel de blocaj din calea manifestarii prosperitatii. In momentul in care stai cu mainile in apa, iti imaginezi energia din rinichii tai cum devine extrem de stralucitoare. Iti imaginezi cum rinichii tai devin foarte luminosi si albi stralucitori, extrem de puternici. Stai asa cu mainele sub apa si vizualizezi rinichii stalucitor cateva secunde, 1-2 min. cat vrei tu.

Iti imaginezi ca rinchii sunt extrem de stralucitori si intreg spatele tau este extrem de fierbinte. Dupa care iti scoti mainile din apa, te stergi pe mani si gata.

Energia rinichilor, este energia care ne da longevitate. Imparatul galben spunea ca daca energia rinichilor este slabita, buzunarele vor fi goale. Energia rinichilor, este cea care este pastratorul, depozitarul, potentialul nostru de bani. Intodeauna cand avem probleme cu banii, fara exceptie, avem o slabire a energiei rinichilor. In momentul in care bani mainile in apa rece de la chiuveta sau dintr-un parau, apa curgatoare, se activeaza punctele din varful degetelor a mai multor meridiane, printre care si meridianul rinichilor. Apa fiind elementu asociat rinichilor. Apa ii stimuleaza. Vizualizand lumina stralucitoare si caldura, este ca si cum restartezi energia rinichilor si atunci se deblocheaza prosperitatea.

Daca blocajul este foarte puternic faci acest exercitiu in fiecare zi, de 3 ori pe zi, timp de 9 zile.

Daca banii vin la tine dar nu reusesti sa-i economisesti atunci trebuie sa faci urmatoarele lucruri:

  • de fiecare data cand castigi bani, o parte din ei sa-i investesti in spirit; da zeciuiala cui vrei tu in scop de a ajuta pe altii
  • mai ia o mica parte din acei bani castigati si fa-ti tu tie o placere;  cumapara-ti ceva ce iti bucura sufletul. In acel moment tu ai amplificat energia banilor.

Cauza pentru care vin si pleaca asa de usor de la tine este ca nu-i iubesti si nu-i apreciezi.

Cand primesti niste bani; fie ca este salariu, ti se plateste ceva, castigi la loto, primesti cadou, etc. spui “Bine ati revenit”

Cand dai niste bani spui” Va astept inapoi”.

Sursa: Risvan Vlad Rusu

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!